36658
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• nagy chris
    somebody help me pls
  • Rash87
    Boccs,elkerülte a figyelmemet,pedig többször is átnéztem :|
    Amúgy elősször 200 Mb-os votl az Avi,aztán én is erre gondotam,hogy túl nagy. Ezután csináltam egy 100 Mb-osat. De így sem votl jó.

Mennyinek lehet lennie maximum?
  • Firerock
    válasz??
    mennyibe kerül 1 logitech dual action?
  • james69holden
    ha felteszed a grafikai részletességet max-ra akkor tele lesz a stadion!
  • nagy chris
    erre nem nagyon láttam választ a faqban ha mégis van akkor sorry... :) szoval hogy játék közbe kilép exe hibára hivatkozva :(( mit tegyek ? :)
  • jbal
    nekem se!!!!!!
  • Firerock
    most ezt mér kaptuk??
    repeta?
  • daver88
    hogyan kell jobb analóg kart beállítani, mert nálam az nem reagál! vki már pls
  • stupido
    Hi!

Két kérdés.
    1. Módosítottam pár magyar játékos adatait (csak a képességekét) és azóta a kommentárok nem mondják a nevüket...

2. Az eddigi két BL döntőm mindig ÜRES stadionban játszódtak.

Valakinek valami ötlete?
  • stupido
    Hi!

Két kérdés.
    1. Módosítottam pár magyar játékos adatait (csak a képességekét) és azóta a kommentárok nem mondják a nevüket...

2. Az eddigi két BL döntőm mindig ÜRES stadionban játszódtak.

Valakinek valami ötlete?
  • vmvr
    te billről tértél át rá? mellesleg BSZ!
  • Firerock
    mennyiért?
  • lobig
    mondtam én mindig, hogy sokkal jobb gamepaddel
  • Breki33
    hátha így kezded menni fog
  • lobig
    nem értem miért ilyen rohadt lassú
  • GTheo
    Vettem ma egy logitech dual actiont, vmi isteni, öcsém ellen vmi király gólt lőttem messivel, visszem a védőre becsúszik és átemeli rajta :P könnyebb evvel :) csak meg kell szokni.
  • Breki33
    gyorsabb nem lesz csak hibát javítja
  • lobig
    hát nem... :(
  • lobig
    köszi, leszedtem, kipróbálom, hogy ezzel gyorsabb-e.
  • Breki33
    FIFA patch and roster update
    by: Dan Bream on Saturday 7th October 2006 (Viewed 378 times)The PC patch and roster update for FIFA 07 has been delayed following the testing process in order to resolve a crash issue.

This patch was originally intended to contain the roster update only and be released at the same time as the game, however due to several issues with the game as a whole, some fixes have been worked into the patch causing the initial delay.

This subsequent delay is unexpected and EA are as disappointed as you, that they are not releasing the patch sooner, however the necessary changes have already been made and the patch is in testing.

The patch not only addresses the important need for up to date teams, but also deals with several issues which may cause instability in the game.

The current fix list for this patch is as follows :
    - resolves an issue with online play whereby the game can be made to crash both users out immediately. (Not giving full details on what causes this right now, as it would be exploited by those wishing to cheat).
    - resolves an issue whereby changing your club logo to a custom logo causes the game to crash - although this only happens the first time.
    - resolves an issue with line-up changes made using the mouse causing graphical corruption.

This list is current, however it may be revised when the patch is released.

At the time this news article was posted, EA gave an update to suggest that the patch will be released sometime this week.
  • Breki33
    2 perc max

jött ki javítás
  • lobig
    Breki, nálad mennyi ideig importálja a turf-ot?
    nekem nem normálisan sok ideig, 10-20 percekig...
  • Breki33
    Ezt megkérdezted tegnap is

Talán a választ olvasd el

• Rash87
    Lenne egy rövid kérdésem,hogy akartam ilyen gif animációt csinálni,addig megvagyok,h felvettem a gólt,de mikor ezzel a programmal meg akarom nyitni,ezt írja ki:
    " This file will exceed available physical memory is opened as proposed,whitch could impact system performance
    Do you Continue? "

Erre OK-ot nyomok,s ez jön be:

" This file C:\\Fraps/Movies\1.avi does not exist or cannot be read.Please check the file name and acces privileges. "

Ennyi,pedig normálisan felvan véve,le is tudom játszani media playerrrel,tehát semmi baja a fájlnak.

Valaki tud erre megoldást? Pls
  • Grusi
    Nem csak a 90 rugo a durva x360-nal, hanem a szinte alapkovetelmeny hdtv...
  • Tom Tom
    hát én inkább maradok a pc-nél minthogy vegyek egy xboxot 90 rugóért...
  • Mor3llo
    ezerszer ütősebb grafika...de vmi überjó grafika..
  • Tom Tom
    Mi a külömbség??
  • Breki33
  • shiftáj
    néztem xbox360 es videókat, és úgy döntöttem h letörlöm a fifát, mert 1 rakás fos a PC verzió
  • xmen3
    Nem tudja valaki hol tölthetném le azt a patchot ami be rakja az új UNICEF Barca mezt?
  • ProGabe #8656
    mert először betölti és csak azután rakja ki teljesre,újdizájn-ficsőr
  • Golyo69
    nah mostmár jó :D eddig én is kicsibe láttam
  • Breki33
    tudnám miért lett kicsit

http://imgserv2.imagehigh.com/imgss/4119762_fifa07%202006-10-09%2016-56-51-71.gif
  • Breki33
  • Breki33
    jók ezek a lábra adott gyors beadások

Lehet érkezni kapásra
  • munyez
    Kösz a helpet! Legyetek rosszak
  • KeKKSZike
    Billentyűzettel állítsd a dolgokat, ne az egérrel!!
  • munyez
    SZiasztok! Kellene egy kis segítség- mit jelent az hogy " csak az aktív vezérlő kezelheti ezeket a beállításokat" - szeretnék gyakorolni adott szituációt és a gyakorlás típusánál mindig ezt írja ki, ha tudtok légyszi segítsetek előre is köszi!!

• TothLaci
    Kellemes csalódás ez a Fifa 07. Bár én nem vagyok foci rajongó, de nagyon örülök, hogy magyar kommentátora is van a játéknak. A grafikája sem rossz, csak a nézőtér kidolgozását hiányolom, bár ez darabig így is lesz, de majd remélem majd el jutunk egy olyan szintre, hogy mindenki ki lesz dolgozva, egyéni animációt, egyéni hangot raknak mellé, és menni is fog PC-n vagy konzolon.

Az irányításával lennének gondjaim, mivel a Logitech Cordless RumblePad 2-vel nem tudom irányítani a játékost, hiába állíttom be, akkor is csak a billentyűzetet tudom használni.