GOAL 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
(Ezek szerint nem lesz a moziban MO-on, egybõl DVD-n jelenik meg a 2 és a 3 is...)
Októberi DVD-megjelenések:
A sorozatoknál maradva októberben végre tényleg megjelenik a két idióta tini válogatott kalandjait tartalmazó Beavis & Butt-Head - Az alkotói kedvencei (Beavis & Butt-head: The Mike Judge Collection), s immáron DVD-n is izgulhatunk azon, hogy vajon sikerül-e a Scofield-testvéreknek megszökniük a börtönbõl, mielõtt... tudjátok: szóval jön A szökés (Prison Break) elsõ évada is. A foci szerelmesei bezsákolhatják a Góóól (Goal) 2. és 3. részét, míg a Disney jóvoltából megismerkedhetünk a rajzfilmtörténelem legérdekesebb famíliájával, A Robinson családdal (Meet the Robinsons).<#rinya>#rinya>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
gondoltam mind1, hogy nincs felirat, megértem én az angolt!!!!
AHA, de a fél film spanyolul van...legalábbis a fontos részek<#szomoru1>#szomoru1>
most látom én is, hogy mihibákat ejtettem:S
mondjuk, ezt sietve írtam, mert hívott a kötelesség😄, de legalább van kifogásom-.-
*változat
*Real Madriddal
*Realban
ejnye Máté,nagyon elkanászodtál -.-
ReaL MaDRid x siempre
nem a real madriddal játszanak, hanem a munez gyerek a realba fog játszani
még nem láttam de remélem van olyan jó mint az elsõ.Állítólag itt már a Real Madriddal is játszanak???
24 - Exile -Nov.23
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
nemtudjátok angol felirat van már hozzá?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Úgyhogy egyelõre türelem!
BUDA > miskolc.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Az elsõ részt egyébként láttam, nem voltam elszállva tõle, mondjuk sokat nem is vártam a filmtõl, de azért egy kellemes kikapcsolódás volt, egy-kétszer fogyasztható cucc. 6/10
Közeleg a premier <#mf1>#mf1>
Amúgy talán Csehországban én is láttam a már korábban emlegetett november 9-i dátumot a premierre, de akkor ezek szerint csúsznak.