36658
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Kaplan
    Menü -> Saját FIFA 07 -> Vezérlés.
  • grebber
    Gamapadot meg a billenytűzetet hol tudom beállítani mert nem találom sehol :( ?
  • Kaplan
    Ok, mester. Tudom az erő velünk van majd mi is rájövünk a csodálatos egész pályás bugra
  • báttyó02
    akkor meg minek arcolsz vele,gondolhatod hogy akit érdekel ugyis az lesz az első kérdése h hogyan kell megcsinálni..
  • hunbasser
    igen
  • Zoli930810
    Sziasztok!
    Nemrég hallottam hogy magyar lesz a játék! TÖK JÓÓÓ!
    A barátom éppen most szerzi meg, és lemásolja nekem!
    Csak úgy kíváncsiságból, szerintetek milyen a játék?
    Ugyanolyan mint a 2006-os, mármint lehet benne gyakorolni, sima barátságos meccset jáccani, meg 11-es párbajt jáccani?

Üdv. Zoli
  • Zoli930810
    http://www.3dgamers.com/dlselect/games/fifa2007/fifa_07_demo.zip.html
  • Zizou5
    ez egy bug amit a fifába felejtettek, és csak ha szerenscéd van akkor megy be. pl. én sok kapus ellen csináltam már, de csak van der sar kapja be mindíg. de nem mondom el h h kell, jöjjetek rá ti, egy gombkombinácio, nem mondom el hiába kérdezitek.
  • Kikoki
    köszi kiprobálom.a gép gyenge de eddig mentek rajta olyanok amik momentán nagyon lassan
  • daver88
    hogy kell beállítani, hogy a jobb analóg kar is működjön? mert nálam minden oké, csak az nem reagál.
  • toysoldier
    aha, köszi, akkor inkább azzal a hamachival fogunk jáccani. köszi
  • daver88
    töredezettségmentesítés? vagy gyenge a géped?
  • hunbasser
    mondjuk te hostolsz.start menü->futtatás->cmd->ipconfig és ott lesz az ip-d.ezt elküldöd a haverodnak.ő direct ip-ben létrehoz egy "újat".oda beírja a neved meg az ip-d.te hostolsz,ő kapcsolódik hozzád,ennyi.hamachival könnyebb,ott csak hálózatban kell
  • toysoldier
    Azt h hogy kell csinálni az egészet és a havernak hova kell beírni az IP-címem, meg ienek. de az lenne a legjobb ha az egészet úgy ahogy van leírná vki. thx
  • hunbasser
    mondd azt,amit nem értesz rajta,és elmagyarázzuk
  • hunbasser
    ez a rabonna,a faq-ban megtalálod
  • hunbasser
    Q+W?
  • Kikoki
    Az mitől lehet hogy olyan lassu a gépem amilyen még sose és minden játék kad rajta?!Nemrég tettem ujra a Windowst a programokat feltettem és azota olyan játékok is akadnak amik eddig mentek rajta (eddig se volt valami jo gépde igy még szarabb)Valaki tudna segíteni?
  • DjCooll
    a rabonnánál a shift + vissza az az hogy felengedem a shiftet vagy mégegyszer megnyomom??
  • Bedibeni
    Hogy kell azt a beadást csinálni amikor Joe Cole a lába mögött adja be???
  • lobig
    1.

2.

3.
  • toysoldier
    Valaki elmondaná h hogy kell direct ip-n jáccani,mer egy barátommal akarok csak nemértem azt ami a FAQ-ba van! valaki plz help, thx (bocsi ha nagyon láma a kérdés :D)
  • vmvr
    szép gól lenne, ha nem az arsenal-nak lőtted volna:)
  • mikiking
    lehet hogy csak a kapussal lőtted a golt .
  • manutdzoli
    Nem tudjátok hogy miért jön ki a kibaszott kapusom a kapujából?Pedig hátul van az egész védelem!!
  • Kaplan
    Igen.
  • jbal
    ti direkt ip-n játszotok?
  • Kaplan
    Hűű neki van egy speciális gombkombinációja erre. Mondjuk ellenem 3 meccsből egyszer sem rúgott ilyen gólt ^^
  • GTheo
    Graphic patchnél ha cipőt akarok választani akkr akinek nincs megcsinálva annál lehet, de akinek megvan csinálva annál kilép ha másikat választok...
  • gabi89
    Nem lehetetlen mert én a kapussal a csatárokat úgy szoktam indítani,hogy az ellenfél 16-osáig megy és akkor acsatárok meg lefeszik is bebombázzák :D
  • KeKKSZike
    És azt meg hogy csináltad? Mert ha sokáig nyomom a rúgás gombot, akkor se rúg el olyan messzire! :D
  • SzakYy
    [IMG][/IMG]
  • jbal
    gól
  • Breki33
    a 2.at nem lehet látni gól-e egyáltalán
  • jbal
    akkor én se:D
  • Curesz
    ne mszoltam
  • Curesz
    jah kár h egyike tse látjuk