355
White Gold: War in Paradise
-
#35 Igen ez fura mivel sehol sincs fennt :D -
marco2 #34 Megjött a demo király -
marco2 #33 Mikor jön ki pontosan nem tudjátok?
-
#32 Jók! -
#31 Új képek -
#30 Aztakurva na ez így ránézésre meghozza nekik azt a sikert amit a Boiling Point nem hozott az optimalizálatlansága meg bugjai miatt!!
Ahogy a cápán utazik a faszi nagyon cool :)
Le a kalappal a fejlesztők előtt!! -
#29 jóú lesz ez csak jöjjön má:D:O elég jol fut náluk:D -
#28 5 új kép -
#27 Én mostanába is rengeteget játszok a Boiling Pointtal! Igaz, hogy rémesen optimalizálatlan, de attól még nagyon király játék! Egyik kdevencem! -
#26 Hajaj vitt vollan mindent legalábbis nálam! -
#25 Király lesz, csak ne basszák el úgy mint a Boiling Pointot. Micsoda gém lehetett volna ha nem olyan optimalizátlan.. -
#24 Képek + infok -
tHommy #23 Pár régebbi kép a boiling-point.net-ről, itt még nem voltak:
-
#22 Ez gyönyörű. Csak jövőre jön, de kár. -
#21 Harmadik negyedév. -
miki90 #20 mi az a Q3?? -
#19 A Precursort is ők adják ki és mindekettő 2007 Q3-ban jön.
Ezt a céget nem ismerem de Atarinál csak jobb :D -
tHommy #18 A Play Ten Interactive lesz a kiadó, meglehet nyugodni :) -
#17 "A Boiling Point folytatása, most a Karibi szigetvilágban fogunk kalandozni" remélem Atari nagy ivben kerüli mert akkor tényleg kalandozni és nem akadozni fogunk!
Várom! -
#16 Fuuu, de nagyon tetszik már ennyiből is, amit eddig láttam.
Csak a megjelenés valami elképesztően messzinek tűnik, pedig a videót megnézve elég sok mindenen spóroltak és inkább felhasználtak a BPből, ismert dolgokat.
Azért én inkább azt a játékmenetet és szabadságot várom tőle, amit a BP is nyújtott és nem egy FarCry szerű játékot, az eddigi infók alapján remélhetőleg azt is kapom majd. -
tHommy #15 Egy újabb kép:
-
tHommy #14 Új E3-as videó!
VIDEÓ -
#13 pedig az....
annak ellenére, hogy a még ma is az egyik legjobb FPS -
donoki #12 nem tom
nem játszottam én annyit vele :D -
Goth #11 ez pont fordítva.
Far Cry techdemó? :D Eddigi legjobb fps! -
#10 Ezeket a játékokat leginkább azért nem optimizálják hogy vegyük megfele a minél újabb és nem utolsó sorban drága hardware-eket. Remélem azért erre ez nem lesz igaz -
#9 Far Cry szebb. Játékmenetben lehet hogy jobb, mivel az FC inkább csak tech-demo szintű volt... -
#8 inkább fizika legyen végre benne, nekem az hiányzott nagyon a Xenusból ... -
donoki #7 jah
-
tHommy #6 Azért nem hiszem, hogy a Far Cry-t bealázná grafikailag... [nem is fogja] -
donoki #5 ja
nekem is!
ebeb a gémbe mit kell csinálni? -
#4 szép
vhonnan ismerős....[far cry] -
Shadow_THH #3 annyira nem egetrengetően, de szép game -
#2 nagyon szépek a képek,de valóban az optimalizáció a fogas kérdés -
tHommy #1 White Gold: War in Paradise
A modern FPS/RPG, White Gold: War in Paradise explores the shadowy background of modern low intensity conflicts. Based in the Caribbean basin, players find themselves on an island aflame with revolt. A unique mix of an action shooter and RPG, White Gold: War in Paradise provides a rich game play environment with non-stop action. Platform: PC CD/DVD-Rom, Release date: Q4 2007, Game Languages: English/German/French/Spanish/Italian, Developer: Deep Shadows Published by: Play Ten Interactive
A Boiling Point folytatása, most a Karibi szigetvilágban fogunk kalandozni. Remélhetőleg ezt már jobban fogják optimizálni, mint az elődöt...
Képek
Forrás: www.boiling-point.net