FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
http://fifaonline.lv/files/fifa_2007_demo_eu.exe
http://upload.fifax.net/fifa_2007_demo_eu.zip
de igazad van a felrakott fsh-ban pont ezt cseréltem, hogy a fûszálak látszódjanak ne ilyen buckák
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
És erre adjak ki minden évben pénzt? Mindezt pl. már 2005-be beletehették volna, és patchekben jött volna évente egy kis frissítés. Igényes gyártók így csinálják, de ez csak lehúzás a részükrõl...
Mondok példát, az Elder scrolls sorozat, 3-4. rész, na azok igényes munkák, aprólékosan kivitelezve, ehhez képes a Fifa...
FIFA 07 Demo-Version (562 Mb) - Thus archive contains FIFA 07 demo-version. Just unzip and enjoy! Downloading is available directly from our server!
download
Amúgy jó meccset nyomtam, Barca-MU 4:3 (kb 20 perc alatt, a félidõnek nem lett vége, hála az expander-nek.😊)
szerk.: a magyar nincs benne, kerestem 😞
Szted mennyiért tankolod tele a gattert?
Néhány nap és elfüstölöd.
Az EAfifa mindig fejlõdik,ha egy kicsit is,de változik,játszhatóbb,szebben mozognak...nekem minden pénzt megér,nem tudom megunni.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Kérlek szépen titeket adjatok egy linket! Köszi: Zoli.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Majd a beállításokat az expanderrel kell csinálni?
És ez a #1563 milyen kieg? (és hogyan ilyen gyorsan?)<#vigyor3>#vigyor3>
229 fû
231 csíkozás
to24_s.fsh minta
t19 háló
202-203 közönség
ftt:
File fifa 2007.zip (677,186 b) has been successfully uploaded.
Link to the file:
link
FC BAYERN MÜNCHEN FOREVER No.1 !!!
FC BAYERN MÜNCHEN FOREVER No.1 !!!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
die PC Demo zu FIFA 07 ist veröffentlicht worden. Im Moment ist die Demoversion nur über das EA DOWNLOADER-Tool zu haben - FIFA-Seiten wie www.gfo2006.de, www.fifa4fans.de und Co. arbeiten aber bereits daran, Euch auch eine normale Download-Version zur Verfügung zu stellen.
Um die Demo über den EA Downloader zu bekommen, benötigt ihr ein registriertes Profil bei EA.com. Weitere Infos, eine Download-Anleitung findet ihr bei:
www.gfo2006.de
www.fifa4fans.de
www.fifaboards.de
Sicherlich werden heute auch noch die ersten Demo-Expander zur Verfügung stellen, mit denen ihr die Auflösung, Halbzeitlänge, u.v.a. Einstellungen Euren Vorstellungen entsprechend verändern könnt.
Bei Fragen, Problemen, Kommentaren könnt ihr selbstverständlich die FIFABOARDS benutzen - www.fifaboards.de - hier werden sich heute sicherlich tausende gleichgesinnte FIFA-Spieler tummeln.
Wir wünschen viel Spaß am heutigen Demo-Day!
Euer
FIFABOARDS-Team
www.fifaboards.de
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Pc-s kép?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa