White Gold
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
A kari „járása” eltûnt, olyan lett, mint aki lebeg a föld felett, fegyvert nem tud elõvenni és idõnként elindul az egyik irányba automatikusan aztán megy át mindenen keresztül. Ezután ha mentek akkor a következõ mentés is ilyen lesz. Megoldást nem találtam rá, úgyhogy ha más is tapasztalja, akkor ne mentsen többet, hanem reload az utolsó jó állást.
A kereskedõk „kapacitása” véges, de sztem ez valami programhiba lehet. A lényeg, hogy nagyon sok eladott dolog után, ha újra megpróbáltam eladni jó sok cuccost egyben, akkor megfagy a játék(ezt a mennyiséget kb 200-300tárgyra saccolom caklipakli). Szerencsére elég sok kereskedõ van és a készletük idõnként „restelõdik”.
A fõszál végén egyszer egy nagy teherszállító hajóra kerülünk, ez a rész sztem egy kicsit „átgondolatlan” lett. Nagyon meglehet szívni a dolgot, úgyhogy spoiler nélkül(lényeges dolgokat nem lövök le):
Az elsõ fázis egy kulcs megtalálása. A gond az, ha elhaladsz az adott szoba mellett, ahol a kulcs van, akkor egy bizonyos táv megtétele után a pálya kialakításából adódóan egyszerûen lehetetlen visszajutni bármilyen skillekel is rendelkezel. Viszont az elõrébbjutáshoz kell a kulcs, így ott fogsz állni olyan helyzetben, hogy se elõre se hátra nincs tovább. A lényeg, hogy amikor eléred a hajó raktérét(hatalmas színes konténerekbõl épült kis labirintus), akkor már legyen kész az elsõ fázis(nálad a kulcs), vagy NE menj tovább!
Pöcsöltem vagy 2-3 órát ebben a helyzetben, mert nem volt használható mentésem, úgyhogy ha valaki mégis úgy járna mint én, akkor a következõ lehetõsége van: A hajó fedélzete körbe van véve egy láthatatlan fallal így sehol sem tudsz kiugrani(nekem max jumpal sem sikerült). Viszont a fedélzeten a hajó orránál van két kicsike négyzet alakú rés(talán ezen eresztik le a vasmacskát) ha lehasalsz, ezen „ki lehet esni” a hajóból(azt nem tudom véletlenül maradt e ki onnan a láthatatlan fal vagy nem). Ha eddig megvagy szerzel egy repülésre alkalmas eszközt és azzal visszajössz, leszállni sztem nem fog sikerülni úgyhogy egy jól idõzített ugrással megcélzod a pilótafülkét(vigyázni a láthatatlan fal ilyenkor is él úgyhogy magasról érkezz nehogy mostmeg kívülrõl ütközz bele). Ha sikerült landolnod, akkor most elõröl indulhatsz(nincs respawn) és ezután a cécó után már tudni fogod, hogy ne hagyd ott azt a fránya kulcsot 😊
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
amugy igen,nekem is emiatt tetszik nagyon,az 1-et is imádtam pedig akkoriban a gépem is szar volt szinte játszhatatlan volt,de attol függetlenül azt a játékot meg is vettem,meg ha ez megjelenik itthon eztis tuti megfogom
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
fel is pakoltam az egyik helire ami ott állt bennt a cumókat,aztán elvittem eladni a drogmaffiás fegyverkereskedõnek..kerestem is rajta 4ezer pesot ugyhogy már majdnem megvan a 10k a missziohoz 😄
…de bevallom nekem nem fekszik a heli és nem is sikerült vele megcsinálnom így otthagytam a bázison és a JetSkivel + szárazföldi harccal csináltam meg.
Amúgy pont ezek tetszenek borzalmasan ebben a játékban is(mint az elõdben is), hogy nem mondja azt, mint milliónyi más játék, hogy na beülsz ebbe az izébe és ezzel mész megcsinálni a küldit aztán punktum. Simán aszondja old meg adok hozzá ezt meg azt de rajtad múlik használod e.
ilyet pl még nemis láttam eddig😄D
meg látom egy tank is itt áll bennt O_O azt is kellesz használni vmi misszionál? mert most még nem tudok beleülni
Úgyhogy ha meglátogatod az említett helyett és látsz a fegyverek között egy pár darab(kb 6-8) olyan pisztolyt(neve már nem ugrik be), amit korábban még nem láttál, és a továbbiakban ezeket nem akarod feleslegesen magaddal cipelni, akkor NE vedd fel ezeket, mert nem jók semmire.
na jolvan akkor énis inkább kutatok,aztán hátha belefutok egy két ritkább fegyverbe:o
DrugMaffiaba sajna nincs 5letem egy küldit se csináltam nekik.
