Minden napra egy kérdés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel a részecskék majdnem elérik a fénysebességet, így "órájuk" a mi vonatkoztatási rendszerünkbõl nézve sokkal lassabban jár. Miközben a részecskék saját idejük szerint 1,5 mikroszekundumot öregszenek, nálunk a Földön az eltelt idõ 80 miokroszekundum, és ezalatt a részecskék már kényelmesen elérhetnek bennünket. Ez <...> volt az elsõ kézzelfogható bizonyíték arra, hogy az einsteini elmélet helyes. Azóta már több bizonyítékot is sikerült találnunk erre."
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Amúgy az utolsó mondatoddal mit akarsz mondani? Mi az, hogy "lerántana"?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
a fénysebesség 297600 km/s.
Einstein bácsi még azt is megmondta, minél gyorsabban mész, annál jobba kitágul a tér számodra. vagyis ha 40000 km/h-s sebességgel 2 évet keringesz az ûrben, mire visszatérsz, minden földi ember számára mondjuk egy órával több idõ telik el, mint számodra. Vagyis egy órával fiatalabb leszel mint ha a Földön tartózkodtál volna.
Term. minél gyorsabban mész annál inkább kitágul a tér, mondjuk ha a fénysebességet megközelítené valaki, számára néhány másodperc telik el amíg a Földön az emberek éveket öregszenek =)
Ha a fénysebességet pedig valaki áttörné, akkor körülötte az idõ járása megfordulna. Vagyis az idõben nem elõrefelé haladna, hanem visszefelé.
Ezt most nem tom neked bebizonyítani, de õ ezt mondta.
De márcsak azért sem lehetséges ezt a sebességet elérni, mert ekkora sebesség mellett úgy felerõsödne a számodra a gravitációs vonzás, hogy lerántana.
szerintem úgy kb 300.000km/s:=)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Downhill!!
esetleg ha nem vagy biztos benne akkor teszteld egy másik táppal.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Jah es felejtsuk mar el ezt a gugli dolgot mert nem helyen valo.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Eisntein olyat nem mondott hogy nem lehet atlepni az idot ergo a fenysebesseget.
Fater tengerész?
Hûséges típus?
Klónozták?
😊
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Amúgy David Attenborough: Élet a Földön
Minden benne van. Méhek, virágok, medúzák, ember 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
akkor a Last V8 10 Milla körül
vagy ha veszek 1 Samarát (130E) + 1 milla a cicomázás 😄
akkor monyjuk a hasamra ütve 2 milla Last V8 Replica by Samara
sztem..
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ez ilyen szintû kérdés kb. 😊
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
So cry me a fuckin river, bitch!
--------X / hanghullam/robbanas
--------Y / ???
Tegyuk fel hogy a fenysebesseg Y.
Ma mar tudgyak hogyan kell tullepni a hangsebbeseget. Megvan ra a technologia. 1200+ KM / h a hangsebbeseg tullepese.
A fenysebbeseg tullepese 300 Km / sec lenne amit ugye meg egyenlore nem tudtak megdonteni.
A kerdesem az lenne hogy ha egyszer is valakinek sikerul tullepni a fenysebbeseget akar par masodpercre is akkor azzal mi fog tortenni? Mert ugye a feny sebbeseg = a ido Einstein szerint. Tehat tullepem az ido hatarat es akkor hova kerulok par masodperccig? Mert amikor a hangsebesseget tuleptek es lelasitrottak akkor egy hihetettlen eros hang hullam csapta meg a jarmuvet aminek vegett majdnem felrobbant. Mi van akkor ha tullepik a fenysebesseget? Bekerul egy total idotlen urbe? Es amikor utoleri akkor milesz?
😄
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Az anya pijét.
Downhill!!