269
-
#149 most néztem van 700megás változata is...1 cd-s...Endlesen Dvdrip...mivel torrentoldal tuti nem fék.. -
#148 :((( akkor szedem az endlessről -
#147 én leszedtem egy elvileg jót, de nem jó, mert nem akar indulni -
#146 ez nem az,ezt szedtem le én is,olyan kell,ami két aviból áll,mivel a felirat úgy van,h cd1,cd2. -
#145 persze...2x-is HBO-n:) -
#144 az egggyett láttad már???---nemtorrentről szedtem.:D -
#143 mellesleg tess:
http://www.torrentspy.com/torrent/1208594/Goal_2_Living_The_Dream_2007_DvDrip_Eng_aXXo -
#142 látom van már felirat...én is elkezdtem letölteni! amúgy nagyon jó hogy végre focis filmet is csinálnak...kilószámra vannak Bézbolos,Amerikai focis filmek.. -
#141 ne lődd már le a poént, nem mindenki látta-.-
erre való a spoiler
(mellesleg adsz torrent linket?) -
#140 hát skacok.nekem a vége volt kicsit meglepi....igy befejezni egy filmet hogy: to be continued...---nagyon jo.várom már a 3dikrlszt.amugy jo volt a film...a végén azért az arsenalnak drukkolltam bár gondoltam hogy a real nyeri a bl döntőt meg.:Dde összességében jo volt. -
#139 ti melyik torrentet szeditek, adjatok olyan linket amihez jó a dawinD által adott felirat. -
#138 vasalóval :S -
Djemba #137 valaki tud olyan torrentet amibe bele van égetve a filmbe a felirat???vagy mivel lehet beleégetni? -
zsozsizsá #136 van felirat jeeeeee!!!!!!!!!!!
:D:D -
#135 -
dawinD #134 http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3129840/goal-ii-living-the-dream-hu -
#133 most nézem, van benne angol felirat. Amint letöltötte elkezdem fordítani. Bár elég nehéz lesz ez suli mellett -
#132 most még fölösleges leszedni szvsz
minimum 1-2hét mire lesz felirat (persze ezt csak annak mondom aki nem akarja igy megnézni) -
Kanál #131 [LEÜL ÉS MEGNÉZI]
felirat van a torrentben jobb esetben,tanuljatok angolul viszont. -.- -
#130 ÉN is ezt szedem le, már csak honnan feliratot kéne szerezni. Ha talál vki linkelje be pls! én is így teszek ha meglesz -
#129 már csak felirat kell :> -
#128 nah ez viszont már nem vicc:)
Goal.II.Living.The.Dream.LiMiTED.DVDRip.XviD-DoNE -
#127 #124 -
#126 te fasz -
#125 -
Kanál #124 csak vicceltem - -
Kanál #123 te hülye balfasz -
Djemba #122 CSAK VICCELTEM -
#121 linket!:) -
#120 O_o -
Djemba #119 van magyar szinkronnal ennyi -
#118 Az internetről... -
cassdavid #117 hol lehet letölteni?valaki segitsen már!lécci
-
#116 a picsa...:S messze van még október:( -
#115 Ezt most olvastam:
(Ezek szerint nem lesz a moziban MO-on, egyből DVD-n jelenik meg a 2 és a 3 is...)
Októberi DVD-megjelenések:
A sorozatoknál maradva októberben végre tényleg megjelenik a két idióta tini válogatott kalandjait tartalmazó Beavis & Butt-Head - Az alkotói kedvencei (Beavis & Butt-head: The Mike Judge Collection), s immáron DVD-n is izgulhatunk azon, hogy vajon sikerül-e a Scofield-testvéreknek megszökniük a börtönből, mielőtt... tudjátok: szóval jön A szökés (Prison Break) első évada is. A foci szerelmesei bezsákolhatják a Góóól (Goal) 2. és 3. részét, míg a Disney jóvoltából megismerkedhetünk a rajzfilmtörténelem legérdekesebb famíliájával, A Robinson családdal (Meet the Robinsons). -
Ronakos #114 vkíííííííííííí!!! goal 2 felirat van má vhol?? -
#113 :DDD -
#112 a zinternetről -
cassdavid #111 hol lehet letőlteni?
-
Mafiosi #110 sajna várni kell míg sznkronosan a moziba kerül...