36658
-
mernokur #8767 mikor tesznek fel magyarbajnoksagot??? :) -
szyszko #8766 Sziasztok mondjátok már el hogy mit kell ahoz csinálni hogy csíkos legyen a pálya a FIFA 07-ben?
-
bang #8765 Hi !
én is a Liga 2.-ben egy csillagos csapattal kezdtem (Peterborough) prof-on, simán fejutottam a Liga 1-be, és itt is már 30 ponttal vezetek, tehát az újabb feljutás adott.
DE... valami miatt még mindig csak egy csillagos a csapat, pedig jelentősen jobbak a játékosaim, mint amilyenekkel indultam és rosszab játékos értékekkel rendelkező csapatokat találok másfél-két csillaggal. Meccsek előtt az alapképernyőn össze lehet hasonlítani a saját és az ellenfél csapatát védő-középálya-támadó bontásban és az enyémhez hasonló értékű csapotok már két csillagosak, ráadásul az első szezon végefelé már másfél csillagos volt a csapat, de a 2. szezon elején visszaállt egy csillagra és azóta is annyi. Ja és javult a csapategység értéke is.
Valami bug ?? -
BIZ0906 #8764 magyar fifa
-
Hedge ha erre jársz nézz be ide
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?p=2192330#post2192330 -
szerintem elég ha a compressedből a fat-ot meg a bh-kat visszamásolod -
QhseKing #8761 Sziasztok!
Mi kell ahhoz, hogy magyarul szólaljon meg a FIFA 07 ??? -
jah, köszi, összekevertem.
-
semmi gohnd csak azért írtam, hogy aki kipróbálja előtte készítsen mentést
a csukást nem tudom meg kéne nézni mi alapján rendel -
ok elnézést
Nekem lenne ezzel kapcsolatosan egy kérdédem. Ugy ecsak 7 csukát tesz be amit hozzá lehet rendelni bármelyik játékoshoz, hogyan lehet azt megoldani hogy pl. a piros adidas helyett a piros nike legyen ot. -
az az adatbázisra jó
file master -
tudjuk, de mivel sokaknál kiakad a játék tőle direkt nem raktam még ki -
Megjelent a Graphics Patch 2.
link: http://www.fifaserwis.com/index.php?serwis=download&page=plik&id=3181 -
Barnsley (2 csillagos csapat) egyik játékosával a Liverpool ellen
nem kell ide FINESSE
-
a fifa database editorral vagy mivel? -
BIZ0906 #8752 biztos nem csaltál
-
hát talán a bh-t és a fat-ot is kéne rendberakni amit írtam progival -
ezt csináljátok utánnam... -
jah, mert nem tudta betöltenia pályát a bajnokságban. visszaraktam az eredeti zdata34-et, de így sem tölti be. nem tudom mi lehet a gond. eddig így működött. -
World Roster Update 2007 added Ghana, Netherlands, Senegal..
Description :
The World Roster Update Patch 2007 v1.0 is FIFA KOREA's official patch that offers more correct national & club team rosters based on EA Sports's FIFA07 and various graphics including to new season jerseys. This great patch includes lots of features for you :
▶ Roster Updates
- Full support for Network(IPX) game
- The accurate transfer updates for hundreds of players
- The accurate roster updates for English Premier League teams
- Real formation and position data for European clubs including AC Milan, Inter Milan, FC Barceloa, Real Betis, Sevilla, AJ Auxerre, Lyon
- Real contract data for all updated players
- Add 6 new national teams : Ghana, Netherlands, Senegal, Japan, Czech, Ivory Coast
- It creats 70 new players in the game
- Tons of modification for player figures
- Total 36 national teams roster updates are included
- Add new formation : 4-1-2-2-1, 4-2-1-2-1
▶ Graphic Updates
- It fixes face graphic error for Korea national team
- New kits, banner, logo package for many national teams
- New Nike Total 90 ball textures for K-League teams
- Some graphic modification for lots of teams
- Remove overacted filter effects which appears during cinematic animations (supplied by FIFA4Fans)
▶ Other Features
- More smooth play motion in the game
- No more slow motion to play FIFA 06 via Lan or Internet
- Add FIFA KOREA Sponsor in Career Mode
- Cut down price of all items in the fan shop
- Fully supported Korean & English. (The other languages will be soon)
- Convenient installation & restoration function
link
-
letöltöttem a ticket price hackot és egy darabig volt pénzem és egyszer csak -2 milliárd lett:S ne tegyétek fel sztem... -
Mexikói kommentár
Mexican Comentaries for FIFA07
http://www.fifa-xtreme.com/modules.php?name=Downloads&op=getit&lid=126
lobig: vissza szántóföldhöz? -
az első jól sikerült előreívelésem
-
Nekem! -
Kinek van meg Eredetibe? -
ígyvan -
Azért kezdi szarral mert úgy izgi én is Világklasszis szinten nyomom a Realal 4dik éve itt vagyok és ez a nagyedik szezonom szóval még nem mentem sehova és eddig mindent megnyertem és a csapat is fasza.igaz 1-2focistám már visszavonult.És így nekem se sok az izgalom szóval kezdek majd egy másik csapattal is egy menedzser módot. -
"de miért kezted ilyen szarraL??"
mer valszeg jóval nagyobb kihívás egy kiscsapatot a csúcsra juttatni...
nem értem azokat akik egyből 1 realt, barcát v. más 1. osztályú (nagy)csapatot kezdenek el menedzselni... -
:D:D -
Laceeka213 #8738 Golyo nagy forma lehetsz :D:D ez tetszik :D:D:D asszongya Rúnyi :D ez jóóóó -
de miért kezted ilyen szarraL?? én a reallal kezdtem, most a 4. idényembe a juvénél vagyok, ez volt az egyetlen normális csapat ami egész jó és van pénze is. 4 csillagos, és 70 milla, de ha jol összerakom a scapatot akár 4,5 is lehet vásárlás nélkül is... szal én jo üzletet kötöttem :) -
Szabadrugásnál hogy lehet góltlöni mert semmi kurzor nem segít :( ? -
LOL :D kipróbáltam Orosz kommentárral a játékokt :D nagyon jó :D
Vaszilij meg nemtom ki a kommentátor :D
Neveket is egész jól ejti ki :D Pl: Rooney ---- Rúnyi :D -
Menedzser módot játszotok ?
Én Bristol Rovers ( Angol 2. liga) kemény 1 csillagos csapattal kezdtem világklasszis szinten, ha nem lenne olyan sok sérültem és nem 350 000 euro lenne a klub kölcségvetése elég könnyű lenne a játék :)
Sajnos nem tehetem meg azt a luxust, hogy szimuláljam a meccseket, mert nincs még 1 ilyen gyenge csapat és mindenki elver, de mivel lejátszok mindent ezért én verek el mindenkit, és a befolyt összeget a csapatorvos fejlesztésére költöm:)
Ligakupába a Boro lesz a következő ellenfelem, addigra remélem összeszögelnek a dokik 1-2 sérültet :) -
:D:D:D:D:D:D:D:D:LOOOL :D:D: lószar:D:D -
ilyesmi nekem is volt, meg olyan is, mintha összehordott és már elolvadt hó lenne. -
passz, eddig nem lettem rá figyelmes :(
gondolom újabb bug :) -
napfény -
mi a lószar az a kapu mögött? -
nekem is vannak szép góljaim,most elmentettem hármat:egy lecsúszott beadást,amiből gól lett,meg 2 szólógólt.majd vhová felteszem a filet,mert hát ez a gifezés nálam eléggé nem jó...