GOAL 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello 😊 nekem is az 1.-es tetszett a legjobban😊

Legend Killer
Amúgy a Goal1 teccik a legjobban, a kettõ nem annyira.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

XxTyl3rxX
na fasza eddig 2008-ra volt kiirva! :S
most akk várhatok még 1 évet.....

Welcome to a World without rules!!!!

Legend Killer
ja és thanks infot.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
😄, én azé meglesem, de nekem is az1volt a best, az teccett a jobban.

Japep
2009

Hát a kettõ után nem igazán tudom, meg akarjam-e nézni a 3-at... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Legend Killer
a 3 az idén lesz, vagy majd csak vmikor?

Valakit érdekelmég hogy mi a zene cime?? 😄 mert én tudom ám 😄
ez mind szép és jó😄 kritikai érzéke mindenkinek tökéletes😄
de mi annak a számnak a címe????😄 mert én frankón nem találom sehol!!
II Rocky II
fõleg h a srác a santi öccse még életében kocsit se látott és egybõl vezetni is tudott o_O

24 - Exile -Nov.23

GTheo
Egyetértek, az elsõ még nekem is tetszett, de a másodikat elcseszték.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

vmvr
kiváncsi leszek a harmadikra. az elsõ még jó volt, a második ennél sablonosabb és szarabb már nem is lehetett volna, így remélem a harmadik javít.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hunbasser
azt mondják,hogy argentín válogatott lesz :_:_:_ mivel mexikónak a nike a szponzora,ezt a filmet meg az adidas pénzeli.de akkor már lehetne ennyi erõvel spanyol válogatott is,szóval nem tudom majd hogy fogják megoldani

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
de a real csapatában marad?gondolom mexikoi vagy honositani fogjak spannyolországba?😄
am a végén a 2 nek kezdtem örülni,hogy nem fog nyerni a real :S

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
nem tudom.

viszont válogatottságról fog szólni,ez már biztos.

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
ezt nem tudtam,ennyire nme követtem figyelemmel 😄
de h mirõl szól azt nem mondták meg 😄
na mind1.
mikor jön a 3dik inkább arról adj vmi infot 😊

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
nem,szerintem méglogikusabb: már a goal 1-nél megmondták,hogy 3 részes lesz,ennyi -

4.rész nem lesz.

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
mert?
bazz ez logikus volt...
vagy biztam h 3 lessz.
a 4dik meg talán az ujrakezdés vagy hogy ujra sikeres lessz és kész.:s
ez alap sajnos ebbõl a szempontból kiszámítható -.-

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
haggyukmá

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
én már az elsõnél tudtam hogy 3 rész minimum lessz
1.a megismerés
2. a csillogás a sztárság
3.a visszaesés

24 - Exile -Nov.23

nekem is pont ez a szám kéne...😄 szolj ha tod a címét😄
amugy lesz harmadik rész!!!
Valaki nem tudja megadni annak a számnak a címét aminek a refrénje kb ez: jejejeje jippijippi jééé egyik meccs közben megy mikor harris mindent kihagy munez meg beáll és gólt lõ. nagyon fontos lenne!!!
szerintem nyáron

amúgy kijött itthon is a második, de most nagyon eltünt...
aha kösz

Japep
Lesz harmadik rész, bár én a helyükben nem merném bemutatni...azt nem tudom, mikor!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

nem tudja valaki mikor jön a 3. rész, vagy eggyáltalán lessz e 3. rész ?????

maffioso
csá
az lenne a kérdésem h mi a szám cime 1:17:00 körül, miután a csaj leteszi a telefont?

\"If in doubt, flat out!\"

REALista
<#confused>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

gool 2 letöltése
a második csak?? Mondjuk gépemen megvan, de sztem megveszem...
Japep
Jaja, ma hozta meg a posta... <#vigyor3>

3300 HUF

CHELSEA FOOTBALL CLUB

láttam már bolban és a ks-ben is benne van

megjelent magyarul!!!

hunbasser
O.o

õszre ígérték...azt mondták,h a 2-t és a 3-t egyszerre fogják kiadni dvd-n(legalábbis itt Mo-n)

ReaL MaDRid x siempre

elõítéletek-e?

én fociztam is régen, ma is szoktam (már csak hobby), jah, meg igényes focit (VB-EB-BL-Premier League, kis spanyol) nézek is..szeretem, foci és box, kté kedvenc.

