355
White Gold: War in Paradise
-
skagraun #275 Ehh... :D A kékkel jelzett területen van a kar és a zöldnél (ami egy kis "garázs") na ott nincs semmi...
Email megy... Thx -
#274 Oksa PM ment, küld át a mentésedet meglesem, de lehet, hogy csak délután fog menni.
Látom azért kicsit sikerült megkavarnom a színeket :) és sztem úgy akartad írni, hogy „A zöldel jelzett területen húzom meg a kart” -
skagraun #273 A kékkel jelzett területen húzom meg a kart (ami most sajna lent maradt) és a piroshoz kellene mennem... Ide valami speckó futás kellene? De az a gond, hogy hiába húzom meg a kart nem pipálja ki hogy küldetés ok... A kéknél nincs semmi..
-
#272 Mostanra kicsit kavarodnak a dolgok bennem, de akkor tisztánlátás végett:
Leszedted a bejárat mellől a kőtáblát(ez volt amit #269ben írtam) és ezt megfejtette a collector.
Begyűjtötted mind az 5 szobrot és berakosgattad őket a kőtábla előtti kis téren levő oltárokba.
Ha jól emlékszem ezután a rész után megnyílik a kőkapu a kőtábla mellett és bejuthatsz az elzárt területre.
Bementél és meghúztál valami kart(talán a zölddel jelzet épületben) és itt tartasz most.
Ezután egy barlangszerű labirintusban kellene megtalálnod a CIA ügynököt és te most épp a barlang bejáratát keresed.
Amennyiben jól tippeltem és a zölddel jelölt helyen húztad meg a kart, akkor lesd meg a kékkel(barlang) és pirossal(templom) jelzetteket is, mert nekem olyasmi rémlik, hogy nem ott nyílt meg a bejárat, ahol a kar volt. A lényeg hogy nézd meg a másik 2 helyszínt is azon kívül, ahol a kar volt.
KLIKK IDE
Ha ez se segítene, akkor szólj és adok egy mail címet és legfeljebb meglesem a mentésedet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó trükk lehet, ha ide valami helivel érkezik a játékos és leparkolja az oltárok közé. A kőkapun átjutva az ajtó bezárul mögötted, de rögtön jobbra indulva fel lehet mászni a dombra, ahonnan ki lehet ugrani ugyanoda, ahol a helit hagytad. A kapu ugyan zárva marad, dehát ez kit érdekel egy heliben ülve :) A benti nagytemplom teteje teljesen lapos úgyhogy kiváló leszállóhely lehet. Így jó pár indiánt elkerülhetsz, akik utadat állnák. -
skagraun #271 Ennyit találtam még:
Leave the island before cultists kill us. -> ez az amit írtál...
Show the tablet to collector on Ballen.
Bring 15000 peso to collector for decoding of stone tablet.
Bring 12000 peso to collector for decoding of stone tablet.
Bring 10000 peso to collector for decoding of stone tablet.
Collector tells that we must gather six statuettes, place them near gates on Siniestro de Craneo island, and then only gates will be opened. Statuetes are scattered on all map area. Commanders of every faction has one statuette.
1. Drug baron
2. Colonel
3. Commandante
4. Chieftain of Indians
5. Paramilitares
Collector will sell sixth statuette to us for 5000 peso… This mission is “Buy the statuette from collector”.
Take statuette from colonel Galindo (buy of take off from dead body).
Take statuette from commandante Vergara (buy of take off from dead body).
Take statuette from don Castello (buy of take off from dead body).
Take statuette from paramilitares commander (buy of take off from dead body).
Take statuette from chieftain “Black Beak” (buy of take off from dead body).
Place all statuettes on destination points (island Siniestro de Craneo).
