35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • kis kocka
    hát hogy pontosítsak a föld alatt
  • roliairsuni
    de csak akkor kell a tempomat, ha nem tudok előzni, és tötymörgés van pl 35 mp/h val, akkor nem gyorsíthatok 80 mph re, hogy azt a szart bekapocsjjam, á gyér,dew thx, majd kipróbálom, bár nincs nagy szükség rá
  • Speedbreaker
    ilyen vótmá nekem is :D
  • roliairsuni
    igen, azal tolom énis
  • Vlala #3362
    Felhők felett... jól néz ki.
  • triskay
    a tempomatot úgy csináld h felgyorsítasz max sebre elengeded a gázt és amikro beáll megfelelő sebességre akkor nyomsz c-t. vagy nyomod a gázt és mondjuk kilencvennél vagy akkor az ujjad a c-n van amint elengedted a gázt megnyomod a c-t!! vagy ne használj tempomatot!! srácok tudtátok h vannak olyan kamionok amiken 2 söfőr van??? Scaniánál tapasztaltam amikor leszedtem a pótját. a csávókám ült a csatlakozónál kicsit előrébbmentem de a söfőr meg még a fülkébe volt xal vannak ilyen hülye hiábái a játéknak de amúgy nagyon jó!!
  • fulcrum falcon
    megkaptam de így se megy
  • kis kocka
    valaki már próbálta kormánnyal a gameet?
  • roliairsuni
    a tempomat nemigazán jön össze a használni,
    ha nem nyomom a gázt, nem kapcsol be
    ha nyom és elveszem kikpaocsl
    ha nyom bekapcs, nyom tovább akkormeg kikapcs mer túlnyomódik a gáz
    hogyvan ez?
    kénylmesebb lenne mint egyenletesen nyomni a pedált, mikor nem bírok előzni, bár ha lehet akkor úgyi szlalom van, nicns idő tökölni
  • woy
    helló.király a játék.én már két sofőrt vettem fel,közben tuningolom azt az ócskavasat amivel kezdtem
  • roliairsuni
    neekem nem, csak néha mikor nagy a forgalom, esik az eső, 2 tükörrel
  • Laci82
    Mindenkinél megakadozik ez a játék vagy csak nálam?
    Úgy láttszik ezek a csehek még mindig nem tudják ezt a hibáját a játéknak kiküszöbölni,mindegyik része akadozik
  • roliairsuni
    naszóval, én megyek mint a golyó, szlalomozok köztük, vagy a leálósávba előzök, midnenzt akár dupla póttal, és no problem, a pirosra figyelke, ha rendőrt látok fékezek, no prombelm, semmi baleset, sérülés
  • roliairsuni
    :DDDDDD, énis így tettem, de mikor felvettem mentettem hálistennek ;)
  • King of Roads
    na szal rájöttem, hogy kell értelmesen játszani. úgy kell menni teljesen, mint a valóságban. nem hiszem, hogy százzal kerülgetné bárki is a rendőrt a leállósávban az autópályán egy kamionnal, vagyhogy kétszázzal menne másmögött mikor ő csak ötvennel megy. én megpróbáltam ésszel menni, mindenhol szabályosan, 3 fuvart csináltam, hibátlan sehol semmi sérülés, büntetés, belerohanás bármibe. ha nincs kedved nyomogatni az előre gombot más mögött mert hol megáll hol megy nyomj rá a megfelelő sebességen a tempomatra. ez azoknak szól, akik panaszkodnak, hogy mindig belerohannak az AI-kbe. ha az utat figyeled bármikor le tudsz fékezni időben.
    igaz énis panaszkodtam párszor, de tanultam abból amit Kacsa írt.
  • kis kocka
    ezt tegnap sikerült csinálnom
  • kertesztrans
    sii fileket megkaptad?
  • King of Roads
    KIRÁLY!! tudtam fölvenni sofőrt!!!
    KIRÁLY: véletlenül kirugtam!!!
  • GabriSanyi
    holnap estére megcsinálom a FAQ-ot HTMl alapokon,remélem akkor már nem kell frissítgetni....
  • fulcrum falcon
    [email protected]
  • kertesztrans
    ha kell akkor add meg az emailcímed aztán elküldöm arra a dafxf105.scs filet
    ha nem tudod betenni
  • fulcrum falcon
    Kösz de így se megy. A definition mappát ide kell rakni: C:\Documents and Settings\Dani\Dokumentumok\18 WoS Haulin\mod\DafXF105.scs\vehicle\truck. És itt a daf mappa mellé?
  • norby1007
    mindenkinek kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • kertesztrans
    a p387es kamiont nézd meg a showromban
  • kertesztrans
    traffic_vehicle_data: traffic.p387
    {
    attachable: 1

model: "/vehicle/truck/dafXF105/daf.pmd"
    lod: "/vehicle/truck/dafXF105/lod.pmd"
    collision: "/vehicle/truck/dafXF105/daf.pmc"

fwheel_model: "/vehicle/wheel/euro2/wheel.pmd"
    rwheel_model: "/vehicle/wheel/euro1/wheel.pmd"

speed: 15.0
    speed_class: 1
    }
  • fulcrum falcon
    Na most írtam át p387.sii-t de ugyan az a kamion van:S. De a traffic file-t nem írtad le h hogy kell kinéznie.
  • Speedbreaker
    A pach még mindig béta?
  • fulcrum falcon
    azt nem néztem meg
  • kertesztrans
    úgy néz ki a p387.sii és a traffic file is ahogy leírtam?
  • leho94
    le lehet valahonnan tölteni a DAF-ot?
  • fulcrum falcon
    Kertesztrans a másik dafot h lehet megcsinálni? mert én úgy csináltam ahogy leírtad de csak annyi változott h ki volt írva h daf de még a régi kamion volt ott.
  • kertesztrans
  • Kisvigyori
    olvasd el és megtalálod!!
  • norby1007
    köszi
    de itt hol találom meg a hibára a megoldást??
    itt minden van
  • Stralis 91
    oks. Köszi
  • garam93
    http://www.htst.extra.hu/haulin/modules.php?&name=FAQ&myfaq=yes&id_cat=2&categories=18+WOS%253AHaulin
    itt nézd meg.
  • garam93
    Nem tudná vki megmondani hogy hogy kell a 3dartpolon feltölteni vmit?
  • Stralis 91
    Hali! Van 1 kis problémám,azaz haveromnak. Belép a játékbe és minden sötét. Mi lehet a baja?? A segítséget előre is köszi.
    Üdv: Kispeti
  • Jeff24
    Na de ne OFFoljunk:)
  • Jeff24
    Nem:DDD
    Csak a Monte Carloját:)