FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bocs csak kicsit hirtelen jött mert nem voltam ma még neten😊
És milyen?változott vmit?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
oltásokat várom 😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nekem mindhárom ment mostis 256-al jön
de meg lehet nézni a fifafx-en
Breki linkjei meg nem mûxenek😞
Kizárt, hogy letöltöm úgyhogy majd nézegetem a videókat és a képeket😞
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
azt vettem észre hogy jobban lehet helyezni
a második gólom pl egy felsõ lécröl bepattanó 25m-es bomba volt,amibe nemgyenge kifli volt
de azt hogy variálódik e ahhoz több golt kellesz lõni hogy kitapasztaljam 😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ugyanaz a kapus szemszögébõl:
És ebbõl gól lett...
Végülis annyira nem rossz.Hogy mennyire sablonos (ami a Fifa legnagyobb hibája szerintem) az meg ugyis csak több játék után derülni ki.
ReaL MaDRid x siempre