303
Bermuda háromszög rejtélye
-
#143 Féregjáratok létezhetnek csak gondolj bele UFO-k milyen messziről jöhetnek lehet ők tudnak valamit ezzel kapcsolatban de ezt mi sosem tudjuk meg.
Itt az igazság nem odaátt van hanem a nagyhatalmaknál ők tudnak mindenről. -
Dexantreal #142 de lehet,h évszám,mittomén... -
Dexantreal #141 7es évzár kódolva!..mer a csillagkapu is vmi ilyen féregjárat vagy mi....:S -
#140 Most miért kamuznának ha találtak volna roncsokat minek titkolnák? -
#139 mármint mágneses anyagból -
#138 nem lehet hogy valami meteorit csapódott be oda? A meteorit ki tudja milyen anyagból volt, lehet hogy fém is volt, meg abba volt a metángáz is meg minden. vagy az a föld alatt volt és a meteorit miatt van az is :/ -
#137 De másról nem lehet beszélni!!!Attól még hogy nem minden roncsot találnak meg azért biztos lehetsz benne hogy ott vannak!Nem értem hogy az emberek hogyan képesek mindenféle baromságokat elhinni ahelyett hogy végiggondolnák a dolgokat! -
#136 Ezt nem elsütni kell ez nem poén meg ezek a dolgok semm viccesek inkább nagyon érdekesek. -
#135 ezt a féreglyukas dolgot elsütöttem még a topik elején!:D -
#134 Ne hülyeségekről beszéljél kérlek! -
#133 mivel nincsenek roncsok, ezért a godzillás teóriám a megfelelő és még hihető is^^ -
#132 Ez mind oké hogy szivárog a cucc és tényleg süllyed tőkle minden mint atom de ha megnézték műszerekkel meg tököm tudja mivel hol vannak a roncsok,emberek engem ez érdekel leginkább!
Erősen a "dimenziok közötti járatokban" gondolkodom,mert léteznek. -
#131 szerintem ott non stop szivárog a metán! de nem vagyok szaki,ez csak feltevés -
Goth #130 vagy sopánkodik a szellemsíkon, mert az ufók kiszedték a belsőszerveit és mekhalt :c -
#129 :DDDDD -
#128 De ezeknek a metánbuborékoknak mindig akkor jut eszükbe feltörni mikor egy hajó van felettük?:) -
#127 szerintem a godzilla volt, de félrenyelt egy csónakot és meghalt:C -
#126 én voltam aaaaaz ithonról irányítom egy szuper kompjúterrel a repülő csészeajjamat:DDDDDDDDDd ükapámtól örökőltem, a jövőből hozta még annó -
Dexantreal #125 ja és aztán majd sopánkodsz vhol, mikor eltűntnek nyilvánítanak ,vagy előkerülsz kambodzsában majd 3-4hét múlva
Amúgy yo a topik, engem mindigis érdekelt ez a Bermuda cucc -
Aspyrin #124
-
Goth #123 Gondoljunk pl. a nagyobb jelentősségű találmányoka, azokra a dolgokra, amik egészen a megjelenésükig elképzelhetetlenek voltak, vagy a modern lopakodó gépekre, amik aerodinamikájuk miatt elvileg képtelenek lennének jól repülni, pl. aaa csúpaszárny gép, tood, aminek nem jut eszembe a neve :D Meg a másik lopakodó felderítő, amit már aasszem a 80-as évek óta nem gyártanak. A világ jelenleg is leggyorsabb gépe, és azóta sem tudtak az emberek gyorsabbat gyártani. Pedig a gyártását valamikor az öbölháború idején kezdhették meg ha jól emlékszem... És még ennyi évtized után sincs gyorsabb gép. Nah akkor honnan is származik az a technológia?
