18 Wheels of Steel Haulin
  • Sanyix
    LOL ez kész ez a játék. Ennyire hülye AI-t rég nem láttam. Megy a kocsi az autópályán 110-el, és nincs előtte semmi akadály, de egy pillanat alatt állóra fékezgetnek. És ezt csinálják elég gyakran, sokszor beléjük is szállok hátulról ha nem tudom megkerülni az összefüggő kocsisor (elég gyakori) miatt, mert a satufék+motorfék+abs nem elég. Mostmeg megyek egy fuvart los angelesbe, persze állandóan mindegyik sáv fullosan tele kocsikkal, egyik kocsi a belső sávban satufékez a felhajtó mellett, szokás szerint ok nélkül, durr bele a másik kocsi, le is blokkolnak, ez még nem lenne gond, de a mellette lévő sávban ahol én vagyok megint csak összefüggő sor, egy kocsi megáll pontosan a koccanás vonalában, megáll az egész sor, sőt a felhajtóról feljövők is megállnak ugyanabban a vonalban, én meg mondom, ezt megszívtam, be vagyok szorítva középre, ezek a hülyék nem mennek. Mellettem a vizeshordók, megpróbálom, hogy bemegyek a felhajósáv és a sávom között, a végén meg kitolom a kocsikat az útból. Hát nem... 3 kocsit, és 1 teherautót nem bírtam eltolni, bebuktam a fuvart. Hát pazmek ez nagyon durván faszság, hogy ennyire hülyék. Már 2. alkalom volt, hogy így beszorítottak. Talán nem kellett volna megállnom, és várni hogy talán elmennek, hanem azzal a jó 120-as sebességgel áttörök a kocsisoron...