303
Bermuda háromszög rejtélye
-
#183 LOL belegondoltam mekkora lenne már hogy hirtelen a semmiből elöjönni az az 5 gép azt mondanák visszajöttünk!Kérdeznék meddig voltunk távol 10-20 percig? -
#182 hiána próbálok olvasni, pedig valamennyire tudok angolul. Annyi ismeretlen szavakat használnak ezekbe a cikkekbe, hogy egyszerűen van hogy egy szót nem értek a mondatból :S Majd ha kezdődik az iskola, akkor beviszem az angol tanárnak és angol órán lefordítjuk ezeket ^^ :D -
#181 Bermuda Triangle -
etnies #180 meg még az 51-es körzetbe mennék be szivesen.
Arra is mocskosul kiváncsi vok hogy miket csinálhatnak ott. -
Dexantreal #179 most miért? nem kötnél az életedre biztosítást? Én, ha bemegyek, akkor már kérek előtte pár milliócskát, hisz nem tuodm visszajövök-e onnan,de, ha igen, akkor a médián kívűl várjon már engem egy kis pénz is -
etnies #178 a kiváncsiság most nagyobb úr lenne -
#177 én se pénzért -
#176 jah, nem a pénzért mennék be, egy biztos. -
Dexantreal #175 sry, eltűntnek lenni -
#174 hát nem tudom, engem nagyon érdekel hogy mi van ott de lehet hogy nem mernék bemenni :/. Ezt szerintem igy nem lehett megmondani, ezt akkor tudnám megmondani, hogyha ott lennék már a hajóban a vizen, pár km -erre a bermudátol.
Ui: Lehet hogy ott valami csillagkapu van -
#173 egyedül, és jó eszközök nélkül nem mennék. De legalább valami biztosabb cucokkall talán igen, hátha lenne esélyem túlélni... :D -
etnies #172 Én lehet hogy bemennék úgy hogy tudnám hogy nem jövök ki,de csak akkor ha itt nem lenne senkim,tök mind1 mennyi pénzt adnak,mert nem hiszem hogy ahopva kerülsz sokat fog számítani a énz.Ha meghalsz azért nem,ha meg vhova máshova kerülsz ott nem hiszem hogy elfogadják a dollárt -
Dexantreal #171 Ahamm..:S....lehet, hogy én is ,mer engem is érdekel, csak ugye, nem jó eltántnek lenni -
#170 Akit érdekel igen én pl lemondanék a sok milláról csak egyszer legalább elmehessek oda végighajóznánk a 3szög területén azt vagy eltünnék vagy nem. -
Dexantreal #169 nahh te is megérkeztél. Jahh, tudjuk ám mi fán terem a Bermuda és hol, de azért thanks a térképet.
Ti bemennétek oda, ha cserébe x millió dollárt kapnátok érte?:S Tudván, hogy eltűnnek dolgok és csak idővel kerülnek elő - vagy nem kerülnek -...én nemtom:S... sztem nem vállalnám, de lehet, hogy a pénz hajtana és igen. -
-
Dexantreal #167 Mellesleg:
Legnépszerűbb témák
1. Userbar kovácsok
2. Ismerd fel a képről a játékot
3. Football Manager
4. Bermuda háromszög
5. PSP
6. SilkRoad Online
7. Makettezés
8. INTEL rajongók ide
9. FORMA1
10. Titan Quest
Azért nem semmi
-
#166 ezt már azért nem hiszem el -
Dexantreal #165 vagy írd be símán googlebe, hogy Bermuda és biztos kidob róla angol oldalakat is -
etnies #164 bermuda triangle
-
#163 -semmit nem érnek az elektromos, meg minden katonai kütyük, ha mágneses zavar van ott. Mégpedig egyértelműen adódik hogy van.
-most akkor ez hogy van, hogy minden eltűnt ami ide bement a bermuda háromszögbe, vagy csak bizonyos időkbe? Tehát több repülő meg hajó is ment, és nem mindegyikkel történt még ilyesmi baj hogy eltűnt a legénység, meg a hajó meg minden?
-mostmár több mindent lehetet róla olvasni, és majdnem mindegyikbe kicsit másképp van, meg valamelyikbe sokkal többet tudnak.
Eddig az volt hogy teljesen megszakadt egyből mikor ott jártak, ebbe az utolsóba meg az van hogy még 15 percig megvolt a kapcsolat és "furcsa volt az óceán meg különös fény", stb. :/
-még 1 kérdés, hogy hogy van angolul a bermuda háromszög, hátha angol oldalakon is lehet valami érdekesebbet találni róla :/ -
etnies #162 Még 1 érdekes történet!
