FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha így adják ki akkor elég nagy sinterek mert ezk nem kis hibák akkor minenki át fog pártolni a PES6
LasCar16
hjóvan, hadjuk a vitát, 1ek az érdekeink, megyek Lverem a Barcát😄

#acm

ProGabe
nehogy már azt higgyétek hogy ezeket még kijavítják,ez az EA(fix megjelenések,programozó-hajcsárok,stbstb),már rég aranyba ment a játék

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Breki33
gondolod, hogy mi akik 97 óta fifázunk direkt be akarjuk beszélni, hogy rossz?

Mindenki azt szeretné ha jó lenne de......
wzt a bug sokáig fogják javítani
LasCar16
az alapján írtam , amit eddig láttam, képek, videók, cikkek, tesztek, stb...

#acm

Breki33
mondjuk a fû itt szép
Breki33
ProGabe
bug a hsz-ben van,mind2 url ugyanaz 😄

Lascar:"07 jobb lesz mint a Fifa 06 vagy a WC",EA marketinges e vagy,vagy már kipróbáltad?félre ne érts nem akarok kötekedni,de sztem mielõtt megveszed szerezd be a "próba" verziót(és nem a 4 perces demóra gondolok term.) :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Breki33
értem

hát ha neked ez a játékélmény és szívesen dolgozol érte...a te dolgod.

Megint te hoztad fel P
Breki33
mert amig nem értitek meg, hogy így EA-nak megéri munka nélkül szinte ugyanazt kiadnia mert vannak apucik akik megveszik........addig változik valami?

De aki ennyit nem sajnál érte tegye
LasCar16
ez lesz az elsõ Fifa amit megveszek, és nem apuci pénzén , 07 jobb lesz mint a Fifa 06 vagy a WC, ezt ti is tudjátok, a gameplayban engem is idegesített pár dolog, sajna elég soxor, de nem csak a rossz oldalát néztem a 06-nak, és a WC-nek, játékélmény tekintetében többet tudott nekem adni mint a PES .. és hülyének nézhettek, amiért ezt vallom... nem érdekel

#acm

Breki33
FIFA 07 Xbox 360 footage

http://www.youtube.com/watch?v=jaILqmouV6M

És egy újabb hatalmas BUG
http://www.youtube.com/watch?v=jaILqmouV6M

Szerintem ez a béta legalábbis remélem
examinee
Ha Apuci megteheti és erre akar költeni a gyerekének nem 50 tábla csokira akkor mértne??!!

examinee
A fagyásaid a tört verzio miatt voltak. eredeti nem fagyott csak ugy ki!

Winz
Sztem egy-két hibát eltekintve,mint pl ez a Ronaldos "mellvarázs"elég jó játék.
A régiben is voltak mókás dolgok,volt mikor játékosok nélkül állt fel a csapat és csak az árnyékuk volt látható kezdõrugásnál.
Meg érdekes módon a félidei csere közben mikor vezettem ez Everetonnal 3-0-ra a Pool ellen,befagyott,lehetett újra indítani...de 0-0-nál nem fagyott le soha wazz,szoptam-e.
Remélem jáccható lesz ez a fifastreetes trükk téma,és nem pattog el folyton.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Breki33
legalább lesz aki feltölti a magyar kommentárt nekünk...
DJ Bee18
12 rongyot egy patchért (magyar kommentár)? Mert más nemigen változott. Ez annak tükrében durva, hogy a Fifa 2004-óta összesen 3x 12 ezret ,,megért" valakinek, ami elképesztõ összeg...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Breki33
azért kiváncsi lennék az az ATI patch amit most adtak ki a wc-hez mit javít.
PESFAN
Én ATI-s vagyok de azt is leszarom ha a fifa 07 (így kisbetûvel) nem megy a gépemen. <#mf1>

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Breki33
amúgy ATI-s dolgokat javítják állítólag úgyhogy Ati kártyások imádkozzanak
Breki33
szerinted érdemes

gondolom apuci pénzén

EA meg ilyenekbõl él jól
DaemoonHunter
Nem "isteníteni akarom a Pes-t! Csak egy vélemény volt

LasCar16
gondolom a kemény bugokat próbálják kijavítani azért csúszik ennyit, manager mód szintén r'lz ...+ magyar kommentár, akkor is érdemes lesz megvenni, PES-t meg isteníteni menjetek a saját topicjába --off--

#acm

examinee
Gamepaddal még egyszerübb!