Igen, az ufók tényleg gyakran közbeavatkoznak ^.^ Mármint azok akik az ufókban ülnek inkább :D -
-
#121 hazugság...ufok csinálnak mindent -
tu5ko #120 amugy meg szerintem is kene egy tura a Bermuda 3szogbe meg az 51-es korzetbe ... -
tu5ko #119 Szerintem az egesz tortenet ugy teljes:
Amit megallapitottak hogy a vulkanok aktivitasa nagyobb a bermuda 3-szogben.Ebbol kovetkezik hogy tobb vulknai gaz kerulhet a legkorbe illetve vizbe. Akkor viszont meg kell emliteni,hogy miert is lehetne nagyobb ott az aktivitas?! Mert jogos a kerdes, mashol is vannak vulknaok/kitoresek, gaz kiaramlasok, de ahogy azt mar tobben is emlitettek a viz alatt ott sokkal vekonyabb a szilard kozetburok mint a Fold-on mashol. Mint tudjuk a magmaban eleg nagy nyomas uralkodik ezeknek is koszonhetoek a kitoresek. Koszonhetoek meg beszakadasnak, vizbearamlasnak... stb de ezek most lenyegtelenek. Ahol a legkisebb az ellenallas ott tud a legkonnyebben a felszinre torni... egyik kovetkezik a masikbol...
Es hogy miert vekonyabb ott a kozetburok? Nem reg elegge esszeru magyarazatot talaltak a Dinoszauruszok kipusztulasara , ugy nez ki komoly "bizonyitekkal"
Ez pedig a muhold felveteleknek koszonheto (majd megprobalok kesobb kepet keresni ) Ha megnezitek Florida vonulatat es Kuba elhelyezkedeset akkor barmi fele kulonleges muhol felvetel nelkul kitunik,hogy egy nagy kraterra hasonlit ... hat ezert ...
Remelem elegge vilagosan fogalmaztam -
#118 Hány órát lehet netezni a zártosztályon??? -
#117 a yenkik mérföldekkel előrrébb vannak mindenkinél???
ezt a baromságot meg honnan szedted?
eddig nem költöttem drogokra,de most szivesen vennék tőled abbol,amit te szedsz -
#116 Már megtettem -
#115 siettem sorry:D -
#114 Jolvan, szerintem borogasd magadat. -
#113 Nem rég volt a tv-be a Roswell cimű film.Ajánlom figyelmedbe hogy nézd meg.Nem unalmas dokumentumfilmként mutatja be,hanem rendes filmbe.Egész jó..Felvilágosít 1-2 dologra.Egypk az 51-es körzetbe űrhajót őriznek.[Nem Földi eredetű] Ezt mindenki jól tudja.Ezen felül már pár éve bezárták:D.Pontosan azért mert mindenki tudta hol van,és mivan ott.Állítolag hogy úgy mondjam "elköltöztek":P.Ja,és még egy kérdés.Szerinted miért olyan fejlettek az Amerikaiak?Miért vannak mérfölddekel előrébb mindenkinél?Ez részbe az 51 területnek köszönhető. -
donoki #112 ja xD -
#111 na ezt próbáld meg mégegyszer :D
és lassan, óvatosan, a szóközöket ne felejtsd el, és pontosan XD -
#110 hát, mert akelete eluralták atörökök, akik jönek az euba, és kell asok sok kincs ( kőolaj), amik iylne kis szigetecskékenis vanank mind a düh -
#109 jó, metángáz, de akkor abalatonba miért nincs ilyen? meg a föld háromegyede víz, miért csak pon ott van ilyen? délafrika és india között iért nincs?? miért mirt miért???????
igazán leszálhatna egy ilyen "metánfelhő" valamelyik mnagyar nagyvárosra
meg hű de nehéz egy műholdat átalakítani h a metángázokat figyelje, ... -
#108 biztos már túl unalmas lenne, hogy ismét eltűnt egy hajó, ismét egy, de szerintem csak annyi az egész hogy már nem járnak arra, nem?
miért menne olyan helyre az ember ahol... hát, meghalhat, nem? :) -
#107 régen a gázkamrákat se titkolták nagyon... -
#106 De ez tényleg érdekes hogy csak régen történtek ezek most meg semmi hír ilyenekről -
#105 szerintem egyszerűen csak, ott van valamilyen energia, vagy mágnesesség, vagy bármi ami eltűnteti (elpusztítja) a dolgokat...
de tök szívesen elmennék oda ;)
amolyan expedíció képpen :) -
#104 igen, látszik hogy silkroados... :D