Minden napra egy kérdés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gameplusz
Ha jól tudom nem a víztõl rozsdásodik, hanem a Nap sugaraitól. De ezt ne vedd biztosra, rég volt már kémia óra...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

biomage
na napi egy kérdés ere válaszoljatok ha tudtom <#nevetes1>
miért rozsdásodik a vas ha vizhez ér?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Buci
a midiclorianok nemzették
szal tisztára Jézus fíling :D

carpe diem

LSL
Hogy számol a pc randomot? mert ha mindig egy ugyanabból a számból indulna ki, akkor mindig ugyanannyi lenne az eredmény. Mivel a gép nem ismeri a véletlent, valamilyen algoritmus alapján számol. Én arra jutottam, hogy a memóriában maradt értéket módosítja. Tudja valaki pontosan?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Rage47
sztem Darth Sidius
immovable
Anakinak most igazándiból ki volt a faterja? <#idiota>
passatgt
Hogy hívják a teherautókon lévõ "kart" ami oldalról jön ki,és azzal támasztja ki teherautót hogy ne boruljon fel?

Kotorékebek K(-1) :)

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Olvastam, csak azt hittem, a K2-es csúcsnál magasabbak hét centivel.

LSL
42. Ez válasz mindenre. Ha nem érted szégyled magad :D

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Ja. K0 kuvasz és puli, K1 szánhúzó kutyák, K2 bernáthegyi, stb :)

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Sir Quno Jedi
Tényleg így van, olvastam kutyakiképzõktõl, valóban canine = kéjnájn = K9.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Passz. Héttel magasabbak, mint a K2? :)

A második kérdésre: Valószínûleg azért, mert arcfeszesítõ krémet használnak. Az arcbõrük olyan feszes lesz, hogy ha becsukják a szemeiket, kinyílik a szájuk.

De az is lehet, hogy tévedek.

Ez a latin dolog közel van. Canine: kutya, kutyaféle. Ha ezt nem ká-kilencnek, hanem ké-nájn formában ejted, az pont K-9 amerikaiul.

Ha nem nézek Dumb and dumbert és nem játszok Fallout II-vel, máig nincs birtokomban az összes info ehhez a komoly rejtélyhez :)

NEOreg3
asszem az a kutyák latin neve vagy valami ilyesmire emlékszem<#fejvakaras>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Mostmár kiváncsi vagyok ? Tipp kútfõbõl: A K9-es kutyákat hivatalosan fegyvernek sorolják be és ez a szám ilyesmire utalhat <#kerdes>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Persze tudom, de a többit elmondtad :DD

Aquir
jó, de ez magában még nem a magyarázat :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Fido4life
Kutya 9

Na szóval: Miért hívják az amerikai rendõrkutyákat K9-nek?
(én tudom, bee! :)

PíszLávJuniti
pl.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Mi az a TÉK?

Ez egy hülye kérdés <#vigyor1>

Egyszerûbben azért, mert a mesterséges fény közelebbrõl sokkal fényesebb mint a távoli Hold <#vigyor2> <#eljen>

Brolly
Hát amúgy az lenne a logikus válasz, de ha jobban belegondolsz, akkor hidegebnek kéne lenni mint 0 C fok, mert 2x oylan hideg lesz mint ma, tehát hidegebb mint 0 c fok.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Aquir
Ezt csak úgy, mielõtt valaki kérdezné

Miért mennek a bogarak a fényre?

A mesterséges fényforrásoknál van ez, amiknek az a veszélye a rovarok számára, hogy nem végtelen távolságból világítanak, mint az éjszakai égbolt természetes fényforrásai (pl. a Hold). Az összetett szemük ugyanis érzékeli az oda beérkezõ fény irányát, és a rovar ahhoz képest határozza meg, hogy milyen szögben akar repülni. Végtelen távoli (pl. A Hold) fényforrás esetén ez azt jelenti, hogy a fényforrást mindig adott szög alatt látja párhuzamos repülés esetén: a rovar ezt szokta meg, ezt keresi. Ha azonban egy véges távolságú fényforrásból eredõ fény a legerõsebb inger, és ehhez viszonyítja a haladása irányát, akkor egész más lesz az eredmény (fogságba ejti a fény, spirálozik a lámpa felé). :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

A halak nem csuklanak, a másikat meg nemtom.

Ennek oka maga az emberi szemnek a felépítése. Fény hatására a pupilla összehúzodik, ha kevesebb fény éri akkor pedig kitágul. Amikor vakuzunk, akkor nyílvánvalóan a kevés fény miatt tesszük. Ilyenkor az ember pupillája viszonylag nagy. Vaku hatására az erõs fény olyan gyorsan érkezik a szemünkbe, hogy pupillánk képtelen lereagálni és hirtelen összehúzodni. Ekkor a fény bejut a szem belsejébe és visszatükrözõdik a véredényekrõl. Vér piros és ezért lesz piros a szemünk is ;)

Fido4life
<#eljen>

Csuklanak a halak?
Miért nem tudják a nõk csukott szájal kisminkelni a szemüket?

... got nothin to share with you...

Miért piros a szemünk a képen ha vakut használunk?

... got nothin to share with you...

Rage47
"...ember küzdj és bízva bízzál..." :)
Fido4life
Mi az élet értelme ?

Hogyan lehet egy szót a word-ben az oldal közepére helyezni nem csak vízszintesen, hanem függõlegesen is. Van rá valamilyen parancs?(Az enterezést ne mondjátok:))
Tudom, hogy nem érdekes kérdés, de ezt mióta nem tudom megoladni.
Rage47
0
t0mmy
nekem lenne egy kérdésem:

Ha ma 0 celsius fok van, és holnap kétszer ennyire lesz hideg, akkor holnap hány celsius fok lesz?

Rage47
mert a fiúk(legtöbb) céltudatosan vásárol, legalábbis én igen:). tapasztalatom szerint a lányok minden xart végignéznek, pl. ruhákhoz mindig oda kell menni...
gameplusz
Természetesen ;)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Brolly
Mért van az, hogyha egy lány vásárol, akkor vagy 5 óra míg végez(jó esetbe), de ha egy fiú vásárol akkor 10 perc az egész?

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Aquir
mert érdekesen van megcsinálva

Saddalim
Miért szar a Windows?

Errõl van szó. Ez mától az én szlogenem is, ha megengeded. :)

gameplusz
Nyár végéig fog tartani a nagy meleg.

Tegyél ellene, vedelj, ami csak a pofán befér (bocs ez a szlogenem)<#pias>

Saddalim
igyál sört <#pias>

Tényleg nem kéne. Törölni is kellene, mert jön a vérpistike, és reagál rá... Engedelmetekkel (de csak azzal!) a moderátor figyelmébe ajánlom a topicot.

A mai kérdést feltenném én, ha lehet: Meddig fog még tartani ez a nagy hõség, és mit lehet tenni, hogy elviseljük?

hunbasser
na de sztem ne politizáljunk,ferkó majd megoldja -.-

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hát nézd,ezt érdemli a nép.végülis a nép választotta meg.és sok mszp-s,aki az mszp-re szavazott,már most szidja az mszp-t -.- mi lesz még itt...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
fúú,és pont egy komcsi mondta neki....(gyurcsány részérõl ez duplán megalázó)

ReaL MaDRid x siempre

meg van :)