Forza Italia
csáó! Most értem haza tudni valamit mikor jön kia a Pc-demo

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

báttyó02
hát te eléggé elvagy tévedve
ps2-re meg boxra sokkal-sokkal több gémet adnak el
nemhiába kezdik elbaszni mostanság a legtöbb pc-s játékot azzal,hogy megcsinálják ps2re,de a pc-s optimalizálást leszarják....de a fifába is a legjobb példa hogy billentyüzettel a legegyszerübb a menüben a lépegetés...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

DaemoonHunter
Ahogy elnézem a videókat kezdi megközelíteni a Pes4 színvonalát<#vigyor>

McFrost
még durvábbak: átcsúszás a kapufán pl

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Breki33
ennyire durvák?

rég játszottam a Fifával.
Breki33
szerintem ps2-es
McFrost
ilyenek indig is voltak

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fyrex
valaki tud vmit a ps2 warez demorol?

mert én kiírtam és nem mukodik

Avanti Crociati!

examinee
Breki! ezek Pc-s videok?

<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hunbasser
téged le kéne lõni...

ReaL MaDRid x siempre

Gyovai
szevaSZTOK gyerekek na mi ujság a demoval?

hunbasser
miért,szted ps2-re,xboxra,vagy xbox360ra talán többet fognak kiadni?
sztem amely felveszi a versenyt a pcvel,az a ps2 lesz,de mondjuk akinek nincs gépe,az lehet,h ps2vel játszik,és az nem letölteni fogja,hanem megveszi(vagy megíratja konzolos boltban =]),pc-sek meg inkább letöltik,vagy megveszik.
nem tudom,sztem több pc-s van,mint ps2-es,és több pc-s példány fog elfogyni,de erre térjünk vissza úgy 1 év múlva

ReaL MaDRid x siempre

Prince of Máté
Álmodik a nyomor<#fejvakaras>

hunbasser
aztkurva...ez nagyon durva.
gondolom most ezeket javítgatják,h a demoban se legyenek ilyenek.

ReaL MaDRid x siempre

Hi nemtudjátok xboxra(régi) érdemesebb megvenni mint PC-re?

Nekem már az is minedgy, hogy a demo 29-dikén jön ki, vagy ki se jön, mert én úgyis menedzser módozni fogok a Fifa 2007-ben és végre magyar lesz<#eljen>.

Meg aztán most behalt az asztali gépem, ezt írta ki tegnap:

windows\system32\config\system nem található vagy hibás, nyomjon j-t a kijavításhoz és tegye be a telepítõ cédét. De az meg faterom ismerõsénél van, aki újra rakta régen a gépet

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Cairass
Már kiadták a demót PS2-re...

Beledöglenének, ha PC-re is megjelentetnék? Végülis teljesen logikus, mivel PC-re úgyis több korongot fognak eladni...

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Breki33
Elvileg az nem csúszhat, de halottam a demora már 25-ét is.

FIFA Soccer 07 (Xbox)

http://uk.media.xbox.ign.com/media/842/842303/vids_1.html
Cairass
Ha ennyit csúszik az a nyomorult demó, akkor mennyit fog csúszni maga a játék?????????

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

<#rolleyes><#levele><#violent><#bdead><#lama><#banplz><#taps>.....

mikor lesz demó?
szasz Lordika 😄

Majd valamikor benézek irc-re, csak hogy ne hiányozzak annyira 😄DD

Est Sularus Oth Mithas

Breki33
Elég érdekesen játszik a 4-es 15 másodpercében simán rálõhetné ajtó ablak vagy jobbra cselez erre lepasszolja balra

DE végig szintee nemis cselez annyi a csel hogy hátrafordul és igyexik kierülni a védõt fedezve a labdát.
Breki33
Nemtudom volt-e

Fifa 07 Gameplay video 3
http://www.youtube.com/watch?v=x7O6C42nNPY&NR

Fifa 07 gameplay video 4
http://www.youtube.com/watch?v=krWvvPYEYeI