A Dragunov és minden egyéb fegyver vásárlásáról lebeszélnélek, mert sajna a 10k kiadása után újabb komoly költségek jönnek és most elképesztõ mennyiségû zsírúj fegyvert találtam: 14dbDragunov több mint 10M16 több mint 20AK STB(több mint 300kgnyi cucc)...Sokszor fordultam míg kitudtam vinni a JetSki ig 😊
én nemrég adtam oda az "old diego" nak a 7000pesot hogy elhajozzunk a szigetrõl,aztán most egy másik palinak kell összeszednem 10ezret...ugyhogy ezerrel tolom a drogmaffia küldetéseit,mondjuk volt most egy érdekes,ami nem teljesen tiszta: "hunt on bird" asszem ez a misszio neve,elkelett mennem egy helikopterért,azzal pedig egy másik szigetre ahol a radaron jelezte hogy kiket meg mit kell lelõni,ott volt is két nagy bázis az egyik az "officals" a másik már nemtom,de szétlõttem mindent,a misszio menüben ki is pipálta az elsõ részét a missziónak,a második része meg az h menjek vissza a drogmaffia fõnökhöz,de hiába megyek oda hozzá,egy mondatot szól hozzám és ennyi..
szal nemtom h ez a misszio vagy bugos,vagy én nem lõttem szét mindent :S
de mindenesetre csinálgatok közbe más missziokat is,gyüjtögetem a pénzt, meg kinéztem egy fasza dragunovot az egyik kereskedõnél 3000pesoért,csak igy nem könnyû venni vmit hogy közben 10k peso kell az egyik fõ küldihez :C
am te hol tartasz a történetben?
amugy te is tolod a játékot?
Bár gondolom megoldottad pénzel a továbbjutást, de azé leírom hátha kell valakinek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Barlang megtalálása: Lemerülsz a megjelölt helyen a hajóroncshoz(a hajó orrát megcélozva), ha elég közel vagy akkor kiírja, hogy az elsõ fázis kész.
2. Búvár megtalálása: Kikerül egy újabb waypoint. Nem törõdsz vele, hanem folytatod a merülést és beúszol a roncs orránál a földön levõ résbe. Eddigre már elég vacakul van hõsünk, úgyhogy igyekszel levegõt szerezni mihamarabb. Ebben a földalatti kis labirintusban sok helyen találsz levegõt, meg soksok kincses ládát és kagylókat is(ellenség nem lesz…pedig már csak az hiányzik😊. A barlang bejáratától(hajó orránál) szinte mindig elõre tartva gyorsan meglesz a búvár, akinek átadod a palackot és ö ezzel könnyedén le is lép(neked ez nem lesz ilyen egyszerû).
3. Beszélni a búvárral: Visszamész a barlang bejáratához legközelebbi olyan helyre, ahol levegõ van és összeszeded magad(nekem 80HP elég volt, de semmiképp se legyél túlterhelve) , aztán fel a felszínre amilyen gyorsan csak megy, ha itt megtámadnak a csónakok, akkor bukj le és a felszín közelében ússz, de megállás nélkül(néha felmész levegõért). Ha visszajutsz a búvár átadja a BlackPearlt.
Egyebek: Vannak halak, amik támadnak, baromi idegesítõ, de azonkívül, hogy igyekszel és esetleg megpróbálod kikerülni õket nem sokat tehetsz, mert ha nekiállsz megölni õket, akkor megfulladsz. Komoly segítség lehet, ha erre a küldire szerzel egy hajót. Na meg persze biztos nagyon nagy segítség az is, ha a búvárkodáshoz tartozó skillek megvannak(nekem nem volt)
szoval a fõ szál teljesen érthetõ,a mellék missziók amikbõl a pénzt kapom ott meg általában csak annyi van hogy menjek a megadott helyre,nyírjam ki az ellenségeket,vagy egy papírt hozzak el a bázisról,vagy lopjak el egy utánfutót, de ezeket mindet kilehet következtetni,ha az a misszio nincs angolosítva,mert értelemszerüen oda megyek ahova a radar mutatja,és ott kiderül h mirõl is van szó.
egyedül 1 küldetés volt eddig amit abbahagytam mert nem értettem,mikor a tenger aljából kellett volna kimenteni valakit ha jol értettem,de kurvára nemvolt a megadott helyen senki,ugyhogy ezt hagytam,és mentem egy másik missziora( bár sztem ez a misszio bugos volt)
Azért az érdekes, hogy ha eldobok egy üveget, akkor a játék egy katonai ládát dob el helyette.
ebben is vannak frakciók?
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Csak beállítottam, mert mennem kell aludni, de holnap....
amúgy nagyon rá voltam kattanva az elõzõ részre is.
amit írsz róla az nagyon szívdobogtató)))
kurvajók a missziók,meg annyira jó a hangulat h hihetetlen
pl egyik misszionál egy csávó adott egy oxigénpalackot,és elkelett menni a tenger alá egy hajóroncshoz elhozni neki egy cuccost
aztán volt egy olyan h egy buggyval mentem,belerongyoltam egy falba,kiszakadt az elsõ kerék a semmi közepén...namondom jolvan most gyalogolhatok,erre leszállok,odamentem a kerékhez,és volt egy olyan gomb h a csávokám visszaszereli a kereket :o
aztán pl a pálmafák ugy mint a crysisbe,ha elkezdem darálni,akkor kidõlnek..szoval rengeteg ilyen kis apróság van benne,amit más játékba nem vagy nagy ritkán láttam csak
utána gamecopyrol a crack+az angolosítás és már megy is
mert ez az emule-s ippelt, agyon tömörített, fél nap volt mire kicsomagolta. igaz nem is fut, de jó lesz talonba ha lesz gépem)))