303
Bermuda háromszög rejtélye
  • ColdFire
    #32 <--- Az első rész jó, vszeg sok igazság van benne, + még hogy ugye ott nagyobb a gravitáció, és még a talaj is közel van a maghoz, és onnan gázok szabadulhatnak fel, az is befolyásolhatja a dolgot, a műszereket, járműveket
  • Goth
    a bermuda háromszög egy nagy segglyuk. A hajók azért süllyednek el, mert beleragadnak a kiáramló kulába.
  • PrasCo
    Elvileg ha ott sokkal több a víz, mint "amennyi föld", és a víz fajsúlya nagyobb az alatta fekvő rétegeknél, a nagyobb tömeg tényleg fejthet ki nagyobb tömegvonzást ugye, de nem hiszem, hogy ez egy hajót lerántana. de igazán a sarkos pontja nekem az, hogy azért a gravitáció nem szokott pillanatszerűen felerősödni és gyengülni, hogy "randomra" szippantson magába mindent.
  • ColdFire
    100
  • Dodo55
    Minél közelebb vagyunk a föld középpontjához, annál erősebb a gravitáció. Szerintem a bermuda háromszögben van egy nagyon nagyon mély "gödör" a tengerfenéken, és a víz meg valahogy jobban átengedi a gravitációt, ezért hiába van a bermuda háromszög normális távolságra a föld középpontjától, a gravitáció nagyon erős ott.

Ezt az elméletet még sok sok éve találtam ki, de talán van benne igazság.
  • PrasCo
    ???
    Öö, én mondjuk nyomoronc vagyok az ilyenhez, de mi az összefüggés az "elektromágneses zavar" és a levegőelszívás között...?
  • sweech
    faszom amcsik a faszér titkolják az 51es körzetet? érdekelne mi van ott :D
  • ColdFire
    lehet hogy kitaláció, lehet hogy az 51es körzet is az, az ottani agyasok téves infókat attak arról a helyről, közbe lehet hogy csak egy reptér, és az igazi kutató központ lehet hogy egy szimpla amcsi kocsma alatt van, ott senki nem keresné... (ha keresnék is, elfelejtenék, mert részegek) :D
  • dscholtz
    Aha, ok, elfogadom a gázkitöréses elméletet a hajókra nézve, de mi történik akkor a repülőkkel? Az elektromágneses zavar elszívja a levegőt körülöttük és lezuhannak?
  • sweech
    ufonauták munkálkodnak ott -.-
  • Truck Driver001
    :DDDDDDDDDDDD
  • Hamed
    A legelfogadottabb elmélet a gázkitöréses, azt már egy magyar szerző is megírta kb 10 éve a könyvében.

Az a lényege, hogy feltörő gázoktól sokkal ritkább lesz a víz és nem marad fent a hajó. Ezt egy kísérlettel be is mutatta vmi lavórba tett kishajóval:D

Repülők ugyanígy lezuhanhatnak ha a felszálló nagy kiterjedéű gázfelhőtől leáll a hajtóművük mert nem kap oxigént.

A szellemhajókra meg olyasmi magyarázatot adott, hogy a legénység elhagyta a hajót mikor süllyedni kezdett, de megfulladtak a gázban, míg a hajó valahogy kiért a zónából mielőtt elmerült volna.

Akkoriban inkább víz alatti vulkánkitörésre gyanakodtak, de az origo-s cikkben már metángáz került képbe ami ésszerű is lehet a sok lesüllyedt döglött alga meg moszat termékeként.
  • GetRedy
    sztem egy nagy Ánusz szippantja be a hajókat :D
  • Nuki
    órás mutáns retkek :D
  • Nuki
    mehetünk részemről is :]
  • Truck Driver001
    Szerintem csak mérges Jeges macik.
  • jefferson83
    Kész vagyok
  • haxoror
    Óriáspolip!!!!!!!!
  • Truck Driver001
    Ha én valamelyik nagy hatalomnál fejes lennék,rég Atomot dobtam volna oda:P.Megnézni mi történik:D
  • haxoror
    Ahelyett hogy...

Te meg ahelyett hogy nekem adnád a pénzed elköltöd kajára meg ilyenek!

A Bermuda-háromszöget nem igazán lehet kikerülni mert a világ egyik legforgalmasabb helye kurva nagy hajóforgalommal szal az eltűnések a nagy számok törvénye miatt érthetőek, a szellemhajós meg eltünű repcsirajos történetek érdekesek de nem bermuda sajátosság, a világ minden részén tünnek el hajók, repcsik, emberek stb
  • DJ Skyline
    na,akkor mikor megyünk?
    [csomagol]
  • Nuki
    o_O
    mi meg átkerülünk egy olyan bolygőra a bermuda háromszögből ahol humanoid ember-alaku nők vannak többségben és jól néznek ki és ki vannak éhezve ()
  • jefferson83
    A szép új világ :)
  • Nuki
    nem mert a pótlás jön, az újregek előjönnek a barlangokból és benépesítik...
  • jefferson83
    Akkor kihal az SG
  • Nuki
    így hogy jobban belegondolok igen:D
  • Shadow_THH
    a winrar is you
  • DJ Skyline
    szervezzünk egy sg túrát a bermudába,és akkor mindannyian megbizonyosodhatunk róla,hogy mi is van ott!:D
  • jefferson83
    Talán az összes? :D
  • Nuki
    végülis a gravitáció miatt nem 1 repülő zuhant már le, csak nem csak a bermuda háromszögben :D
  • Truck Driver001
    Ha jól tudom az elszívja a levegőt elég nagy részen,és ezáltal megöl minden lélegző élőlényt.Tehát ha egy városra dobnánk le,semmi nem történne.Csak secperc alatt szellem városba menne át:D [De ez már off]
  • homeless
    Sok hülye tudós nem tud magával mit kezdeni. Ahelyett, hogy megoldást találnának a halálos betegségekre és egyéb fontosabb problémákra, inkább ezzel a szarral foglalkoznak, amiből semmi haszunk nem származhat(illetve nekik igen az emberiségnek nem). Ki kell kerűlni a gecibe és megoldódott a probléma. Vagy ha állandóan kikerülik akkor az ufo-k direkt átköltöznek egy forgalmasabb helyre?
  • Nuki
    lehet ezt nálunk okosabbak írták és tényleg van a kettő együtt :o
  • Nuki
    ez egyre vadabb... hidrogénbombát még nem is mondtál, az indokolná a csak "élő sejtek eltünését" vagy mi a szöszt... (asszem)
  • Truck Driver001
    Olvastam valahol.Egy kicsit énis furcsáltam:D.De ezek szerint van:O
  • Nuki
    ez igaz :P
  • Truck Driver001
    Ja,biztos oda építették át az Amerikaiak az 51 körzetett,és Ocean Area 21 nevet kapta:P.LOL.Tehát ha bármi is megközelíti,akkor Termo Nukleáris Atom bombát lőnek föl?:D
  • jefferson83
    Ez olyan vagy-vagy kapcsolat lenne sztem. Vagy az egyik, vagy a másik :)
  • jefferson83
    A gázos elmélet közelebb áll hozzám.
  • Nuki
    "mágneses tömegvonzás"? nem hangzik furcsán? vagy tényleg van ilyen?