Run around the island and shoot at the cultists and then find CIA agent which is closed in canera and who can tell us about cult of Reborn Gods. -
skagraun #270 Bocs, rosszul emlékeztem. Ez a küldi megvolt, ez OK. Miután visszamentem a 2.sz szigetre (ahol az FBI ügynök csücsül egy szürke házban), beszéltem az ott lévő kereskedővel aki adta ezt a küldit: Cult of the revival of gods - van három alküldije, ebből az elsőnél akadtam el (a) to [ernut] lever. Nah itt vissza kell menni ismét az indiános szigetre, és meghúzni a kart de itt nem történik semmi, illetve amit tegnap írtam csupán annyi. Erre valami ötlet? Thx -
#269 Huhaaa próbálok emlékezni a dologra remélem sikerülni fog :)
Miután berakod az öt szobrot és megjelenik az a pár überbrutál indián(cultist) utána olyan okosság van, hogy nem muszáj megölni mindenkit de, hagyd el a szigetet(ha megölted mindet ase baj de arra emlékszem, hogy ők ott igen kemény ellenfelek). Szóval próbálj meg eltávolodni a szigettől hajóval vagy bármivel, úgy emlékszem ekkor lesz kész a küldi.
Ha nem segített a dolog akkor szólj próbálok jobban utánanézni. -
skagraun #268 Ahoj,
kellene egy kis help a játékhoz. Ott tartok, hogy az indiános szigeten (a térképen a jobb felső résznél) miután betettem az 5 kis szobrocskát a helyére - meg kellene húznom a kart. Meg is húzom de látszólag nem történik semmi (a kar lent marad de nem pipálja ki hogy küld. teljesítve). Mit rontottam el? Kiirtottam mindenkit és mindent (indiánokat és az összes pókot - még abban a fránya barlangban is).
Thx. -
myers90 #267 Nem tudok oroszul, a helyzet az, hogy amit még sok külföldi sem tud (nyilván nem az oroszok kutattak utána, inkább akik angol WG-t akarnak) arról, hogy a játékban el van rejtve egy nagyjából 90-95%-osan kész angol fordítás. Szerintem már párhuzamosan fordították, csak ez nincs lektorálva, sok helyen pl kis betűvel kezdik az új mondatot, vagy nincs írásjel a végén, egyéb hibák. De a lényeg, hogy ott a béta angol fordítás, amiről fordítok magyarra, és ha valami nem stimmel az angolba se, akkor az oroszul tudó ismerősökkel leellenőriztetem az orosz változatát a mondatnak. -
#266 ha nem ismeritek a webforditas.hu tud oroszul is.
igaz csak nyersforditas, de az is segítség.
-
#265 Munka mellett ugyan nincs sok időm és nem tudok oroszul sem, de ha valamiben tudok segíteni, akkor szólj. Hobbim az írás, szóval akár a nyers magyar szöveget segíthetek gatyába rázni ha gondolod. Ja, és kicsit off, de talán befér ide, hogy ha a WG-t tudod magyarítani, akkor lehet, hogy a precursor-t is? Azt hiszem ugyanaz az engine.... -
#264 Folytassuk itt a WG beszélgetést. :D
Király vagy, hogy sikerültennyi kitartással megoldanod a dolgot. Néztem az oldaladon a képeket és végre a párbeszédek nem ciril betükkel vannak. :D Még augusztus elején kaptam egy privátot (lényegtelen, hogy kitől), aki szintén elkezdett dolgozni a magyarításon, de mivel azóta nem hallottam felőle, gondolom nem sikerült előrébb jutnia. Addig jutott, hogy megtalálta, hogy hol tárolja a játék a szöveg fájlokat, de szerintem nem jutott el a font szerkesztésig. Ha gondolod írhatok neki üzenetet, hogy vegye fel veled a kapcsolatot ezügyben (ha esetleg már nem olvasná a topicot).
Ezek szerint tudsz oroszul, vagy segít valaki, aki tud? -
myers90 #263 White Gold fordítás oldala:
"http://myers90.freeweb.hu/phpBB3/"
(Még fejlesztés alatt áll) -
#262 Kipróbáltam ezt az angolosítást de a párbeszédek oroszok maradtak, márpedig elég fontos lenne tudni miről is beszélek éppen. :D Mikor lesz ebből rendes angol verzió? Megőrülök, nagyon jól néz ki és ahogy néztem újabb RPG elemekkel gazdagodunk a BP-hez képest pl Perk választás. Mondjuk nem jó jel, hogy ennek a testvérjátéka a precursors vagy mi, az sem áll túl fényesen megjelenésügyileg..... -
Csokis #261
Igen jól optimalizált, korszerű engine. Ajánlom megnézni a kerítést. A 3. képen messziről még jól néz ki, de a mikor közelebb megy az ember, akkor a 2. képen lévő textúra állja az útját. Ejj, ez nem tűnik olyan jónak egyébként, mint a Boiling Point. Remélem azért az angol nyelvű kiadásig még javítanak rajta, ha más nem is, de sebességileg. -
#260 Belenézegettem a játékba. Nem né ki rosszul. Viszont így, hogy a szövegek zöme orosz maradt nem az igazi. Azt hiszem várok én is az angol verzióra egy darabig. -
#259 HBihetetlen számomra, de egy éjszaka alatt lejött (4.2GB). Hétvégén megpróbálkozom az angolosítással. -
#258 Köszi! El is felejtettem, hogy Xenus2 néven fut eredetileg. -
#257 ja és persze xenus 2-ként keresd ne white gold néven))) -
#256 ?
torrent,emule,rapidshare,dc....
példa,,itt -
#255 Milyen forrásból lehet beszerezni az orosz változatot. Jöhet privibe is válasz, mert nagyon nem találom sehol. -
#254 Van gamepad, de nem tűnt kalibrációs gondnak az eset, mert a falakon is átlebegett ilyenkor meg az volt furi, hogy nem lehetett többé semmilyen fegyvert elővenni. Mindenesetre ha még 1x előfordul, akkor megpróbálom kihúzni. -
#253 nincs joy vagy gamepad a gépbe dugva? valamelyik játék is csinált ilyet, ott a játékvezérlő hülyítette meg. -
#252 Közben sikerült egy kimondottan kellemetlen bugba is belefutnom:
A kari „járása” eltűnt, olyan lett, mint aki lebeg a föld felett, fegyvert nem tud elővenni és időnként elindul az egyik irányba automatikusan aztán megy át mindenen keresztül. Ezután ha mentek akkor a következő mentés is ilyen lesz. Megoldást nem találtam rá, úgyhogy ha más is tapasztalja, akkor ne mentsen többet, hanem reload az utolsó jó állást. -
#251 Sikerült a végére érni a főszálnak, két fontos tapasztalat:
A kereskedők „kapacitása” véges, de sztem ez valami programhiba lehet. A lényeg, hogy nagyon sok eladott dolog után, ha újra megpróbáltam eladni jó sok cuccost egyben, akkor megfagy a játék(ezt a mennyiséget kb 200-300tárgyra saccolom caklipakli). Szerencsére elég sok kereskedő van és a készletük időnként „restelődik”.
A főszál végén egyszer egy nagy teherszállító hajóra kerülünk, ez a rész sztem egy kicsit „átgondolatlan” lett. Nagyon meglehet szívni a dolgot, úgyhogy spoiler nélkül(lényeges dolgokat nem lövök le):
Az első fázis egy kulcs megtalálása. A gond az, ha elhaladsz az adott szoba mellett, ahol a kulcs van, akkor egy bizonyos táv megtétele után a pálya kialakításából adódóan egyszerűen lehetetlen visszajutni bármilyen skillekel is rendelkezel. Viszont az előrébbjutáshoz kell a kulcs, így ott fogsz állni olyan helyzetben, hogy se előre se hátra nincs tovább. A lényeg, hogy amikor eléred a hajó raktérét(hatalmas színes konténerekből épült kis labirintus), akkor már legyen kész az első fázis(nálad a kulcs), vagy NE menj tovább!
Pöcsöltem vagy 2-3 órát ebben a helyzetben, mert nem volt használható mentésem, úgyhogy ha valaki mégis úgy járna mint én, akkor a következő lehetősége van: A hajó fedélzete körbe van véve egy láthatatlan fallal így sehol sem tudsz kiugrani(nekem max jumpal sem sikerült). Viszont a fedélzeten a hajó orránál van két kicsike négyzet alakú rés(talán ezen eresztik le a vasmacskát) ha lehasalsz, ezen „ki lehet esni” a hajóból(azt nem tudom véletlenül maradt e ki onnan a láthatatlan fal vagy nem). Ha eddig megvagy szerzel egy repülésre alkalmas eszközt és azzal visszajössz, leszállni sztem nem fog sikerülni úgyhogy egy jól időzített ugrással megcélzod a pilótafülkét(vigyázni a láthatatlan fal ilyenkor is él úgyhogy magasról érkezz nehogy mostmeg kívülről ütközz bele). Ha sikerült landolnod, akkor most előröl indulhatsz(nincs respawn) és ezután a cécó után már tudni fogod, hogy ne hagyd ott azt a fránya kulcsot :) -
#250 Asszem én egy „rendes” angol verzióval is meglennék már :) -
#249 nekem is 1987 óta mikor először érintettem számítógépet, a BB az egyetlen eredeti játékom))))) -
#248 sztem akkor ez hasonlo ahhoz amit énis kaptam a drogmaffiátol,hogy a szigeten nyirjak ki mindenkit...viszont ott nekem vmi gebasz van.
