35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • RaST
    Te k*rva nagy menő vagy .. csak nemtom mire fel ..
  • garam93
    Nem a gdtrucks-i daf xf 105-öt.
  • garam93
    Tök jó!
  • fulcrum falcon
    hova mennyek?
  • roliairsuni
    ennyi
  • roliairsuni
    még a képek is ide kapcsolódnak akár, de egyébként meg hajj bele
  • roliairsuni
    akkor gyere oda teis
  • fulcrum falcon
    Csak mondtam nem arról fogom itt fosni a szót!
  • RaST
    Muszáj szétoffolni mindent a makettel ? F*szombele ..
  • fulcrum falcon
    Azt tudom h ezzel foglalkozik. Én is makettezek most csinálok egy MAN TG-A XXl kamiont.
  • gordon 24
    Szabadidőmbe én Makettozom és az ezzel foglalkozó oldal. Itt a legujabb müvem:

• King of Roads
    mostanába nem nyomom, de látom a topic nem halt ki
    VViiktor: te biztos, hogy a haulint szedted le?
    #3213: mitől lenne kamu a tolatás duplával? ez nem a közepén törik meg mint Európában a tandemek. ha nem vetted volan észre 2 helyen. a hátsó pót arra megy, amerre az elejét irányítod. a közepével ne foglalkozz (nagyon) csak ha bent van már (nagyjából) a hátulja. tedd egyenesbe és told be. nekem max negyedjére bemegy akkoris, ha nem tudom egyenesbe rakni mert nincs hely... ilyenkor meg betolom a hátulját 90 fokból és ráfordulok ellenkező irányba hogy mindkét pót egyenesbe legyen. az elejével már nem is kell törődni mertha a hátsó bent van már kiírja, hogy lerakhatsz. ennyi... aztán kapok 250et veszek uj kamionokat, sofőröket alkalmazok és mégtöbb pénzem lesz
  • fulcrum falcon
    Mit csináltok makettinfon?
  • gordon 24
    Off:

Nem otthon vok, majd esetleg este felé ,de még nem tudom pontossan mikor leszek.

On
  • roliairsuni
    OFF:

nekemse jön, be meg másnak se, megérdeklődtem, nem nálunk van a problem
    MSN en nem vagy mostanság?

ON
  • gordon 24
    Szia Roli!!!

OFF:

Makettinfoval mi van? Neked bejön?

On

Jó volt....
  • roliairsuni
    "Legalább odalenne irva ahhoz a nyanvadt céghez mikor felveszem a fuvart hogy dupla vagy nem!!!"

Gratulálok az egész 18WoS Haulin topic nevében, elnyerted a topic legnagyobb lámája díjat! Csak így tovább!
  • kertesztrans
    3dartpolos convoyos dafot?
  • garam93
    Én a dafot.
  • kertesztrans
    mit akarsz berakni?
  • zsolt 879
    Szevasztok! A torrenteken kivül máshonnan nem lehet letölteni ez a játék teljes verzióját? A torrentről sokáig tart mert nem tölti felfele senki!
  • Speedbreaker
  • jadika
    Szevasztok! Tudom hogy ez itt OFF, de nemtudna valamelyiktek küldeni nekem egy normális photoshop dds plugint? Mert én a neten csak az nvidiássat találom.. Azmeg szar.. Köszi előre is! Cső
  • jadika
    Hopp.. Az előzőt neked akartam VIKTOR!:D
  • jadika
    Figyi! Nekem sem akart rámenni a kamcsi a pótra, deha oldalról szépen ERŐSSEN rátolatsz, akkor menni fog.. Nekem valamelyik pótra a Scania R500 as nemakar rámenni.. Túl alacsonyan van a pót.. Szal, próbálkozz!;)
  • garam93
    Én eddig vagy 40 hotelt megnéztem és sehol sem volt.
  • RaST
    Ne kezd megint lámi .. Feltüntetik, hogy dupla e vagy sem .. Különben 1 perc alatt be lehet tolatni vele, ugyanis rákanyarodsz a piros izével xD egy vonalba, aztán csak rátolsz egyenesen ..
  • Duddits
    Ha valamit nem tudok, és valaki tudja, akkor megkérdem. Azért vagyunk itt.

Én ezt az emberfelvételt nem értem. Tegnap voltam kb 4 hotelben egyik helyen sem rakott ki nekem embert. Vagy hol kéne nézni?
  • Duddits
    Úristen...

Odavan írva mindenhova. Mi az, hogy elindul a trailer? Max akkor indul el ha havas úton mész.
  • garam93
    Én se tom, de próbálkozok és majdcsak rájövök egyszer.Nem kell mindent megkérdezni.
  • garam93
    Ki van írva hogy pl.:eggs-double
    eggs
    így és ott kell választani.De ha elkanyarodik a pót akkor óvatosan a kamion orrával told jó irányba és újra tolass és megint igazítsd amíg el nem fogadja.
  • gumikacsa
    hát, te se kicsit lehetsz béna.... Minden cégnél fel van tüntetve, hogy dupla, vagy szimpla trailer. Az meg hogy TE nem tudsz vele betolatni, az már a te bénaságod...
  • Duddits
    Na, ha ennyire vágod, segíthenél, mert ezzel, hogy nevezzem át, nem sokra mentem.
  • Vviikkttoorr
    De nem lehet belevini mert rá se tudok fordulni meg nem lehet egyenesbe tartani a kamiont mert a hátsó pót eccercsak elindul valamerre!
    Akkora kamu hogy nem igaz!
    Nem is lehet irányítani!
    Legalább odalenne irva ahhoz a nyanvadt céghez mikor felveszem a fuvart hogy dupla vagy nem!!!
    ÁÁÁÁÁÁÁ
  • Kisvigyori
    ez a király!!!!!!
  • garam93
    Itt egy dancsis skin is:
  • garam93
    Itt egy gartneres skin:
  • garam93
    Én úgy csináltam meg, hogy betoltam mindketőtt egy kicsit de a vége kilógott és én simán a kamion elejével toltam be.Remélem érted.Én is most csináltam meg tegnap.
  • garam93
    Ha látod a dugót és nem bírsz megállni vagy beszorítanak mentsd el és töltsd be újra mert akkor eltűnik az összes autó.
  • Vviikkttoorr
    Meg ez is mien már hogy nem tudok beállni a dupla póttal a oiros jelbe!
    Hát eszem megáll!
    Nem is lehet irányítani a hátsó pátot!
    Igy hogy a fenébe álljak be?
    PLS segítsetek ha ti tudjátok!