767
Ide írhatod azokat a kérdéseidet,amikre régóta keresed a választ. Lehet bármilyen kérdés ami foglalkoztat,kezdve a \"hány lóerős a trabant\"-tól az elektrosztatikus gömb működési magyarázatára,csak azt ne kérdezd mekkora a világegyetem. :) Ha lehet próbáljatok válaszolni is az előző kérdésekre,és naponta nem feltenni ezer kérdést.
  • Aquir
    mert érdekesen van megcsinálva
  • Saddalim #125
    Miért szar a Windows?
  • Vlala #124
    Erről van szó. Ez mától az én szlogenem is, ha megengeded. :)
  • gameplusz
    Nyár végéig fog tartani a nagy meleg.

Tegyél ellene, vedelj, ami csak a pofán befér (bocs ez a szlogenem)
  • Saddalim #122
    igyál sört
  • Vlala #121
    Tényleg nem kéne. Törölni is kellene, mert jön a vérpistike, és reagál rá... Engedelmetekkel (de csak azzal!) a moderátor figyelmébe ajánlom a topicot.

A mai kérdést feltenném én, ha lehet: Meddig fog még tartani ez a nagy hőség, és mit lehet tenni, hogy elviseljük?
  • hunbasser
    na de sztem ne politizáljunk,ferkó majd megoldja -.-
  • hunbasser
    hát nézd,ezt érdemli a nép.végülis a nép választotta meg.és sok mszp-s,aki az mszp-re szavazott,már most szidja az mszp-t -.- mi lesz még itt...
  • hunbasser
    fúú,és pont egy komcsi mondta neki....(gyurcsány részéről ez duplán megalázó)
  • donoki
    meg van :)
  • gameplusz
    Szintén, majd előkeresem... ;)
  • biomage
    hol vannak a kérdések?
  • Aquir
    detto! :)
  • SötétBarom
    Úgy hogy az ellen is ugyanekkora fasz.. Ez van, isten hozott itthon.. (amugy bush-t is újraválasztották, ugyhogy nemtom ki mit vár még az "emberektől"..)
  • gameplusz
    Mert az emberek hihetetlenül hülyék.
  • Brolly
    Hoyg lehet az, hogy van mindenféle bizonyiték arra hogy Gyurcsány ilyen f*sz(tömören kifejezve), mégis ő lett újra a miniszterlnök?
  • DJ Skyline
    megvan valahol nekem is!
  • LordVenom
    Ja,ez a könyv nekem is megvolt,erről ugrott be a topik címe is. :))
  • LordVenom
    Hehe...ez jó. Látom fellendült a topik,ez a fénysebesség téma egész érdekesen alakul...
    Ja,köszi a választ a tojás sárgájára. ;)
  • biomage
    ez aztán a beszéd
  • jefferson83
    Így.
  • mine
    Hogy lehet ennyire g**i valaki? :)

Gyurcsány beszéde

igazságmondó
  • biomage
    pasz
  • hunbasser
    jó topik (Y)
    kérdésem:a memóriám hibája az,ha időnként cask úgy magától újraindul a gép?
    általában egy-egy progi indításakor van.
  • blackgamer
    a téma címéről ez a könyv ugrott be :) szerettem nagyon, főleg az E.T.-s részt
  • gameplusz
    És mivan a többi részével?
  • gameplusz
    100.
  • NEOreg3
    a király nem tud szülni, mivel férfi:)
  • gameplusz
    Hány évesen szült először a norvég király, és miért jár folyton magentaszínű tortaszeletekkel, amibe az ismerősei mindig beletenyerelnek?
  • SötétBarom
    Tudtommal a fénysebességről már kiderült hogy nem állandó.. Meg mostanában egy csomó ilyen fura dolog derül ki..
  • biomage
    most te tegyél fel egy kérdést
  • biomage
    ja ez igy megfelelö
  • gameplusz
    Ha meg a felhőre vagy kiváncsi, akkor az meg amikor felszáll a pára, akkor kikristályosodik, és összefüggő egységet alkot.

Asszem így világos.
  • biomage

haha nagyon vicces
  • gameplusz
    Elpárolog a víz, oszt felszáll, oszt ha a jójisten is úgyakarja, akkor találkozik két front, jaj hideg meg jaj meleg levegő,osztanat abbó gyün a vihar, és leesik az eső.
  • gameplusz
    Tessék, gyerekeknek!

• biomage
    ugy értem ne tudományosan ird le
  • biomage
    ez jó de leforditanád magyara az egyészet
  • gameplusz
    Felhők alatt azokat a diszperz rendszereket értjük, amelyek a fény útjában jól látható akadályt képeznek. Felhők akkor keletkezhetnek, ha a levegő hőmérséklete eléri a harmatpontot, és megindul a kicsapódás (kondezáció). Ehhez feláramlás, vízgőz, kondenzációs illetve jégképző magvak szükségesek. A feláramlásnak négy oka lehet:

1. a talaj felmelegedése,
    2. orográfiai (amikor a vízszintes légáramlást a domborzat emelkedésre kényszeríti),
    3. a felszíni légtömegek összeáramlása (konvergencia),
    4. időjárási frontok.
  • biomage
    akkor most én kérdezek
    na szóval a viz nehezebb a levegönél mégis felszál a magasba és felhö lesz bellöle
    de hogy tud felszálni? és miért lesz bellöle felhö?