35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#3206 Hogy a faxba vezettek? Nem való nektek kamionos játék. Még egyszer sem rohantam bele senkibe, a rendőr sem büntetett meg.... Ez nem nfs, itt nem az a lényeg, hogy 200-al menjen a vas... -
#3205 Honnan lehet ilyen cuccokat letölteni hozzá? mert nem igazán találok oldalakat...:S -
#3204 töröld le :D -
#3203 LOL ez kész ez a játék. Ennyire hülye AI-t rég nem láttam. Megy a kocsi az autópályán 110-el, és nincs előtte semmi akadály, de egy pillanat alatt állóra fékezgetnek. És ezt csinálják elég gyakran, sokszor beléjük is szállok hátulról ha nem tudom megkerülni az összefüggő kocsisor (elég gyakori) miatt, mert a satufék+motorfék+abs nem elég. Mostmeg megyek egy fuvart los angelesbe, persze állandóan mindegyik sáv fullosan tele kocsikkal, egyik kocsi a belső sávban satufékez a felhajtó mellett, szokás szerint ok nélkül, durr bele a másik kocsi, le is blokkolnak, ez még nem lenne gond, de a mellette lévő sávban ahol én vagyok megint csak összefüggő sor, egy kocsi megáll pontosan a koccanás vonalában, megáll az egész sor, sőt a felhajtóról feljövők is megállnak ugyanabban a vonalban, én meg mondom, ezt megszívtam, be vagyok szorítva középre, ezek a hülyék nem mennek. Mellettem a vizeshordók, megpróbálom, hogy bemegyek a felhajósáv és a sávom között, a végén meg kitolom a kocsikat az útból. Hát nem... 3 kocsit, és 1 teherautót nem bírtam eltolni, bebuktam a fuvart. Hát pazmek ez nagyon durván faszság, hogy ennyire hülyék. Már 2. alkalom volt, hogy így beszorítottak. Talán nem kellett volna megállnom, és várni hogy talán elmennek, hanem azzal a jó 120-as sebességgel áttörök a kocsisoron... -
#3202 Na nekem már csak egy kérdésem van hol találom a eredeti neveket? -
#3201 Köszönöm megpróbálom.... -
#3200 Köszi! -
kertesztrans #3199 a kamion fájlait nevezd át a haulinba használt kamionok valamelyikére -
krisz02 #3198 Én még csak a buszt próbáltam meg, de ugyanúgy kell, mint a haulinos kamionokat. -
#3197 Leirnád hogy lehet berakni haulinba. Tudod nem mindenki tudja ezt léci aki tudja irja már meg. Mi is játszanánk ezzekkel a gépekkel. -
kertesztrans #3196 http://gdtrucks.gd.funpic.de/
-
kertesztrans #3195 és? -
#3194 De ez Convoy... -
#3193 a convoy-os kamionokat hogy lehet betenni a haulin-ba? -
#3192 Honnan van a pót? -
kertesztrans #3191 http://home.deds.nl/~equality/convoy_trucks.html -
#3190 Ezt honnan? Kérlek privibe küld el . Volvo a kedvenc dögöm kérlek!!!!!!!!!!!!!!! -
kertesztrans #3189
-
#3188 De működik! Párszor le lett már írva, ha nem működik, frissítsd. -
#3187 gumikacsa oldalán fenn vanak a linkek -
zsolt 879 #3186 Egy torrentről már teganp óta szedem mégse jött még le! Nagyon lassan jön lefele! Ebbe is nehéz berakni a kamionokat?
-
#3185 http://www.htst.extra.hu/haulin/modules.php?&name=FAQ&myfaq=yes&id_cat=2&categories=18+WOS%253AHaulin
nézd meg itt -
#3184 Nézd meg a www.bittorrent.lap.hu n.Szedj le torrentkezelő progit és keress rá torrentben. -
#3183 nagyon sok kezd lenni a követelőző a mai gyerekek között... a szülők nem nevelik őket, vagy mi? -
#3182 Miért? Neked lehet fárasztó, nekünk nem? -
#3181 Itt is elkezded ugyan azt amit a pttm topicban ? -
zsolt 879 #3180 Miért nem mondjátok meg? Olyan nehéz lenne! Légyszives! -
#3179 keresés, google, + (egy kis ész) -
zsolt 879 #3178 Sziasztok! Ennek a játéknak a teljes verzióját honnan lehet letölteni? Valaki mondja már meg! Légyszives!
-
#3177 Sziasztok! FAQ nem működik, szóval megkérdezem: Hogy lehet embert felvenni? Ha egyáltalán lehet. Van 3 kamionom, abból 2 újonnan vett, 1 használt, azokhoz szeretnék felvenni embert. Csatlakoztam egyik vállalathoz (Zabarts Food), kiválasztottam 1 trélert(tojás), 1 kamiont, de sofőrt nem tudok...Segítsen, akit ud. Köszönöm. Bye -
#3176 Shader qualitin állits .. -
krisz02 #3175 Nem kell vele semmit se csinálni elvileg. -
#3174 cső
ha belépek a játékba akko minden sötét csak a lámpák láccanak
ien ko mit csináljak
tud vki segiteni
lécci -
#3173 amikor feltelepitem a kamiont a mod mapába akor oda ad be egy tömöritett mapát azt ki kell tömöriteni?? mert azon belül nincs scs kiterjesztésű fájl csak egy csomo mapa!! aki tud segitsen köszi! -
kakhas #3172 sziasztok
szeretnek par dolgot megtudni a jatekrol
eloszoris mennyi helyet foglal??? -
#3171 Sziasztok!!
Valamelyikötök mondta hogy kiiktatta az amcsi gépeket. Ezt hogy kell megcsinálni? -
#3170 király az oldal!! -
#3169 a prism 3d engine üzenetet irja ki akko azt hogy lehet mehjavitani h müködjön
-
#3168 köszönjük -
krisz02 #3167 Itt is vannak letöltések