FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lesz benne?
És a Pesben?
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
hogy olyanról mondjak véleményt amit ismerek....
de ki lesz a JUve-val?
hanem elismerni, hogy olyanról írtál amirõl fogalmad sincs
meg hogy érdekes módon amikor kikapsz arra nem emléxel.......
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Brekinek igaza volt.
Aki egy kicsit is igényes és mindkettõt kipróbálta az biztos, hogy PES rajongó, ez meg is látszik a neveken hogy kik nyomják a PES-sel.
Kicsit nagyobb nevek a "szakmában" mint ti már bocsi.
És mind õsfifásból lett PES-es.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
nemtudom mit kell itt flémelni kurvára nem érdekel senkit hogy a pes vagy a fifa a jobb mindenki eldönti maga -.-
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Tök más sokkal realisztikusabb a PES gameplaye abban tényleg nincsenek a tuti helyzetekbõl tuti gólok, abban nincs olyan hogy Anglia-Magyarország 0-15 meg olyan se hogy Anglia Magyarország 15-0, mert minden élethû benne.
Ennyit errõl
attól, hogy te "hülyeségnek" tartod, amiket írok, nem fogok tõled bocsánatot kérni. Még mindig nem körülötted forog a világ, és nem te mondod meg, mi a jó és mi a rossz. Remélem majd egyszer ezt is felfogod.
"ennyit errõl"
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
és nem fogsz találni egy hozzászólást sem ahol bárkit sértegettem volna
csak eléggé iritáló ha valaki vmirõl hülyeséget ír és utánna nincs annyi bene, hogy elismerje tévedett (ez nem neked szól)
ilyen emberek fenekét "egyszer lehet hogy kinyalom", de aztán ne várják hogy szivélyeskedjek velük
1. Én nem azért nem játszok mostanában a fifával mert pl undorító reklámtáblák vannak benne hanem pl az ilyenek miatt
2. Én nem azt mondtam, hogy emiatt nem játszol vele, hanem "HA" emiatt nem játszol az hülyeség
3. Nincs komplexusom veled szemben az aktuális fórumban szívesen elmondom újra a tudnivalókat egymás sértegetése nélkül. A többi rajtad múlik.
Ez olyan amikor valaki felépít kártyából egy várat és a kõmûvest basztatja.
De te még kártaából sem csináltál semmi wazz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
tecsak sértegetni tudsz másokat
"PES gyepekig terjed a tehetséged, és értelmes dologra alkalmatlan vagy"
lol fele annyi dolgot készítenél fociprogramokhoz de látom leragadtál a füvezésnél
Brek a lenézõ?
Már bocsi, de vedd meg vagy töltsd le a PES 6-ot menj a Konami soccer topikba s ha nem tudod, hogyan kell feltenni a patcheket akkor kérdezd meg Brekit.
Garantálom, hogy nem fog leparasztozni, készségesen a rendelkezésedre fog állni, akár nyílvánosan, akár pm-ben.
Tapasztalatból mondom, mert én már kipróbáltam.
no comment
ezt pont te mondod? pont egy reklámtábla meg mez gyártó?
és ki mondta hogy azért nem játszok vele? csak elmondtam, ez tény hogy randa, nem? És mondtam, hogy amúgy nagyon jó. Vegyél vissza az effajta komplexusodból...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Nem kell lesüllyedni egy szintre...
#1317 : Reagálhatsz csak ne off keretein belül, inkább privibe ha lehet.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Arról én meg nem tehetek, hogy a PES gyepekig terjed a tehetséged, és értelmes dologra alkalmatlan vagy.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ki dönti el, hogy melyikünknek van igaza? Talán te? Én nem az igazamért írok ide, nem az igazamat védem, hanem arra próbáltam rávilágítani, hogy mennyire gyökér vagy, de inkább jóanyád feladata lett volna elmagyarázni neked, hogy miért nem szerencsés, ha valaki tökéletesnek képzeli magát.
azon kívül szokásos ea szindróma :\
Inkább beszéljünk arról a videóról amit a GS csinált. Kommentátor, vélemények?
talán rogánantit is? :-)
semmi ilyet nem mondtam amit írsz és senkinek se mondtam meg hogy járjon-e egy topicba
tesem fogod megmondani nekem fõleg ilyen hangnemben
Neked az lenne a feladatod, hogy eltakarodjál innen a francba, mert már nagyon idegesít mindenkit a szöveged. 10 üzenettel lejjebb talán épp 342000-edszerre mondtad el, hogy "a PES egyszeruen jobb, a PES sokkal jobb, a PES az isten, a PES így meg úgy".
Az általános iskola alsóban is kevés olyan gyerekes természetu embert találni, mint te. Ahelyett, hogy értelmes dolgokkal foglalkoznál, csak osztod itt az észt. És nagyon jó lenne, ha messzirõl elkerülnéd a Fifa 07 topikját, tekintettel arra, hogy a PES sokkal jobb.
ugyis csak jövõhéten lesz
mondjuk én leszarom,amit láttam a videókból ugyanolyan lesz mint eddig...majd a fullt leszedem a kommentár miatt aztán 2-3nap mulva uninstall
én senkire se mondtam csúnyát a játékról mondtam el a véleményem
gondolom nemcsak dicsérni szabad
ezt hoztad fel egy éve is akkor kiderült ugye mi volt nem akarom újra átbeszélni az aktuális fórumban megtalálod
2. Érdekes azt a meccset amirõl beszéltem teljesen elfelejtetted, vajon miért? PP
Arra sem emléxel, hogy utánna jöttél, hogy nemjó a fifa, de segítsek már mert pes-el nem tudsz játszani?
Persze amikben nincs igazad azt figyelmen kivül hagyod. Világos
Nem lenne korrektebb beismerni, hogy tévedtél és nem ismered a játékot?
Ehelyett megint elõhozod az egyetlen meccset amin nyertél jópár éve PP
Másokat parasztozol, személyeskedsz, de arra nem tudsz válaszolni, hogy te mit csináltál illetve miért esik ki az a meccs ahol 3 gólt kaptál az egyikrõl még teis elismerõen nyilatkoztál...
mindenki szép és jó és ügyes
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Egy embert pedig szerintem nem az alapján kéne megítélni, hogy mennyire ismeri a PES-t, vagy hányféle gyepet csinált a játékokhoz.
"ennyit errõl"
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
nah mind1 megvan a véleményem, de inkább nem szállok be 😊
Avanti Crociati!
2. Érdekes mikor könyörögtél, hogy hogy kell berakni és pontról pontra le kellett írni máskép beszéltél P
3. Senkivel nem voltam lekezelõ és paraszt te kezdtél el személyeskedni
és ok nélkül támadni
4. Oké legyek hangember ezentúl te fogsz kiegészítõket gyártani P
A meccset csak azért írtam mert a Fifa kb öt perc alatt megtanulható
Legalábbis a múltkor kb annyit játszottam a multi meccsünk elõtt.
Eredmény ismert...
5. Tudom mit csináltam az elmúlt hétben elmondtam a véleményem egy játékról
és az olyanokról akik anélkül szidnak valamit, hogy ismernék.
6. Ideje lenne nyugtatót bevenned