1 utasszállító gép nem tudok pontosan mikor repült a reptér felé már elég közel volt és hirtelen megszakadt a kapcsolat a géppel ,eltünt a radarról,aztán kb 5 perc múlva visszajött minden kapcs.és sikeresen leszáltak,aztán amikor megkérdezték a gépen levőket hogy mi történt nem tudtak semmit ők semmit sem vettek észre az egészből és mindenki órája 5 percet késet.
-
#161 Nesze neked gázelmélet :D -
#160 Jó ez mind csak mese!!!!!!!! -
etnies #159 Van 1 érdekes könyv!
Charles Berlitz:A Bermuda Háromszög
elég sok érdekes dolog van benne
ajánlom mindnekinek akit kicsit is érdkel a téma.
ja és az embereltünésekre visszatérve az mitől van hogy csak az emberek tüntek el az állatok ott maradtak a hajón,ha gáz lett volna akkor az állatok is kipurcantak volna.ja és 1 papagáj is eltünt,de a kutyák meg ott maradtak.
meg volt 1 olyan hajón hogy még a kaja meleg volt a tányérban+ilyenek,nagyon hirtelen tüntek el vagy menekültek el ha még megenni se volt idejük.
Az egyik hajón ahol eltüntek az emberek az ajtó be volt reteszelve,minek lett volna bereteszelve ha csak gáz lenne,vmitől nagyon megilyedhettek.
Meg mág 1 az egyik kapitány talált 1 üres hajót átküldött pár embert a másik hajóra és hirtelen a hajó eltünt,ütánna pár nap múlva megtalálták a hajót és sehol senki,a kapitány átküldött megint pár embert és a hajó meint eltünt,aztán mer nem láttájk többé a hajót. -
#158 A Bermuda-háromszög
1945 óta több, mint 100 hajó és repülő és több, mint 1000 ember tűnt el azon a tengerrészen, amelyet 'Bermuda-háromszög'-nek neveznek.
Már a vitorláshajók korszakában is veszélyeshelynek tartották. Azt állították, hogy tengeri szörnyek támadták meg a hajókat és falták fel az embereket. Ezeket okoltákazokért a hajókért, melyeket a legénység nélkül találtak meg sodródva.
A múltban a Bermuda-szigeteket az 'Ördög szigetei'-nek hívták, és azt mondták, hogy a démonok okozták a rejtélyes eltűnéseket.
A háromszög Florida csücskét, Puerto Rico-t és a Bermudákat köti össze. A világ azon kevés helyeinek egyike, ahol az iránytű a valódi északi irányt mutatja és ez vezetett egyeseket arra, hogy különböző elektromágneses erőket okoljanak.
Kolombusz Kristóf volt az első európai, aki keresztülhajózott a háromszögön. Arról számolt be, hogy a tengert különös fény világította meg és hatalmas tűzgömb emelkedett ki az óceánból. A hajó iránytűjét megmagyarázhatatlan mágneses erő zavarta meg.
1964-ben egy, a háromszög felett átrepült pilóta azt vette észre, hogy nem tudja irányítani a gépét, mivel az összes elektromos berendezés hibásan működött. Tíz percen keresztül az egész gép zöld színűfoszforeszkáló fényben ragyogott.
Az eltűnt őrjárat
1945. december 5-én az amerikai haditengerészet légierejének egy teljes őrjárata eltűnta Bermuda-háromszög felett. A 19-es kötelék 5 gépe és 14 főnyi személyzete a floridai Fort Lauderdale-ből szállt fel kb. kettő órakor. Az időjárás jó volt és a személyzet mindegyik tagja tapasztalt repülő volt. Csak rutinjellegű repülés volt, azomban egy ember mégis kimaradt belőle, mert olyan érzése volt, hogy katasztrófa fog bekövetkezni.
Délután3.15-kor a Fort Lauderdale-i irányítótorony különös üzenetet kapott a 19-es köteléktől: eltévedtek. A kötelékparancsnok rádiózott és azt jelentettte, hogy elvesztették a tájékozódásukat és letértek a repülési irányuktól. A műszerek nem tudták megmondani, merre van nyugat. A pilóta arról számolt be, hogy minden, még az óceán is furcsának tűnt és nem látták a szárazföldet. 15 perccel később a rádióösszeköttetés megszakadt.
Azonnal mentőcsapatot küldtek ki. Az irányítótorony csupán egy jelentést kapott ettől a géptől, mielőtt az is eltűnt. Semmit sem találtak a hat gépből, még több heti kutatás után sem.
Megkérdezték a keresőket, de ők azt válaszolták, hogy még találgatni sem tudnak, mi történhetett azon a végzetes decemberi délutánon.
