767
Ide írhatod azokat a kérdéseidet,amikre régóta keresed a választ. Lehet bármilyen kérdés ami foglalkoztat,kezdve a \"hány lóerős a trabant\"-tól az elektrosztatikus gömb működési magyarázatára,csak azt ne kérdezd mekkora a világegyetem. :) Ha lehet próbáljatok válaszolni is az előző kérdésekre,és naponta nem feltenni ezer kérdést.
-
#286 VAgy rosszul lett lemodellezve... -
#285 á, csak rossz szögből van lekapva -
#284 akkor naggyon, nem lennék a helyében... -
#283 férfi -
#282 a nap kérdése? -
#281 -
#280 -
#279 :) -
#278 előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban :) -
#277 4 percig -
#276 kivéve ha madarak vájnak ki szemet meg föld felett elrohad a test, az a csúnyábbik :| -
#275 alcím =) -
#274 Lélekvándorlás? -
#273 Ha arra célzol, hogy szerkesztettem, akkor kurvára tévedsz ^^
Mellesleg 5 percig lehet szerkeszteni... -
#272 lol igen "utánt" láttam ez jó volt vip -
#271 Látom nem értetted meg... -
#270 persze hogy van test nélküli élet -
#269 Vajon van-e élet a halál előtt? -
#268 nem akarok hallani a gólyáról!!! -
#267 vagy a vég? -
Vlala #266 Most mondjam ki? -
#265 a kezdet -
Garga Pitic #264 És: MÍÍÍÍ VAAAAN?!?!?!?! -
#263 mi van az élet előtt? -
Vlala #262 Lottóznod kellene. -
#261 ez jó volt
tudtam hogy az elsö el süti ezt a viccet -
Vlala #260 Temetés. -
#259 egy kérdés mi van halál után? -
jefferson83 #258 A teleportálás elmélete valóban ez (így tudom én is). Mondjuk az emlékek rész egyenlőre még eléggé futurisztikus. Amennyiben a teleportálás emberrel is lehetséges lenne, (melynek egyik és legfontosabb feltétele, hogy az emberi testet felépítő összes atom helyét pontossan tudni kell) senki nem képes előre megmondani,hogy mi lesz a személyiséggel és emlékekkel. -
#257 de ha darabjaidra hullsz akkor nem élsz, ezt próbáltam kifejezni. Az atomjaid különválnak, akkor abban a pillanatban megszűnik a szívverés, a keringés, egyszóval minden. A másik helyen össze fog állni, de arra akartam rávilágítani, hogy ez már egy másolatként is tekinthető, nem igaz? Az pedig már nem te vagy -
#256 o kiment a fejemböl lássuk csak mit is akartam mondani
ha jól emlékszem azt mondtad szét szedi a testet molekuláira
és egy másik pontnál összerakja ugye?
na nézökcsak mi a tudat az amit az agy generál elektromosan vagyis ha szétszedik a testete megsemmisöl az az elektromoság nem hiszem -
#255 akkor? pontosítsd :) -
#254 nem egészen igy müködik a teleport
-
#253 és ebben az lenne a legfélelmetesebb hogy senki nem venne észre semmit ebből -
#252 jön egy kósza kérdés :) :
Teleportáláskor nem az lenne hogy a tested szétbomlik, így te meghalsz, majd befejeződéskor a másik helyen egy tökéletesen ugyanazokkal a sejtekkel és emlékekkel létrejön a másolatod, aki csak annyiban különbözik tőled hogy az előbbi pillanatban "született"? -
#251 ő kémiát akart, innentől kezdve én válaszoltam és mindenki boldog =) -
Garga Pitic #250 Oké. És azt honnét tudjuk, h a kérdést te fogalmaztad meg?
;) -
#249 Fogalmazd meg butusoknak tömören és emberi nyelven! Ez egy ilyen tápig! -
jefferson83 #248 Azért mondtam, majd reggel ráveszem magam, ma már fáradt vagyok a tömény irományokhoz :) -
#247 "ezt tudtam én is
de mikép történik ez?"
a kérdés volt a lényeg, egyéb kritériumot nem látok sehol a topicban ;)