303
Bermuda háromszög rejtélye
  • Punker
    ez nem válasz a repülők eltünésére.....
  • tigeroo
    én valami olyasmit olvastam hogy a bermuda háromszögnél találkozik a valós mágneses görbe meg a földi vagy miafasz má nememléxem, és azért zavarodnak össze ott a kütyük...a "görbék" másik metszéspontja pedig valahol japán közelében van (asszem) ottis ilyen furcsaságok vannak -.-
  • donoki
    hihi
  • Nuki
    vagyis (részben) fingik a tenger, és azért süllyednek el a hajók. áhhhá!
  • donoki
    hehe :DD
  • k8bal
    szerintem nem kamu... Pontosabban van benne biztos kamu rész, de ez olyan lehet mint az 51-es Körzet...
  • Loál János #17
    Kérdezzétek meg Arthur C. Clarke-ot.
  • Nuki
    Óceánét! nem láttad milyen formás van neki? :P
  • NEOreg3
    hogy erre nem gondoltam...
  • donoki
    és kinek? xD
  • donoki
    igen...
    szerintem is megtudnák nézni csak nem akarják mert kamu :D
  • REALista
    Javaslom kutassák át az Óceán fenekét!
  • Nuki
    én nem tudok semmit erről a Dologról, mende-mondákat én is hallottam, de nehogymá a 21. században ne tudjunk valami műholdal venni róla képt, mi van ott satöbbi. szerintem tök véletlenül ott szüllyedt el egy két dolog, a többit hozzákamuzták és kész -.-
    (ha valaki azzal jöh hogy a herri potterben sem veszik észre roxfortot a nagy tudományos emberek, akkor annak : )
  • k8bal
    miért a szakértők mit mondanak?
  • Csirke4
    Középszintű éretségin pont erről volt szó a hallott szövegben hogy akik beszámoltak azt mondták, hogy szép tiszta idő volt közben meg hatalmas viharok voltak mikor ezek a hajók/repülők eltűntek.
  • grebber
    Lehetséges ki tudja se ez se az ellenkezője nincs bizonyitva.
  • REALista
    :DDDDDDDDDDDDDDDdddd
  • DJ Skyline
    biztos egy féreglyuk nyílik meg ott,ami egy más naprendszerbe viszi az "utazókat"
  • Saddalim #5
    ufóóóóóóóóóóó MUHAHAHAHAHAHAHAHAAA!!!!
  • grebber
    LOL. A szakértők ennél hülyébb (de valós ) elvet mondtak ,de azt őkse tudják hogy miért nincsenek roncsok és emberi testek stb.
    Érdekes nagyon az egész!
  • bazs1
  • Gladiator
    én szerintem régen egy több tonnányi mágnest szállító hajó elsüllyedt ott, azt azé zuhannak le a gépek, emrt vonza őket. ilyen egyszerű...
  • grebber
    Ki mit gondol mi a véleménye-e rejtélyes dologról?