36658
-
Menü -> Saját FIFA 07 -> Vezérlés. -
Gamapadot meg a billenytűzetet hol tudom beállítani mert nem találom sehol :( ? -
Ok, mester. Tudom az erő velünk van majd mi is rájövünk a csodálatos egész pályás bugra 
-
akkor meg minek arcolsz vele,gondolhatod hogy akit érdekel ugyis az lesz az első kérdése h hogyan kell megcsinálni.. -
igen -
Zoli930810 #8562 Sziasztok!
Nemrég hallottam hogy magyar lesz a játék! TÖK JÓÓÓ!
A barátom éppen most szerzi meg, és lemásolja nekem!
Csak úgy kíváncsiságból, szerintetek milyen a játék?
Ugyanolyan mint a 2006-os, mármint lehet benne gyakorolni, sima barátságos meccset jáccani, meg 11-es párbajt jáccani?
Üdv. Zoli
-
Zoli930810 #8561 http://www.3dgamers.com/dlselect/games/fifa2007/fifa_07_demo.zip.html -
ez egy bug amit a fifába felejtettek, és csak ha szerenscéd van akkor megy be. pl. én sok kapus ellen csináltam már, de csak van der sar kapja be mindíg. de nem mondom el h h kell, jöjjetek rá ti, egy gombkombinácio, nem mondom el hiába kérdezitek. -
Kikoki #8559 köszi kiprobálom.a gép gyenge de eddig mentek rajta olyanok amik momentán nagyon lassan
-
hogy kell beállítani, hogy a jobb analóg kar is működjön? mert nálam minden oké, csak az nem reagál. -
aha, köszi, akkor inkább azzal a hamachival fogunk jáccani. köszi -
töredezettségmentesítés? vagy gyenge a géped? -
mondjuk te hostolsz.start menü->futtatás->cmd->ipconfig és ott lesz az ip-d.ezt elküldöd a haverodnak.ő direct ip-ben létrehoz egy "újat".oda beírja a neved meg az ip-d.te hostolsz,ő kapcsolódik hozzád,ennyi.hamachival könnyebb,ott csak hálózatban kell -
Azt h hogy kell csinálni az egészet és a havernak hova kell beírni az IP-címem, meg ienek. de az lenne a legjobb ha az egészet úgy ahogy van leírná vki. thx -
mondd azt,amit nem értesz rajta,és elmagyarázzuk -
ez a rabonna,a faq-ban megtalálod -
Q+W? -
Kikoki #8550 Az mitől lehet hogy olyan lassu a gépem amilyen még sose és minden játék kad rajta?!Nemrég tettem ujra a Windowst a programokat feltettem és azota olyan játékok is akadnak amik eddig mentek rajta (eddig se volt valami jo gépde igy még szarabb)Valaki tudna segíteni? -
a rabonnánál a shift + vissza az az hogy felengedem a shiftet vagy mégegyszer megnyomom?? -
Hogy kell azt a beadást csinálni amikor Joe Cole a lába mögött adja be??? -
1.
2.
3.
-
Valaki elmondaná h hogy kell direct ip-n jáccani,mer egy barátommal akarok csak nemértem azt ami a FAQ-ba van! valaki plz help, thx (bocsi ha nagyon láma a kérdés :D)
-
szép gól lenne, ha nem az arsenal-nak lőtted volna:) -
mikiking #8544 lehet hogy csak a kapussal lőtted a golt . -
Nem tudjátok hogy miért jön ki a kibaszott kapusom a kapujából?Pedig hátul van az egész védelem!! -
Igen.
-
ti direkt ip-n játszotok? -
Hűű neki van egy speciális gombkombinációja erre. Mondjuk ellenem 3 meccsből egyszer sem rúgott ilyen gólt ^^ -
Graphic patchnél ha cipőt akarok választani akkr akinek nincs megcsinálva annál lehet, de akinek megvan csinálva annál kilép ha másikat választok...
-
Nem lehetetlen mert én a kapussal a csatárokat úgy szoktam indítani,hogy az ellenfél 16-osáig megy és akkor acsatárok meg lefeszik is bebombázzák :D -
És azt meg hogy csináltad? Mert ha sokáig nyomom a rúgás gombot, akkor se rúg el olyan messzire! :D -
[IMG] [/IMG]
-
gól -
a 2.at nem lehet látni gól-e egyáltalán -
akkor én se:D -
Curesz #8532 ne mszoltam -
Curesz #8530 jah kár h egyike tse látjuk -
ok megpróbálom.de remélem nem fogakadni.ha jascban lassítom jobban akad
de azért a gólok szépek nem?:P -
nagyon gyors vagy P
ha a frapsot növeled jasc-ban jobban látható lesz -
szép Mancini szóló