Forrás:
A természetfeletti világ
Alexandra kiadó
lehet, van benne pár helyesírási hiba, de most keltem, sry:P -
#157 miért a Titanic már ott rohad lassan 100 éve a mélyben,pedig az aztán tényleg nem Balaton mélységű vízben van,és még mindíg nem préselődött össze szardínia konzerv nagyságúra -
Dexantreal #156 na ja...de mi van a hadsereg, meg a tengerészet kütyüivel:P...mittomén...vmi kis izét kamerával ellátva leküldenek és kész...vagy ledobnak egy nagy robbanó erejű bombát és a tenger meg feldobja nekik iejdtében és ők meg elkapják -
#155 ehhez nem kell zseninek lenni :c -
#154 én is így gondolom..... valószínüleg azok a roncsok olyan mélyen lehetnek, hogy a büdös életben nem foglyák megtalálni mert addig a műszer nem visz le, az ember nem tud lemenni semmivel...... meg hát kitudja mi mard azokból a roncsokból is, gondolom párszáz millió tonna víz eléggé össze lapíthatta őket:DDDDDDD hát olyan nyomás lehet ott lent, hogy húúha -
#153 Szerintem Gyurcsány áll a dolog mögött.Az eltűnt embereket használja fel szavazóknak -
Dexantreal #152 Grebber: nem azt mondtam, hogy nem léteznek, sőt az se mondom, hogy léteznek féregjáratok, csak poénkodtam egyet lentebb
haxoror: ékzár, évzár, mittomén, nem nagyon nézem a csillagkaput...mellesleg az biztos scifi volt,mit olvastál és nem vígjáték?...eléggé hülye pábeszéd..ja és az óriáspolip elmélet lol..én asszondom:...volt1labor és egy cápa meg pár tudós a tengeren, vmi hülye baleset volt, sugárzás is kiütött és a cápa kiszaabdult és elszökött a Bermudába és ott vadászik az arra tévedt emberekre...lol..meg aztán az hagyján, hogy a Bermuda nagy is, de mély is és kitudja ho lfeküdhetnek a hullák, merre felé a tenger fenekén. De lehet, h télleg van vmi rejtélyes, megmagayrázhatatlan dolog és teljesen máshova távoztak a testek
Mindenkinek válaszoltam, még, ha hülyeséget is, de válaszoltam
-
haxoror #151 Korábban már írtam hogy a bermuda-háromszög az egyik legnyüzsgősebb hajózási terület, persze hogy tűnnek el hajók meg repülők csak itt átlagban több mert nagyobb a forgalom.
A háromszög elég nagy területen van és nyíltvíz szal ha ott elsülyed/lezuhan vmi és nem pontosan ott keresik ahol eltünt akkor kurva kicsi esélye lesz hogy valaha is megtalálják a roncsait aztán elég pár meggondolatlan megjegyzést elejteni amitől rögtön beindul a pletyka meg a találgatás.
Van persze egy-két híres eltünés ami elég furcsa meg minden de az ilyen történetek a világon mindenhol vannak, a bermuda-háromszög csak azért extra mert hype-oljál. -
#150 Hajóroncsrok,repülöroncsok nem 1-2db-ról van szó.
No mindegy ezt soha nem tudjuk meg hova tüntek.
Lehet másik világba kerültek ami szebb és jobb.
Én mindenesetre simán egy túra keretében elhajoznék erre a területre. -
haxoror #149 Ja valszeg már egy eltüntetett hulla lennél szal nem olyan biztos hogy jó dolog tudni az ilyen dolgokról -
haxoror #148 Változatlanul az óriáspolip-elméletet favorizálom!
Az meg hogy nem kerül elő pár eltűnt hajó roncsa, nagy ügy, jó tudni hogy a tengeren is vannak biztosítási csalók -
#147 Én csak tippelgetek, találgatok ,beszélek hülyeségeket ha tudnám ki mik honnan miért mivel merre már nem itt lennék :D -
haxoror #146 Valamelyik scifiben volt:
ufo: Messziről jöttünk de hamar ideértünk!
tudós: Oh, mesterséges féregjáraton keresztül?
ufo: Hogy min!? ööö... Nem. Mindegy ez bonyolult a te agyadnak...
HA egyáltalán vannak ufók akkor miből gondolod hogy csakis féregjáratokon át közlekedhetnek?
Az se biztos hogy messziről jönnek (ha jönnek) -
haxoror #145 ékzár talán
soha nem figyeltem -
#144 Ki mondta hogy titkolnak bármit is!Egyszerűen csak nem találnak meg minden roncsot!Bár mondjuk egy lezuhant katonai vadászgépből nem sok marad amit egyáltalán meg lehet találi!