35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#3246 Te k*rva nagy menő vagy .. csak nemtom mire fel .. -
#3245 Nem a gdtrucks-i daf xf 105-öt. -
#3244 Tök jó!
-
fulcrum falcon #3243 hova mennyek? -
#3242 ennyi -
#3241 még a képek is ide kapcsolódnak akár, de egyébként meg hajj bele -
#3240 akkor gyere oda teis -
fulcrum falcon #3239 Csak mondtam nem arról fogom itt fosni a szót! -
#3238 Muszáj szétoffolni mindent a makettel ? F*szombele .. -
fulcrum falcon #3237 Azt tudom h ezzel foglalkozik. Én is makettezek most csinálok egy MAN TG-A XXl kamiont. -
#3236 Szabadidőmbe én Makettozom és az ezzel foglalkozó oldal. Itt a legujabb müvem:
-
#3235 mostanába nem nyomom, de látom a topic nem halt ki
VViiktor: te biztos, hogy a haulint szedted le?
#3213: mitől lenne kamu a tolatás duplával? ez nem a közepén törik meg mint Európában a tandemek. ha nem vetted volan észre 2 helyen. a hátsó pót arra megy, amerre az elejét irányítod. a közepével ne foglalkozz (nagyon) csak ha bent van már (nagyjából) a hátulja. tedd egyenesbe és told be. nekem max negyedjére bemegy akkoris, ha nem tudom egyenesbe rakni mert nincs hely... ilyenkor meg betolom a hátulját 90 fokból és ráfordulok ellenkező irányba hogy mindkét pót egyenesbe legyen. az elejével már nem is kell törődni mertha a hátsó bent van már kiírja, hogy lerakhatsz. ennyi... aztán kapok 250et veszek uj kamionokat, sofőröket alkalmazok és mégtöbb pénzem lesz -
fulcrum falcon #3234 Mit csináltok makettinfon? -
#3233 Off:
Nem otthon vok, majd esetleg este felé ,de még nem tudom pontossan mikor leszek.
On -
#3232 OFF:
nekemse jön, be meg másnak se, megérdeklődtem, nem nálunk van a problem
MSN en nem vagy mostanság?
ON -
#3231 Szia Roli!!!
OFF:
Makettinfoval mi van? Neked bejön?
On
Jó volt.... -
#3230 "Legalább odalenne irva ahhoz a nyanvadt céghez mikor felveszem a fuvart hogy dupla vagy nem!!!"
Gratulálok az egész 18WoS Haulin topic nevében, elnyerted a topic legnagyobb lámája díjat! Csak így tovább!
-
kertesztrans #3229 3dartpolos convoyos dafot? -
#3228 Én a dafot. -
kertesztrans #3227 mit akarsz berakni? -
zsolt 879 #3226 Szevasztok! A torrenteken kivül máshonnan nem lehet letölteni ez a játék teljes verzióját? A torrentről sokáig tart mert nem tölti felfele senki! -
#3225 -
#3224 Szevasztok! Tudom hogy ez itt OFF, de nemtudna valamelyiktek küldeni nekem egy normális photoshop dds plugint? Mert én a neten csak az nvidiássat találom.. Azmeg szar.. Köszi előre is! Cső -
#3223 Hopp.. Az előzőt neked akartam VIKTOR!:D -
#3222 Figyi! Nekem sem akart rámenni a kamcsi a pótra, deha oldalról szépen ERŐSSEN rátolatsz, akkor menni fog.. Nekem valamelyik pótra a Scania R500 as nemakar rámenni.. Túl alacsonyan van a pót.. Szal, próbálkozz!;) -
#3221 Én eddig vagy 40 hotelt megnéztem és sehol sem volt. -
#3220 Ne kezd megint lámi .. Feltüntetik, hogy dupla e vagy sem .. Különben 1 perc alatt be lehet tolatni vele, ugyanis rákanyarodsz a piros izével xD egy vonalba, aztán csak rátolsz egyenesen .. -
#3219 Ha valamit nem tudok, és valaki tudja, akkor megkérdem. Azért vagyunk itt.
Én ezt az emberfelvételt nem értem. Tegnap voltam kb 4 hotelben egyik helyen sem rakott ki nekem embert. Vagy hol kéne nézni? -
#3218 Úristen...
Odavan írva mindenhova. Mi az, hogy elindul a trailer? Max akkor indul el ha havas úton mész. -
#3217 Én se tom, de próbálkozok és majdcsak rájövök egyszer.Nem kell mindent megkérdezni. -
#3216 Ki van írva hogy pl.:eggs-double
eggs
így és ott kell választani.De ha elkanyarodik a pót akkor óvatosan a kamion orrával told jó irányba és újra tolass és megint igazítsd amíg el nem fogadja. -
#3215 hát, te se kicsit lehetsz béna.... Minden cégnél fel van tüntetve, hogy dupla, vagy szimpla trailer. Az meg hogy TE nem tudsz vele betolatni, az már a te bénaságod... -
#3214 Na, ha ennyire vágod, segíthenél, mert ezzel, hogy nevezzem át, nem sokra mentem. -
#3213 De nem lehet belevini mert rá se tudok fordulni meg nem lehet egyenesbe tartani a kamiont mert a hátsó pót eccercsak elindul valamerre!
Akkora kamu hogy nem igaz!
Nem is lehet irányítani!
Legalább odalenne irva ahhoz a nyanvadt céghez mikor felveszem a fuvart hogy dupla vagy nem!!!
ÁÁÁÁÁÁÁ -
#3212 ez a király!!!!!! -
#3211 Itt egy dancsis skin is: -
#3210 Itt egy gartneres skin: -
#3209 Én úgy csináltam meg, hogy betoltam mindketőtt egy kicsit de a vége kilógott és én simán a kamion elejével toltam be.Remélem érted.Én is most csináltam meg tegnap. -
#3208 Ha látod a dugót és nem bírsz megállni vagy beszorítanak mentsd el és töltsd be újra mert akkor eltűnik az összes autó. -
#3207 Meg ez is mien már hogy nem tudok beállni a dupla póttal a oiros jelbe!
Hát eszem megáll!
Nem is lehet irányítani a hátsó pátot!
Igy hogy a fenébe álljak be?
PLS segítsetek ha ti tudjátok!