303
Bermuda háromszög rejtélye
-
#103 #32 <--- Az első rész jó, vszeg sok igazság van benne, + még hogy ugye ott nagyobb a gravitáció, és még a talaj is közel van a maghoz, és onnan gázok szabadulhatnak fel, az is befolyásolhatja a dolgot, a műszereket, járműveket -
Goth #102 a bermuda háromszög egy nagy segglyuk. A hajók azért süllyednek el, mert beleragadnak a kiáramló kulába. -
#101 Elvileg ha ott sokkal több a víz, mint "amennyi föld", és a víz fajsúlya nagyobb az alatta fekvő rétegeknél, a nagyobb tömeg tényleg fejthet ki nagyobb tömegvonzást ugye, de nem hiszem, hogy ez egy hajót lerántana. de igazán a sarkos pontja nekem az, hogy azért a gravitáció nem szokott pillanatszerűen felerősödni és gyengülni, hogy "randomra" szippantson magába mindent. -
#100 100 -
Dodo55 #99 Minél közelebb vagyunk a föld középpontjához, annál erősebb a gravitáció. Szerintem a bermuda háromszögben van egy nagyon nagyon mély "gödör" a tengerfenéken, és a víz meg valahogy jobban átengedi a gravitációt, ezért hiába van a bermuda háromszög normális távolságra a föld középpontjától, a gravitáció nagyon erős ott.
Ezt az elméletet még sok sok éve találtam ki, de talán van benne igazság. -
#98 ???
Öö, én mondjuk nyomoronc vagyok az ilyenhez, de mi az összefüggés az "elektromágneses zavar" és a levegőelszívás között...? -
#97 faszom amcsik a faszér titkolják az 51es körzetet? érdekelne mi van ott :D -
#96 lehet hogy kitaláció, lehet hogy az 51es körzet is az, az ottani agyasok téves infókat attak arról a helyről, közbe lehet hogy csak egy reptér, és az igazi kutató központ lehet hogy egy szimpla amcsi kocsma alatt van, ott senki nem keresné... (ha keresnék is, elfelejtenék, mert részegek) :D -
dscholtz #95 Aha, ok, elfogadom a gázkitöréses elméletet a hajókra nézve, de mi történik akkor a repülőkkel? Az elektromágneses zavar elszívja a levegőt körülöttük és lezuhannak? -
#94 ufonauták munkálkodnak ott -.- -
#93 :DDDDDDDDDDDD -
#92 A legelfogadottabb elmélet a gázkitöréses, azt már egy magyar szerző is megírta kb 10 éve a könyvében.
Az a lényege, hogy feltörő gázoktól sokkal ritkább lesz a víz és nem marad fent a hajó. Ezt egy kísérlettel be is mutatta vmi lavórba tett kishajóval:D
Repülők ugyanígy lezuhanhatnak ha a felszálló nagy kiterjedéű gázfelhőtől leáll a hajtóművük mert nem kap oxigént.
A szellemhajókra meg olyasmi magyarázatot adott, hogy a legénység elhagyta a hajót mikor süllyedni kezdett, de megfulladtak a gázban, míg a hajó valahogy kiért a zónából mielőtt elmerült volna.
Akkoriban inkább víz alatti vulkánkitörésre gyanakodtak, de az origo-s cikkben már metángáz került képbe ami ésszerű is lehet a sok lesüllyedt döglött alga meg moszat termékeként. -
#91 sztem egy nagy Ánusz szippantja be a hajókat :D -
Nuki #90 órás mutáns retkek :D -
Nuki #89 mehetünk részemről is :] -
#88 Szerintem csak mérges Jeges macik. -
jefferson83 #87 Kész vagyok -
haxoror #86 Óriáspolip!!!!!!!! -
#85 Ha én valamelyik nagy hatalomnál fejes lennék,rég Atomot dobtam volna oda:P.Megnézni mi történik:D -
haxoror #84 Ahelyett hogy...
Te meg ahelyett hogy nekem adnád a pénzed elköltöd kajára meg ilyenek!
A Bermuda-háromszöget nem igazán lehet kikerülni mert a világ egyik legforgalmasabb helye kurva nagy hajóforgalommal szal az eltűnések a nagy számok törvénye miatt érthetőek, a szellemhajós meg eltünű repcsirajos történetek érdekesek de nem bermuda sajátosság, a világ minden részén tünnek el hajók, repcsik, emberek stb -
#83 na,akkor mikor megyünk?
[csomagol] -
Nuki #82 o_O
mi meg átkerülünk egy olyan bolygőra a bermuda háromszögből ahol humanoid ember-alaku nők vannak többségben és jól néznek ki és ki vannak éhezve () -
jefferson83 #81 A szép új világ :) -
Nuki #80 nem mert a pótlás jön, az újregek előjönnek a barlangokból és benépesítik... -
jefferson83 #79 Akkor kihal az SG -
Nuki #78 így hogy jobban belegondolok igen:D -
Shadow_THH #77 a winrar is you -
#76 szervezzünk egy sg túrát a bermudába,és akkor mindannyian megbizonyosodhatunk róla,hogy mi is van ott!:D -
jefferson83 #75 Talán az összes? :D -
Nuki #74 végülis a gravitáció miatt nem 1 repülő zuhant már le, csak nem csak a bermuda háromszögben :D -
#73 Ha jól tudom az elszívja a levegőt elég nagy részen,és ezáltal megöl minden lélegző élőlényt.Tehát ha egy városra dobnánk le,semmi nem történne.Csak secperc alatt szellem városba menne át:D [De ez már off] -
homeless #72 Sok hülye tudós nem tud magával mit kezdeni. Ahelyett, hogy megoldást találnának a halálos betegségekre és egyéb fontosabb problémákra, inkább ezzel a szarral foglalkoznak, amiből semmi haszunk nem származhat(illetve nekik igen az emberiségnek nem). Ki kell kerűlni a gecibe és megoldódott a probléma. Vagy ha állandóan kikerülik akkor az ufo-k direkt átköltöznek egy forgalmasabb helyre? -
Nuki #71 lehet ezt nálunk okosabbak írták és tényleg van a kettő együtt :o -
Nuki #70 ez egyre vadabb... hidrogénbombát még nem is mondtál, az indokolná a csak "élő sejtek eltünését" vagy mi a szöszt... (asszem) -
#69 Olvastam valahol.Egy kicsit énis furcsáltam:D.De ezek szerint van:O -
Nuki #68 ez igaz :P -
#67 Ja,biztos oda építették át az Amerikaiak az 51 körzetett,és Ocean Area 21 nevet kapta:P.LOL.Tehát ha bármi is megközelíti,akkor Termo Nukleáris Atom bombát lőnek föl?:D -
jefferson83 #66 Ez olyan vagy-vagy kapcsolat lenne sztem. Vagy az egyik, vagy a másik :) -
jefferson83 #65 A gázos elmélet közelebb áll hozzám. -
Nuki #64 "mágneses tömegvonzás"? nem hangzik furcsán? vagy tényleg van ilyen?