amugy igen,nekem is emiatt tetszik nagyon,az 1-et is imádtam pedig akkoriban a gépem is szar volt szinte játszhatatlan volt,de attol függetlenül azt a játékot meg is vettem,meg ha ez megjelenik itthon eztis tuti megfogom -
#247 hehe az komoly
fel is pakoltam az egyik helire ami ott állt bennt a cumókat,aztán elvittem eladni a drogmaffiás fegyverkereskedőnek..kerestem is rajta 4ezer pesot ugyhogy már majdnem megvan a 10k a missziohoz :D -
#246 Magyarítás hogy áll? -
#245 Na a tankok ezen a parányi szigeten elég haszontalanok lennének :) ha a vezérrel beszélsz ad egy küldit ahol 3 kisebb sziget katonáit kell teljesen megsemmisíteni, ezt csináltam most…
…de bevallom nekem nem fekszik a heli és nem is sikerült vele megcsinálnom így otthagytam a bázison és a JetSkivel + szárazföldi harccal csináltam meg.
Amúgy pont ezek tetszenek borzalmasan ebben a játékban is(mint az elődben is), hogy nem mondja azt, mint milliónyi más játék, hogy na beülsz ebbe az izébe és ezzel mész megcsinálni a küldit aztán punktum. Simán aszondja old meg adok hozzá ezt meg azt de rajtad múlik használod e. -
#244 Na akkor azt még elmondom, hogy a bázison kaptam egy küldit. Megcsináltam, aztán visszamentem lejelenteni és az egész bázis fegyverkészlete visszaspawnolt és újra ott van ez a több mint 300kilónyi kitűnő fegyver :) -
#243 aztaqrva itt tényleg van egy raklap fegyó
ilyet pl még nemis láttam eddig:DD
meg látom egy tank is itt áll bennt O_O azt is kellesz használni vmi misszionál? mert most még nem tudok beleülni
-
#242 köszi megyek is megnézem :D -
#241 Egy apró megjegyzés: A játékban a quest itemeket ugye nem lehet se eldobni se járműbe berakni, bár általában nem sok a súlyuk engem ez idegesít.
Úgyhogy ha meglátogatod az említett helyett és látsz a fegyverek között egy pár darab(kb 6-8) olyan pisztolyt(neve már nem ugrik be), amit korábban még nem láttál, és a továbbiakban ezeket nem akarod feleslegesen magaddal cipelni, akkor NE vedd fel ezeket, mert nem jók semmire. -
#240 Bár a főszálban kimondottan elis küldenek az adott helyre, de azt tippelném, hogy ezek amúgy is ott vannak, úgyhogy, ha érdekel és meglesnéd akkor a Zöld Zászló -s rész. Ez egy officer erődítmény, úgyhogy ha jóban vagy velük, akkor tojnak rá mit viszel el. -
#239 hm hát ha megmutatnád azt megköszönném :D -
#238 Nem lövöm le előre a poént, de ha kell mutitom térképen hogy hol van :) -
#237 lool az szép :DD
na jolvan akkor énis inkább kutatok,aztán hátha belefutok egy két ritkább fegyverbe:o -
#236 Ja igen én nem adtam oda Diegonak a 7k –t, mert megvolt a pearl, úgyhogy ennyivel beljebb voltam ekkor.
DrugMaffiaba sajna nincs 5letem egy küldit se csináltam nekik.
A Dragunov és minden egyéb fegyver vásárlásáról lebeszélnélek, mert sajna a 10k kiadása után újabb komoly költségek jönnek és most elképesztő mennyiségű zsírúj fegyvert találtam: 14dbDragunov több mint 10M16 több mint 20AK STB(több mint 300kgnyi cucc)...Sokszor fordultam míg kitudtam vinni a JetSki ig :)