Jah, tudom hogy lesz, hát várom nagyon..a 2-t is vártam de csak nem jött, leszedtem inkább torrenttal
fsgh
utána néztem és

Germany 22 May 2008 ezt találtam mint release date...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
lány létedre focis film?<#rolleyes> 😛

amúgy lesz harmadik rész. Ott válogatott lesz. azt nem tudom mikor...😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Imádtam! Munez for prez 😛P Nagyon jól csinálták meg ezt is, örültem hogy a végén gavin-t és Munez-t az edzõ együtt engedte pályára 😛 nagyon jó volt a film, a Madridi élet, hmmm, és lesz folytatás. Ki mit tud a 3-ról?
hali. Nem tudja valaki mi az a zene ami a film elején és a végén is megy? Nincs rajta ének rész csak zene.. Akkor megy mikor a real vezetõség nézi tv-n majd késõbb fut.
II Rocky II
hjah.és még nem is ült életében dzsiniben,nemhogy egy ladaban.😄 az kemény volt.í😊

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
az tényleg rendesen betett a filmnek :\\\

ReaL MaDRid x siempre

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A legjobb akkor is az volt mikor a 10 éves utcagyerek a Lamborghini-vel végigszáguld a fél városon,szembeforgalomba,vagy 150-el... Az tényleg hihetõ volt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Japep
Én ma rendeltem elõ a filmet DVD-n...2007.08.14-én fog megjelenni 3300 Ft.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

vmvr
TJ Harper rulz😄DD. egyébként tökéletesen egyetértek veled, nekem az sem tetszett, hogy az Arsenalt úgy állították be a meccs közben, mint a világ legtahóbb bandáját, jó példa erre a meccs féldeje. de a sztori tényleg iszonyat sablonos

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hunbasser
ya,egyébként én is megnéztem azt hiszem tegnapelõtt(vagy azelõtt?) este.

no,csak így spoilerben elmondom a véleményemet róla

a film nekem kissé csalódás.már-már sablonos az,h minden ilyen jellegû filmben az van,h a fõszereplõ ott van a toppon,minden szép s jó,majd jön a fekete leves,mindent elszúr,majd a végén kijavítja minden hibáját.ugyanez volt a goal 1-ben,az sztem sokkal jobb volt ennél,az sokkal eredetibb volt,mint ez.aztán vannak benne olyan dolgok,h az már hasonlít az amatõrizmusra.hát persze,h õ menti meg mindig a csapatot...már csak az lett volna a végén a slusszpoén,ha Beckham elrontja a szabadot,mondjuk 20 m-rel fölé lõtte volna,de a játékvezetõ visszafújta volna a szabadot,mert kiugrottak.és itt adta volna át David a nagy lehetõséget az ifjú csillagnak,és megintcsak ballal(mint az 1.részben,persze az egész filmben végig jobbal lõ,a bal lábával egyáltalán nem,de persze mi sem természetesebb annál,h a végjátékban,amikor az összes nézõ a helyszínen rá koncentrál,a "sutább" lábával lövi a szabadot,ami természetesen a jobb felsõ filóban végez,és ezzel megnyeri a meccset a csapatának) - természetesen - becsavarja a ficakba.lehet,h elvileg nekem,mint madridistának,kellett volna tetszenie a filmnek,de ez nem így volt,persze örültem,h láthatom a kedvenc játékosaimat egy filmben,de pl az edzõ is elég rossz választás volt,eredetileg mintha úgy lett volna,h Luxemburgo fog benne játszani,de ez a holland(már a nevére sem emlékszem,annyira jelentéktelen volt számomra) nem volt vmi nagy húzás.maga az egész karakter nem egy Realba illõ edzõ.

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
értelek....deénse tudtam megvárni hogy moziba láthassam.inkább leszedem és kész.elég volt arra is várni.😊

24 - Exile -Nov.23

Japep
Nagyon érdekel, de nincs kedvem itthon nézni...a mozinak van egy hangulata.
Ha valami lesz a mozikban, akkor azt nem fogom leszedni, ha akár fél évvel hamarabb megtehetném is... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

II Rocky II
ha nagyon érdekel akkor nincsen olyan higy nincs kedved leszedni.Vagy nem érdekel és nem szedded le vagypedog érdekel és nem vársz....😄

24 - Exile -Nov.23

Japep
Már én is úgy megnézném, de nincs kedvem leszedni...úgy elveszítené a hangulatát. Halottam olyat, hogy októberben lesz a magyar mozikban és utána rögtön a 3 is...ha nem igaz, akkor pedig megvárom még kijön DVD-re, ha kiadják egyáltalán... Pedig már nagyon érdekelne a film! <#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
nekem tetszett, várom a folytatást

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009