Minden napra egy kérdés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
miért rozsdásodik a vas ha vizhez ér?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De az is lehet, hogy tévedek.
Ha nem nézek Dumb and dumbert és nem játszok Fallout II-vel, máig nincs birtokomban az összes info ehhez a komoly rejtélyhez :)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(én tudom, bee! :)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Miért mennek a bogarak a fényre?
A mesterséges fényforrásoknál van ez, amiknek az a veszélye a rovarok számára, hogy nem végtelen távolságból világítanak, mint az éjszakai égbolt természetes fényforrásai (pl. a Hold). Az összetett szemük ugyanis érzékeli az oda beérkezõ fény irányát, és a rovar ahhoz képest határozza meg, hogy milyen szögben akar repülni. Végtelen távoli (pl. A Hold) fényforrás esetén ez azt jelenti, hogy a fényforrást mindig adott szög alatt látja párhuzamos repülés esetén: a rovar ezt szokta meg, ezt keresi. Ha azonban egy véges távolságú fényforrásból eredõ fény a legerõsebb inger, és ehhez viszonyítja a haladása irányát, akkor egész más lesz az eredmény (fogságba ejti a fény, spirálozik a lámpa felé). :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Miért nem tudják a nõk csukott szájal kisminkelni a szemüket?
... got nothin to share with you...
... got nothin to share with you...
Tudom, hogy nem érdekes kérdés, de ezt mióta nem tudom megoladni.
Ha ma 0 celsius fok van, és holnap kétszer ennyire lesz hideg, akkor holnap hány celsius fok lesz?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Tegyél ellene, vedelj, ami csak a pofán befér (bocs ez a szlogenem)<#pias>#pias>
A mai kérdést feltenném én, ha lehet: Meddig fog még tartani ez a nagy hõség, és mit lehet tenni, hogy elviseljük?
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre