303
Bermuda háromszög rejtélye
-
#23 ez nem válasz a repülők eltünésére..... -
#22 én valami olyasmit olvastam hogy a bermuda háromszögnél találkozik a valós mágneses görbe meg a földi vagy miafasz má nememléxem, és azért zavarodnak össze ott a kütyük...a "görbék" másik metszéspontja pedig valahol japán közelében van (asszem) ottis ilyen furcsaságok vannak -.- -
donoki #21 hihi -
Nuki #20 vagyis (részben) fingik a tenger, és azért süllyednek el a hajók. áhhhá! -
donoki #19 hehe :DD -
#18 szerintem nem kamu... Pontosabban van benne biztos kamu rész, de ez olyan lehet mint az 51-es Körzet... -
#17 Kérdezzétek meg Arthur C. Clarke-ot. -
Nuki #16 Óceánét! nem láttad milyen formás van neki? :P -
#15 hogy erre nem gondoltam... -
donoki #14 és kinek? xD -
donoki #13 igen...
szerintem is megtudnák nézni csak nem akarják mert kamu :D -
#12 Javaslom kutassák át az Óceán fenekét! -
Nuki #11 én nem tudok semmit erről a Dologról, mende-mondákat én is hallottam, de nehogymá a 21. században ne tudjunk valami műholdal venni róla képt, mi van ott satöbbi. szerintem tök véletlenül ott szüllyedt el egy két dolog, a többit hozzákamuzták és kész -.-
(ha valaki azzal jöh hogy a herri potterben sem veszik észre roxfortot a nagy tudományos emberek, akkor annak : ) -
#10 miért a szakértők mit mondanak? -
#9 Középszintű éretségin pont erről volt szó a hallott szövegben hogy akik beszámoltak azt mondták, hogy szép tiszta idő volt közben meg hatalmas viharok voltak mikor ezek a hajók/repülők eltűntek. -
#8 Lehetséges ki tudja se ez se az ellenkezője nincs bizonyitva. -
#7 :DDDDDDDDDDDDDDDdddd -
#6 biztos egy féreglyuk nyílik meg ott,ami egy más naprendszerbe viszi az "utazókat" -
#5 ufóóóóóóóóóóó MUHAHAHAHAHAHAHAHAAA!!!! -
#4 LOL. A szakértők ennél hülyébb (de valós ) elvet mondtak ,de azt őkse tudják hogy miért nincsenek roncsok és emberi testek stb.
Érdekes nagyon az egész! -
#3 -
#2 én szerintem régen egy több tonnányi mágnest szállító hajó elsüllyedt ott, azt azé zuhannak le a gépek, emrt vonza őket. ilyen egyszerű... -
#1 Ki mit gondol mi a véleménye-e rejtélyes dologról?