767
Ide írhatod azokat a kérdéseidet,amikre régóta keresed a választ. Lehet bármilyen kérdés ami foglalkoztat,kezdve a \"hány lóerős a trabant\"-tól az elektrosztatikus gömb működési magyarázatára,csak azt ne kérdezd mekkora a világegyetem. :) Ha lehet próbáljatok válaszolni is az előző kérdésekre,és naponta nem feltenni ezer kérdést.
-
#126 mert érdekesen van megcsinálva -
#125 Miért szar a Windows? -
Vlala #124 Erről van szó. Ez mától az én szlogenem is, ha megengeded. :) -
#123 Nyár végéig fog tartani a nagy meleg.
Tegyél ellene, vedelj, ami csak a pofán befér (bocs ez a szlogenem) -
#122 igyál sört -
Vlala #121 Tényleg nem kéne. Törölni is kellene, mert jön a vérpistike, és reagál rá... Engedelmetekkel (de csak azzal!) a moderátor figyelmébe ajánlom a topicot.
A mai kérdést feltenném én, ha lehet: Meddig fog még tartani ez a nagy hőség, és mit lehet tenni, hogy elviseljük? -
#120 na de sztem ne politizáljunk,ferkó majd megoldja -.- -
#119 hát nézd,ezt érdemli a nép.végülis a nép választotta meg.és sok mszp-s,aki az mszp-re szavazott,már most szidja az mszp-t -.- mi lesz még itt... -
#118 fúú,és pont egy komcsi mondta neki....(gyurcsány részéről ez duplán megalázó) -
donoki #117 meg van :) -
#116 Szintén, majd előkeresem... ;) -
#115 hol vannak a kérdések? -
#114 detto! :) -
#113 Úgy hogy az ellen is ugyanekkora fasz.. Ez van, isten hozott itthon.. (amugy bush-t is újraválasztották, ugyhogy nemtom ki mit vár még az "emberektől"..) -
#112 Mert az emberek hihetetlenül hülyék. -
#111 Hoyg lehet az, hogy van mindenféle bizonyiték arra hogy Gyurcsány ilyen f*sz(tömören kifejezve), mégis ő lett újra a miniszterlnök? -
#110 megvan valahol nekem is! -
#109 Ja,ez a könyv nekem is megvolt,erről ugrott be a topik címe is. :)) -
#108 Hehe...ez jó. Látom fellendült a topik,ez a fénysebesség téma egész érdekesen alakul...
Ja,köszi a választ a tojás sárgájára. ;) -
#107 ez aztán a beszéd -
jefferson83 #106 Így. -
#105 Hogy lehet ennyire g**i valaki? :)
Gyurcsány beszéde
igazságmondó -
#104 pasz -
#103 jó topik (Y)
kérdésem:a memóriám hibája az,ha időnként cask úgy magától újraindul a gép?
általában egy-egy progi indításakor van. -
blackgamer #102 a téma címéről ez a könyv ugrott be :) szerettem nagyon, főleg az E.T.-s részt
-
#101 És mivan a többi részével? -
#100 100. -
#99 a király nem tud szülni, mivel férfi:) -
#98 Hány évesen szült először a norvég király, és miért jár folyton magentaszínű tortaszeletekkel, amibe az ismerősei mindig beletenyerelnek? -
#97 Tudtommal a fénysebességről már kiderült hogy nem állandó.. Meg mostanában egy csomó ilyen fura dolog derül ki.. -
#96 most te tegyél fel egy kérdést -
#95 ja ez igy megfelelö -
#94 Ha meg a felhőre vagy kiváncsi, akkor az meg amikor felszáll a pára, akkor kikristályosodik, és összefüggő egységet alkot.
Asszem így világos. -
haha nagyon vicces -
#92 Elpárolog a víz, oszt felszáll, oszt ha a jójisten is úgyakarja, akkor találkozik két front, jaj hideg meg jaj meleg levegő,osztanat abbó gyün a vihar, és leesik az eső. -
#91 Tessék, gyerekeknek!
-
#90 ugy értem ne tudományosan ird le -
#89 ez jó de leforditanád magyara az egyészet -
#88 Felhők alatt azokat a diszperz rendszereket értjük, amelyek a fény útjában jól látható akadályt képeznek. Felhők akkor keletkezhetnek, ha a levegő hőmérséklete eléri a harmatpontot, és megindul a kicsapódás (kondezáció). Ehhez feláramlás, vízgőz, kondenzációs illetve jégképző magvak szükségesek. A feláramlásnak négy oka lehet:
1. a talaj felmelegedése,
2. orográfiai (amikor a vízszintes légáramlást a domborzat emelkedésre kényszeríti),
3. a felszíni légtömegek összeáramlása (konvergencia),
4. időjárási frontok.
-
#87 akkor most én kérdezek
na szóval a viz nehezebb a levegönél mégis felszál a magasba és felhö lesz bellöle
de hogy tud felszálni? és miért lesz bellöle felhö?