303
Bermuda háromszög rejtélye
  • grebber
    Ez aszem független a 3szögtől:

Most jutott eszembe volt egy eset nemtom már mikor egy hajó/tengeralattjáró eltünt majd nemsokkal később feltünt kurvasok kilométerrel odébb ami annyi idő alatt fizika képtelenség lett volna megtennji annyi utat.
    Emlészik erre még valaki pontosan hogy is volt ez?
  • Dexantreal
    "el vissza a kezdő helyre, ahol mindent" itt kimaradt a kezdődött
  • Dexantreal
    tényleg volt benne a sivatagos részben. Most már én se tolom, de valahol fent ott a kaszinós részen túl, meg ott kapta CJ meg a repülő terét is...onnan már csak1köpésnyire volt és vmi muksónak kellett ott segíteni is1küldiben. Aztán elmentem szórakázni, beugrottam a fiúkhoz...húúú

Lenyúltam1tankot és végig robogtam az egész térképen, kinyírtam rakat civilt - zsaruk nyomomban - el vissza a kezdő helyre, ahol mindent...ott1Ballas vagy mi, már nem emlékszem az ellenséges bandára és puff, szétlőttem...szal ámokfutás a javából és a legvégén már nemcsak FBI jött mögöttem, de a hadsereg is légierővel és tankokkal...nagyon kemény volt. Persze van amikor nem sikerült megmenkülnöm, de legtöbbször éppségbe, vagy füstölős tankkal visszakerültem a reptére...durva.

tu5ko részvétem, hogy nem vitted végig. Vedd elő a géjmet, be a gépbe és hajrá. Egyszer mindenképp megéri, nagyon nagy és mókának se utolsó, példa ez a tankos kis hajsza. No persze nem csak addig mentem el, egy kis vadászgépet is loptam az 51-es körzetből...
  • dunga
    'area 51-es korzetet' kicsit túl cifráztad :P
  • tu5ko
    en ezer eve nem nyomtam gta-san andreassal, sot vegig sem kuldtem, telleg volt benne?
  • tu5ko
    nemar... hol?
  • Dexantreal
    volt a GTA: San Andreasba az 51-es körzet
  • etnies
    Én csak annniyt tudok róla hogy ott itt tüntek el hajók+repcsik.Egyszer volt is róla a Discoveryn és arra jutottak hogy a heves időjárás miatt tüntek ott el.Azt mondták hogy a nagy hullámokban kettétörtek a hajók(vagy vmi elyesmit).Még a könyvben olvastam hogy ott is olyasmi mágneses erő van mint a Bermudáknál.de már nem elméxem pontosan mit írtak benne mert rég olvastam a könyvet.
    Na igen az 51-es körzet az a másik érdekes téma amiről még sokat lehetne dumálni.
  • tu5ko
    az ordogtengerrol tud valaki valamit?
    amugy szerintem ezt az area 51-es korzetet lehetne meg firtatni ...
  • etnies
    Aha
    én hallottam már róla
  • Dexantreal
    Nahh, ez nem jutott tegnap az eszembe
  • Fülüke
    Tudtátok, hogy a csendesóceánon is van egy szinte ugyanakkora háromszög párszáz kilométerre az ázsiai partoktól? A neve Ördögtenger.
  • dunga
    ott az igazi eltűnni
  • Balumann
    :D
  • mila69en
    bermudaháromszög:))
  • mila69en
    azaaaaz:)
  • Dexantreal
    Mars mentőakció, vagy mi?:S
  • Dexantreal
    szerintem hülyeség...de, ha mégse... akkor valami idegen életforma eltanyált a homokba és örök időkig ott maradt az arcnyoma?
  • mila69en
    ja.... lehet itt a bejárat:DDDD ami volt abban a fílmben:DDDDDDDDDDDDDD nem jut eszembe a címe
  • grebber
    Itt jobban látni!
  • Broafka
    asszem...
  • mila69en
    erre gondólsz?
  • dunga
    próbáld ki;)
  • grebber
    Ez csak egy hülye szmefuttatás: Ha pl valaki mindenki tudta nélkül feljutna a marsra és elkezdene táncolni az ott járkáló szondák egyikének 100000000dollárba mernék fogadni soha sehol nem közülnék le a képeket róla.
  • etnies
    na még1x
  • etnies
    itt van a marson levő arcról 1 cikk+még sok mindenről
  • grebber
    Hát ha lett volna ilyen ember arról már itt irtak volna mert az világszenzáció lett volna az tuti!
    Tárgyakról sem tudok.
  • Broafka
    volt olyan ember vagy tárgy ami eltűnt ott aztán pedig előkerült később?
  • Broafka
    a marson tényleg van egy ARC!!
    csillagvizsgálóval (de asszem még szabad szemmel is) lehet látni
    csak nyílván nem a földről látod szabad szemmel :P
  • grebber
    A hely „legsúlyosabb" áldozata 1973-ban a 20 ezer tonna súlyú Anita hajó volt. A legtöbb ember pedig 1913-ban tűnt el nyom nélkül, összesen 309-en – valamennyien a Cyclops nevű amerikai hajóval együtt. Az eltűntek által leadott rádióadásokból megtudhatjuk azt is, hogy a tenger fehérré változott, és gyakran fényjelenségeket is megfigyelhettek a víz felszíne felett.

Tegnap néztem meg A Bermuda háromszög rejtélye 1-2 cimű filmet abban is volt ez a Cyclops.
    Csak ott éppen Colombus-ék bárkája melett tünt fel majd el :D
  • Broafka
    és mi van azokkal a szigetekkel ott? ahol benne vannak a Bermuda háromszögben?
    vagy azok lakatlanok?
  • etnies
    én is láttam vhol 1 képet a marsról amin 1 ufo formájú vmi van
  • grebber
    Most csak bermudás dolgokat keresgélek és van egy oldal ahol több rejtélyről is irnak nem a Bermudáról hanem más dolgokról.
    Ez OFF: De most olvasom A Mars: kozmikus Bermuda-háromszög? cikket.

Elgondolkodtató a Marson is a "város" a piramis és az "emberarc" is.
    Hogy anno mennyi kütyüt küldtek fel azt furamodon bedöglött mindegyik,meghogy a nasa lehet nemis az igazat mondja.
    De a mostani 2 marsszonda elég jól tolja neki már sok ideje.
    Ki tudja ott is mi van fennt lehet nem is a marson van az a két szonda hanem az is csak átverés
    Mai világba már nemtudhja az ember mi igaz és mi nem.
    De az USA meg NASA köcsögöket ugy lefejelném amiért titkoloznak mint Zidane Materazzit azt leshetnek.
  • Balumann
    SG cikk - Veszélyesek a buborékok? - 2001-es cikk
  • etnies
    a fene tudja a könyvben ez volt,de ezt úgyse fogjuk megtudni hogy igaz vagy nem igaz,max azok akik a gépen voltak
  • Balumann
    sztem az utasszállítós story az csak egy ilyen pletyka jellegű dolog, sztem az nem történt meg... :D
  • etnies
    csak az a baj hogy annál az 5 gépnél üzemanyaggondok voltak és vszínű hogy lezuhantak,de ha azzal az utaszállítóval megtörtént hogy 5 perc kieset akkor ez is megtörténhet.csak csöppet kevés az esély
  • Balumann
    jah... :D:D
  • Balumann
    hiába
  • etnies
    hát ja !
    az durva lenne