White Gold
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Next PC upgrade: 2022
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Frankó lenne, ha már itt lenne, ez és a Precursors az a két játék amiben bízok, hogy jó idõre letud majd kötni.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
2007 végén jön? 😞((
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Ahogy a cápán utazik a faszi nagyon cool 😊
Le a kalappal a fejlesztõk elõtt!!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Ezt a céget nem ismerem de Atarinál csak jobb 😄
Várom!
Csak a megjelenés valami elképesztõen messzinek tûnik, pedig a videót megnézve elég sok mindenen spóroltak és inkább felhasználtak a BPbõl, ismert dolgokat.
Azért én inkább azt a játékmenetet és szabadságot várom tõle, amit a BP is nyújtott és nem egy FarCry szerû játékot, az eddigi infók alapján remélhetõleg azt is kapom majd.

annak ellenére, hogy a még ma is az egyik legjobb FPS
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
nem játszottam én annyit vele 😄
Far Cry techdemó? 😄 Eddigi legjobb fps!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.