767
Ide írhatod azokat a kérdéseidet,amikre régóta keresed a választ. Lehet bármilyen kérdés ami foglalkoztat,kezdve a \"hány lóerős a trabant\"-tól az elektrosztatikus gömb működési magyarázatára,csak azt ne kérdezd mekkora a világegyetem. :) Ha lehet próbáljatok válaszolni is az előző kérdésekre,és naponta nem feltenni ezer kérdést.
-
#46 Egy iranyban? Es akkor ha vissza akarsz menni mit kell csinalni?
Jah es felejtsuk mar el ezt a gugli dolgot mert nem helyen valo. -
#45 Angliában nincs király. Lolla. -
#44 De bizonyám, hogy mondott. EGyébként ha elméletben túllépnénk a fénysebességet, akkor valóra válhatna az időutazás. Mármint egy irányba. Ugyanis ha a fénynél gyorsabban mennénk, akor itt a Földön gyorsabban telne az idő. Egyébként ikerparadoxon a neve, guglizz rá. -
donoki #43 Hány éves az angol király? :D -
#42 akkor eladom a házat,és tudok szerezni egy Last V8-at,és majd az autóban alszom -
LeePí17 #41 -
TomBond #40 42 -
#39 Fenysebsesseg = iso.
Eisntein olyat nem mondott hogy nem lehet atlepni az idot ergo a fenysebesseget. -
Garga Pitic #38 Pár adat hiányzik:
Fater tengerész?
Hűséges típus?
Klónozták?
:) -
Garga Pitic #37 Olyasmi rémlik, h a medúza kibocsát hím- és női ivarsejteket, úszkálnak, úszkálnak, összetalálkoznak, lesz belőlük kis lárva. A lárva letelepszik az aljzaton és növényszerű ágakat növeszt, ezek végén fejlődnek a medúzára majdnem hasonlító kis bigyók. A kis bigyók egy idő múlva úgy érzik, mehetnének, és mennek is. Ezekből újra a szabadon úszó medúza fejlődik. És kezdődik minden előlről.
Amúgy David Attenborough: Élet a Földön
Minden benne van. Méhek, virágok, medúzák, ember :) -
#36 talán én -
LeePí17 #35 kiaz miaz az apám fia de nem a testvérem? :D -
LeePí17 #34 ha Eleanor 16 Milla..
akkor a Last V8 10 Milla körül
vagy ha veszek 1 Samarát (130E) + 1 milla a cicomázás :D
akkor monyjuk a hasamra ütve 2 milla Last V8 Replica by Samara
sztem.. -
#33 vajon hány ft-ba kerülhet egy Mad Max Last V8 Interceptor Replica megépítése? -
#32 Hát ez de komoly DDDDD..... -
gergelyanevem #31 ezért átverés az egész...:) -
gergelyanevem #30 abba a smiley-ba megy, amit a kommented végére raktál ;) -
#29 Miért kell a jósnőhöz bejelentkeznem? Nem tudja, hogy jövök? -
#28 Hova lesz a fehér,ha elolvad a hó? -
gergelyanevem #27 alcím :...."csak azt ne kérdezd mekkora a világegyetem"....
ez ilyen szintű kérdés kb. :) -
#26 Ez tényleg egy érdekes gondolat... Elgondolkoztató... -
#25 fénysebességet nem lehet túllépni, megmondta az Einstein bácsi is o: -
Kou #24 Mi az élet értelme? ;) -
#23 -
#22 Magyaran.
--------X / hanghullam/robbanas
--------Y / ??? -
#21 Tegyuk fel hogy a hangsebesseg X.
Tegyuk fel hogy a fenysebesseg Y.
Ma mar tudgyak hogyan kell tullepni a hangsebbeseget. Megvan ra a technologia. 1200+ KM / h a hangsebbeseg tullepese.
A fenysebbeseg tullepese 300 Km / sec lenne amit ugye meg egyenlore nem tudtak megdonteni.
A kerdesem az lenne hogy ha egyszer is valakinek sikerul tullepni a fenysebbeseget akar par masodpercre is akkor azzal mi fog tortenni? Mert ugye a feny sebbeseg = a ido Einstein szerint. Tehat tullepem az ido hatarat es akkor hova kerulok par masodperccig? Mert amikor a hangsebesseget tuleptek es lelasitrottak akkor egy hihetettlen eros hang hullam csapta meg a jarmuvet aminek vegett majdnem felrobbant. Mi van akkor ha tullepik a fenysebesseget? Bekerul egy total idotlen urbe? Es amikor utoleri akkor milesz?
:D -
#20 minek ez a topik...? -
#19 mert szar -
#18 Miért indul ujra a gépem játék közbe?? na erre ugyse tudtok választ adni.
Az anya pijét. -
gergelyanevem #17 sztem elősször mindenki használja a guglit, aztán tegye fel a kérdést(ha nem találta a választ) -
laliking #16 Hogy szaporodik a medúza? -
laliking #15 gúglimájszter
-
gergelyanevem #14 A főtt tojás sárgája körül néha zöldes gyűrű látható, ez vagy a túlfőzés, vagy a főzővíz nagy vastartalma következtében keletkezik. Elkerülhető a helyes főzési idővel és a főtt tojás gyors lehűtésével. -
gergelyanevem #13 biztos a fradiak szurkolt volna a kiscsibe...és már csak így tudja tudtunkra hozni :) -
gergelyanevem #12 Minden napra EGY kérdés ;) -
#11 Ha már nincs senkinek kérdése,akkor felteszek még egyet:
Mitől zöldes néha a főtt tojás sárgája? :)) -
laliking #10 Hogyan készül a génhibás tyütykölt ratyli? -
gergelyanevem #9 google bácsi segített nekem is :) -
#8 Köszi a választ! ;) -
#7 jó topik! ;) +fav