36658
-
cronaldonál mész előre,és csak simán hirtelen lefelé nyomsz
a rabonnát meg ezerszer lelett irva benne van a faq-ba :| -
lgjc #8405 Nem akarok senkit bántani , de szerintem gagyi, még a billentyűket sem lehet változtatni(vagy ha lehet akkor úgy eldugták, hogy azért rossz a játék), a felállásnál eléd dob kb15 variációt oszt kész..+stb, meg úgy az egész vhogy nem, de hát ez vagyok én
Most útálni fogtok, de a pes az vhogy jobb, ott 2 dolog nem tetszett,az hogy csak 4 bajnokság fut egyszerre, meg a licenszek ennyi
úgyhogy nálam kuka -
na lobig, ez a szép, nem a messi megindulás, ez a szép. h csináltad a cselt, meg a beadást? :) -
uhh, ez brutál...
elárulod, hogyan csináltad a beadást:)? -
ezt hogy csinálod???? -
-
cucmalajmc #8400 Megvan hol olvastam ITT a FAQ-ban -
cucmalajmc #8399 TomTom! Nem tudom hol de egy magyar weblapon olvastam fifa 07-es billyentyű kombókat. Sok csel levolt irva, hogy egymás után milyen irányokat kell nyomkodni... -
Tom Tom #8398 Én billentyűvel nyomom, azzal is lehet cselezni csak gyakorolni kell.A Rabonnát valaki már meg tudja csinálni?Vagy a sarokpöccingetőst? -
cucmalajmc #8397 Milyen gamepaddal játszotok? Az enyémen nincs analóg ezáltal nem tudok cselezni. -
Tom Tom #8396 Nekem már az első évbe meg voltak adva a nagy csapatok is...Szal nemtom
-
bocs semmi már sikerült:)
-
oda kell regelni mi mert vmi nick et kér.? -
yo reggelt mindenkinek!
hogy tudok managerbe erősebb csapatokkal lenni??
mer már 2 "éve" csak három és fél csillagossal tudok lenni
plz help -
az első cselnél mintha az első elhúzós mozdulatsor nem lenne befejezve nem? -
Tom Tom #8391 Amikor a bayernel vltam és az olimpia stadionba nyomtam meccseket akkor is tök üres volt a stadion de voltak hangok meg fényképeztek is szal ez is valami bug lehet. -
Tom Tom #8390 Cselek
-
faláb #8389 Jó kérdés,nálam se volt egy szem néző se... -
lgjc #8388 Üdv
Nem találom sehol hol lehet átállítani a billentyűzet gombjait, mert én nem ezekkel szoktam játszani. vki tudna segíteni?,
köszönöm -
Az mért van hogy BK döntőben a stadionban nincs egy néző se??? -
Angel4 #8386 Valahogy én nem tudok ezzel játszani :( -
Kitudod szedni a zenéket amik a menübe vannak. -
ezzel mit tudok? -
NIG Perfectism #8383 Az 2006-os online tábor egy része .... se ér.Nem képesek játszani csak beadogatni,amikor meg ilyenektől elhúzok 3 góllal akkor kezdődik a tánc. -
Félprofi(néha még itt is akadnak nehézségek) Ez az első teljes focis játékom, ezt is csak azért szereztem be, mert magyar szinkron van hozzá, amúgy messze áll tőlem ez a műfaj. A menedzser mód viszont nagyon tetszik. -
aha, de Gerbill-től kérdeztem. :) -
NIG Perfectism #8380 World Class.Nemtudom online ellenfelek ellen számít e a szint. -
milyen nehézségi fokozaton? -
NIG Perfectism #8378 Nekem holnap jön a játék,volna egy kérdésem az onlineon nekem csak fejesből tudnak gólt szerezni az ellenfelek,szinte csak.Ez idegesítő mert állandóan beadogatnak semmi mást nem csinálnak a 2006-ban.Én meg lövöm a szebbnél szebb gólokat,120 meccsemből így nyertem 70-et.A 2007-ben is ilyen könnyű fejes gólt szerezni? -
Nem a legjobb gól, de nálam nem sűrűn van ilyen:)
-
Breki, mire szolgálnak a grasa-grash-ig mezők? a D-be és E-be miért kell bennehagyni azt a kis képet? -
ez igaz, így önmagában nem. előtte egy hatalmas védés, felszabadítás és eto passza... majdnem gólt kaptam aztán 10 másodprcen belül én lőttem egyet... -
Tom Tom #8374 Hát nem nagy gól...Biztos rúgtál ennél szebbeket is -
EA Traxx Converter
This rar achive includes two files which you have to extract into the folder ../FIFA 07/data/audio. Then you have to run the "ex" file and the soundtrack of FIFA 07 will be saved as wav files. Then you can listen the songs with any audio programm like Winamp or Media Player.
-
igen -
mikiking #8371 cső, hogy csináltad ezt ronival? én csak c.ronaldoval tom -
Csak d-t nyomtál a lövésnél?? -
JuveDelPiero #8369 Sziasztok. Néztem a FAQ-ben is, de ott nincs le irva hogy hol lehet kikapcsolni az AA-t meg az AF-et. Ti tudjátok? -
hozzászólásodban érzek egy gyenge cinizmust. -
ez egy igazán szép gol. lefutottal shiftel egy vénszart aki nem tud futni, és berugtad a vonalon állo kapus mellett. igen ez szép gol.