35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
kis kocka #3366 hát hogy pontosítsak a föld alatt -
#3365 de csak akkor kell a tempomat, ha nem tudok előzni, és tötymörgés van pl 35 mp/h val, akkor nem gyorsíthatok 80 mph re, hogy azt a szart bekapocsjjam, á gyér,dew thx, majd kipróbálom, bár nincs nagy szükség rá -
#3364 ilyen vótmá nekem is :D -
#3363 igen, azal tolom énis -
Vlala #3362 Felhők felett... jól néz ki. -
#3361 a tempomatot úgy csináld h felgyorsítasz max sebre elengeded a gázt és amikro beáll megfelelő sebességre akkor nyomsz c-t. vagy nyomod a gázt és mondjuk kilencvennél vagy akkor az ujjad a c-n van amint elengedted a gázt megnyomod a c-t!! vagy ne használj tempomatot!! srácok tudtátok h vannak olyan kamionok amiken 2 söfőr van??? Scaniánál tapasztaltam amikor leszedtem a pótját. a csávókám ült a csatlakozónál kicsit előrébbmentem de a söfőr meg még a fülkébe volt xal vannak ilyen hülye hiábái a játéknak de amúgy nagyon jó!! -
fulcrum falcon #3360 megkaptam de így se megy -
kis kocka #3359 valaki már próbálta kormánnyal a gameet? -
#3358 a tempomat nemigazán jön össze a használni,
ha nem nyomom a gázt, nem kapcsol be
ha nyom és elveszem kikpaocsl
ha nyom bekapcs, nyom tovább akkormeg kikapcs mer túlnyomódik a gáz
hogyvan ez?
kénylmesebb lenne mint egyenletesen nyomni a pedált, mikor nem bírok előzni, bár ha lehet akkor úgyi szlalom van, nicns idő tökölni -
#3357 helló.király a játék.én már két sofőrt vettem fel,közben tuningolom azt az ócskavasat amivel kezdtem -
#3356 neekem nem, csak néha mikor nagy a forgalom, esik az eső, 2 tükörrel -
Laci82 #3355 Mindenkinél megakadozik ez a játék vagy csak nálam?
Úgy láttszik ezek a csehek még mindig nem tudják ezt a hibáját a játéknak kiküszöbölni,mindegyik része akadozik -
#3354 naszóval, én megyek mint a golyó, szlalomozok köztük, vagy a leálósávba előzök, midnenzt akár dupla póttal, és no problem, a pirosra figyelke, ha rendőrt látok fékezek, no prombelm, semmi baleset, sérülés
-
#3353 :DDDDDD, énis így tettem, de mikor felvettem mentettem hálistennek ;) -
#3352 na szal rájöttem, hogy kell értelmesen játszani. úgy kell menni teljesen, mint a valóságban. nem hiszem, hogy százzal kerülgetné bárki is a rendőrt a leállósávban az autópályán egy kamionnal, vagyhogy kétszázzal menne másmögött mikor ő csak ötvennel megy. én megpróbáltam ésszel menni, mindenhol szabályosan, 3 fuvart csináltam, hibátlan sehol semmi sérülés, büntetés, belerohanás bármibe. ha nincs kedved nyomogatni az előre gombot más mögött mert hol megáll hol megy nyomj rá a megfelelő sebességen a tempomatra. ez azoknak szól, akik panaszkodnak, hogy mindig belerohannak az AI-kbe. ha az utat figyeled bármikor le tudsz fékezni időben.
igaz énis panaszkodtam párszor, de tanultam abból amit Kacsa írt. -
kis kocka #3351 ezt tegnap sikerült csinálnom
-
kertesztrans #3350 sii fileket megkaptad? -
#3349 KIRÁLY!! tudtam fölvenni sofőrt!!!
KIRÁLY: véletlenül kirugtam!!! -
#3348 holnap estére megcsinálom a FAQ-ot HTMl alapokon,remélem akkor már nem kell frissítgetni.... -
fulcrum falcon #3347 [email protected] -
kertesztrans #3346 ha kell akkor add meg az emailcímed aztán elküldöm arra a dafxf105.scs filet
ha nem tudod betenni -
fulcrum falcon #3345 Kösz de így se megy. A definition mappát ide kell rakni: C:\Documents and Settings\Dani\Dokumentumok\18 WoS Haulin\mod\DafXF105.scs\vehicle\truck. És itt a daf mappa mellé? -
#3344 mindenkinek kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
kertesztrans #3343 a p387es kamiont nézd meg a showromban -
kertesztrans #3342 traffic_vehicle_data: traffic.p387
{
attachable: 1
model: "/vehicle/truck/dafXF105/daf.pmd"
lod: "/vehicle/truck/dafXF105/lod.pmd"
collision: "/vehicle/truck/dafXF105/daf.pmc"
fwheel_model: "/vehicle/wheel/euro2/wheel.pmd"
rwheel_model: "/vehicle/wheel/euro1/wheel.pmd"
speed: 15.0
speed_class: 1
} -
fulcrum falcon #3341 Na most írtam át p387.sii-t de ugyan az a kamion van:S. De a traffic file-t nem írtad le h hogy kell kinéznie. -
#3340 A pach még mindig béta? -
fulcrum falcon #3339 azt nem néztem meg -
kertesztrans #3338 úgy néz ki a p387.sii és a traffic file is ahogy leírtam? -
#3337 le lehet valahonnan tölteni a DAF-ot? -
fulcrum falcon #3336 Kertesztrans a másik dafot h lehet megcsinálni? mert én úgy csináltam ahogy leírtad de csak annyi változott h ki volt írva h daf de még a régi kamion volt ott. -
kertesztrans #3335 -
#3334 olvasd el és megtalálod!! -
#3333 köszi
de itt hol találom meg a hibára a megoldást??
itt minden van
-
#3332 oks. Köszi -
#3331 http://www.htst.extra.hu/haulin/modules.php?&name=FAQ&myfaq=yes&id_cat=2&categories=18+WOS%253AHaulin
itt nézd meg. -
#3330 Nem tudná vki megmondani hogy hogy kell a 3dartpolon feltölteni vmit? -
#3329 Hali! Van 1 kis problémám,azaz haveromnak. Belép a játékbe és minden sötét. Mi lehet a baja?? A segítséget előre is köszi.
Üdv: Kispeti -
Jeff24 #3328 Na de ne OFFoljunk:) -
Jeff24 #3327 Nem:DDD
Csak a Monte Carloját:)