FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
összességében az animációk meg a grafika már rettentõ unalmas ugyanaz mint a 2005-2006
ellenben a szabadrúgások,szöügletek a pes-bõl lettek másolva ami haladás
meg a játékmenet is valahogy gördülékenyebb,a beadások,lövések sokkal jobban érezhetõek,és nagyobb gólokat lehet lõni
nagyjábol ennyi igy hirtelen....fogjuk rá hogy a pes3 szintjét megüti de ez még mindig 3év lemaradás 😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ugyanaz mint fifa06 ^^ átvettek 1-2 dolgot pesbõl de alapjában ugyanaz. Szabadrúgásokon valami javítgattak , de a távoli lövések viszont sokkal jobbak.
És nem leht a passz erejét szabályozni
Valaki lécci pontos linket a fifahungaryshoz ,mert flashgettel akarom szedni.
Hjajj 8 kb/s-el sosenem jön le,a fene a korlátozott chelloba<#wow3>#wow3>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ya meg max ilyen trailereket meg hasonlókat lehet szedni sztem
ReaL MaDRid x siempre
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
30 és 70 között ugrál a sebesség,mondjuk én a fifaxról szedem
ReaL MaDRid x siempre
Indok: lsd. játékosok moderátor topik
Trágárkodás, flém, fórumképtelen magatartás.
ez is megoldva,beszélhetünk tovább a játékról...
ReaL MaDRid x siempre
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
oszt mi vóna, ha valaki hirtelen (a másik anyázása helyett) írna néhány gondolatot a gémpléjrõl
vagy ennyire nincs semmi változás a 06-hoz képest ??
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
vagy pedig egy és ugyanaz a kettõ
ReaL MaDRid x siempre
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -