36658
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Breki33
    kijött egy gameplay patch aminél olvastam ilyenekről

Azt hiszem itt
    link
  • lobig
    Breki nálad k**va szép a gyep...
  • mike369
    ismerős... őszintén szólva magyar kommentár ide - magyar kommentár oda én feladtam ezt a játékot.
    per pillanat annyi benne az idegesítő hiba, hogy nem is tudnék róla objektív értékelést adni senkinek :)
  • manutdzoli
    üdv az a kérdésem hogy a játékba mindig kijön ez a rohadt kapusom mit kell beállítani hogy ne jöjjön ki válaszotokat előre is köszönöm!!!!

(meglehet írni privátba is)
  • Forza Italia
    jaja igen bocs
  • Breki33
    igen mint mondtam teszteléskor

és lehet itt egyesek szórakoznak azon, hogy füveket csinálok, de a külföldiek kérik így tesztelnem kell
  • mike0013
    érdekes, de télleg mindig juve-intert játszol:D?
  • Breki33
    ip cím az más szerintem te az id-jét akarod nem?
  • Breki33
    hát nekem kezd
    erre 11-est adott

Nedved rálőtte kapus elvetődött a játékosom meg eldőlt jobbra a vetődés előtt

• Forza Italia
    ok de én létrehoztam
    de hol tudom meg az ip címét
  • Rash87
    Hol tudok egy játékost eladni menedzser módban?
    És ha meg akarok venni egy játékost,akkor az hogyan müködik? Mármint olyan játékost,ami "nem eladó",mert én csak olyat találtam hogy licit. Valakire licitáltam is,és levonta a pénzt,de mikor "válaszol" h elfogadja-e vagy még se?
  • Breki33
    ip címét?

én nem hozok létre játékosokat
  • Firerock
    vki tud segíteni?
  • Forza Italia
    Breki egy kérdés! Honnan tudom meg a létrhozott játékosom IP címét, hogy saját arcot tudjak neki majd berakni?
  • Breki33
    Innen simán lehet szedni

http://www.fifaserwis.com/index.php?serwis=download&page=plik&id=3181
  • tottiitalian
    ja kösz majd ugyis felteszik fifahungaryra... remélem...
  • Forza Italia
    regizni kell
    asszem
  • tottiitalian
    hallod nállam kidob egy lengyel szöveget ha rámegyek h download it pls help!!!
  • SD456
    Hy all!

Megnéztem a játékot és nagyon tetszik! Majd rakok be gólokat amiket Fraps-el veszek fel. A magyar kommentár is nagyon jól mondja amit mondania kell.

Bye all!
  • hunbasser
    bajnokságban nem szakadt meg?(úgyértem amikor Dexantreal ellen játszottál)
  • Forza Italia
    Helló! Egy problémám lenn. Van a játékon belül olyan hogy játékos szerkesztés ott szerkszteni akarom pl: Cristiano Ronaldot és a nevét átírni pl: csak simán Ronaldora átis írja a menübe de játékon belül mikor megy a meccs akkor ugyanúgy Cristiano Ronaldo. Hogyan tudom szerkeszteni úgy, hogy jó legyen?
  • vezérszuszu
    Hello!
    Direct ip n nyomjuk haverral, de olyan félidő vagy 75. perc fele megszakad a kapcsolat!
    (Hálozatba is)
    Mi lehet a baj?
    Valaki please!
  • mike369
    az nba fanoknak elegük lett a bugokból és nyílt levelet írtak az ea-nak. kíváncsi leszek, a fifásoknak mikor lesz elegük...

http://www.nbalive.org/letter.htm
  • Atti12
    Sajna, nem tom miért, igy vette fel a fraps. 3x is felvettem ugyan azt és mindenhogy szaggatott :/
  • Firerock
    Manager módban jáccok
    már az 5dik idényem
    de nem tudok nagyobb csapatokkal leigazolni!
    megmaratt már vagy a 3. szenzon óta a 3és fél csillag
    hogy tudok továblépni?
  • lobig
    tényleg nagy helyzet, csak kár, hogy 3 fps-es a gif
  • Atti12
    Mekkora helyzet volt :(
  • faláb
    Igen!
    Még Dani alves feje is ilyen...
  • lobig
    ok
  • Breki33
    mai bug

http://képfeltoltes.hu/061010/Tevez_www.képfeltoltes.hu_.jpg

é=e

ez tényleg ilyen?
  • re1212
    kösz
  • james69holden
    Támadó stratégia: ET - Ellentámadás,SZ - Szélen vezetett labda,TT - Tizenhatos túlterhelés,3K - 3.ember kiugratása

Védekező stratégia: EF - Emberfogás,LES - Lestaktika,ZV - Zónavédelem,VV - Vonalvédelem
  • re1212
    valaki meg tudná mondani, hogy mit jelentenek a következők:ET TT....
    Előre is kösz!
  • Grusi
    Faszom már hogy a blur-problemat nem tudjak kijavitani...
  • james69holden
    van már olyan patch amiben említést tesznek a Direct IP módban fellépő laggról? mer látom elég sokan küszködünk eme problémával..
    küldföldi oldalakon nem írnak ezügyben semmit?
  • Breki33
    FIFA Patch News

--------------------------------------------------------------------------------

This thread will keep you up to date with the status of patches for the current generation releases of FIFA 07.

This initial patch for the game updates all team rosters to current and fixes a minor issue with online play.

The PlayStation 2 patch has been deployed and will automatically update your game when you connect online.

The Xbox patch has been dispatched to Microsoft for final approval and it is currently being evaluated. We do not believe this process takes very long, and the patch should be available soon. Again, the patch will apply itself to your game when you connect to XBox Live.

The PC patch is being prepared for release however we do not believe at this time that it will be released tomorrow. The delay is a procedural one rather than a problem of any kind. Our expectation currently is that the patch will be released after the weekend.

We'll update this thread as we get further information. Apologies to gamers whose patch is not available tomorrow, however we believe the wait will not be a lengthy one
  • Breki33
    ezt valaki profi angolos lefordítaná illetve választ írna a srácnak magyar kommentár ügyben?

Do you have 2 switch your files around? meaning... the audio file contains 7 inner flies that correctly identify the language that is installed. Unless all you are doing is changing the language manually each and every time or all you do is play with one language that it should work for you. But if you have many languages installed and all you do is pick the language at startup (no switching of files around) then even your hungraian commentary will need those 7 magic files for it to work properly. Unless I'm doing something wrong but I doubt it... That audio file was created for a purpose and if you download "File Master 07" (great little program) than you can see that yourself. The audio make it all work. Thats why people complain that their stuff crashes because they are missing essentials. Sorry...just my two funking cents... Have a nice day and if you or others have the hungerian audio file or any other language pack for that matter then PLEASE, FOR THE LOVE OF GOD----SHARE! Sank you berry much

By the way, I hate when all you people requesting things ("i want greek" "i want finnish" "i want arabic") just be grateful that others post and say thank you. This thread is not a funking request line. It should be devoted to only links but as we all know when you are dealing with retards serious becomes childish and childish becomes pathtic. So here you go...

Can some one please post the Polish commentary????? (with all associated files ofcourse) Thanks in God's behalf
  • Breki33
  • Breki33
    amikor lesz magyar foci...........
  • Breki33
    dehát csíkos