767
Ide írhatod azokat a kérdéseidet,amikre régóta keresed a választ. Lehet bármilyen kérdés ami foglalkoztat,kezdve a \"hány lóerős a trabant\"-tól az elektrosztatikus gömb működési magyarázatára,csak azt ne kérdezd mekkora a világegyetem. :) Ha lehet próbáljatok válaszolni is az előző kérdésekre,és naponta nem feltenni ezer kérdést.
-
laliking #406 MyVIP-en és SG-n miéárt hiszi minden noob hogy az ICQ szá azonos az IQ számmal? :D -
#405 én asszem hogy a csuklás attól van hogy levegő beszorult valahova amit a rekeszizom megpróbál kipréselni. [asziszem] -
#404 megint ittál? =) -
#403 hi!
Erre nem találtam választ de lehet bennem van baj.
Mien tartományokba látt a tyúk?Értéket nanométerbe:D -
#402 ok, nem vagyok :) -
#401 és? mert nem vagy ott még lehetsz moderátor -
#400 :) -
#399 Hát valamiféle hirtelen rekeszizom összerándulásból ered,és valamilyen reflex okozza,de hogy mi a tökömre jó,azt nem tudom...:)) -
#398 amennyire tudom azért, mert az agyad már nem jut elég oxigénhez, és ilyenkor egy nagyobb mennyiségű levegőadagban étrtelemszerűen több a zoxigén:)
de ha már itt tartunk, a csuklás mire jó?? -
#397 talán azért más mert ebbe a topikba mást irnak
Aquir miért zártad be? mert majdnem egyezik a cime de a témák mások -
#396 bagatell :) -
#395 Azért mert ez napi egy kérdés,az meg heti... -
#394 na miért? ò_ñ -
#393 na végre jutot egy ujabb kérdés az eszembe
de elötte egy link
Miért gondolom ugy hogy az a topik nem olyan mit ez? -
#392 Köszi,érdekes teória. ;) -
Vlala #391 Ez érdekes.
-
#390 rákerestem gugliban..:)
itt -
#389 Mert rövid a bőr az arcodon. -
Raszkolnyikov #388 Ez jó kérdés -
#387 miért/mitől ásítunk? -
Vlala #386 Valószínűleg tetszik neki a grimasz, amit utána vágsz. -
#385 Miert szeretem en a macskaimat ennyire ?:D -
laliking #384 A másfél éves kistesóm miért élvezi ha gyomorszájon rúg? -
laliking #383 :DDDDDDDDD -
#382 pedig az oszt. társam tudja nyomogatni a szemét:D -
Vlala #381 Alapvető reflex, a szemgolyóid védelmében zárod össze a szemeidet (próbálj a szemedbe nyúlni, az sem fog menni!) -
#380 mert kiesik a szemed. :DD
tényleg, nem is probáltam még ugy..:D -
laliking #379 miért nem tudok nyitott szemmel prüszkolni? :D -
laliking #378 Gu: Sötétség Ru: Eloszlató -
laliking #377 és hogy vágnak kormot? :D -
jefferson83 #376 -
Vlala #375 Jó, de nekik nincs körömágyuk. Semmiből nem lesz köröm. (csak hitelből a söröm - hihihi) -
crx #374 Szerintem se a viztöl nö a köröm képzeld el a delfineket és a cápákat amint tiszta körmösek :))))) Egész nap a vizben lubickolnak :))) -
Vlala #373 Pedig igaznak tűnik, nézz meg egy halat, az egész teste körmös (pikkelyes, de az ugyanaz) :) -
jefferson83 #372 Nem hinném, hogy a víztől gyorsabban nőne :) Szerintem a lábunkon a köröm sokkal jobban kopik, mint a kezünkön. Ezért is tűnhet úgy, hogy ott gyorsabban nő. -
#371 htx -
#370 azért, mert a víztől is gyorsabban nő a köröm, és a kezed töbször ér vízhez, mint a lábad. mert kezet naponta 6-7x mosol (jó esetben), lábat meg csak fürdéskor. -
Vlala #369 Válasz -
#368 Ki felelős, a 20-adikai Apokalipszisért ? -
#367 Hogy számolja a gép a randomot? Azt tudom hogy az időből kalkulálja ki, de nem tud valaki pontos képletet?