355
White Gold: War in Paradise
  • báttyó02
    O.O huh akkor te előrébb jársz mint én az tuti
    én nemrég adtam oda az "old diego" nak a 7000pesot hogy elhajozzunk a szigetről,aztán most egy másik palinak kell összeszednem 10ezret...ugyhogy ezerrel tolom a drogmaffia küldetéseit,mondjuk volt most egy érdekes,ami nem teljesen tiszta: "hunt on bird" asszem ez a misszio neve,elkelett mennem egy helikopterért,azzal pedig egy másik szigetre ahol a radaron jelezte hogy kiket meg mit kell lelőni,ott volt is két nagy bázis az egyik az "officals" a másik már nemtom,de szétlőttem mindent,a misszio menüben ki is pipálta az első részét a missziónak,a második része meg az h menjek vissza a drogmaffia főnökhöz,de hiába megyek oda hozzá,egy mondatot szól hozzám és ennyi..
    szal nemtom h ez a misszio vagy bugos,vagy én nem lőttem szét mindent :S
    de mindenesetre csinálgatok közbe más missziokat is,gyüjtögetem a pénzt, meg kinéztem egy fasza dragunovot az egyik kereskedőnél 3000pesoért,csak igy nem könnyű venni vmit hogy közben 10k peso kell az egyik fő küldihez :C
  • CS@
    Az indián kőtábla megfejtésével most lettem kész, úgyhogy most jön a szobrok összegyűjtése.
  • báttyó02
    nah az a lényeg h tetszik:D
    am te hol tartasz a történetben?
  • CS@
    JaJa játszogatok vele, igazából mondhatni, hogy maga a játék marhára tetszik, bár elsőre furi volt ez a világ a BP hez képest, de nem rossz. Néhol kicsit zavar az orosz szöveg, de azért még így is nagyon tetszik :)
  • báttyó02
    köszi ez jol jött,mert azt a küldit azota se csinltam meg,mentem egy másikra:C
    amugy te is tolod a játékot?
  • CS@
    Akkor ez a BlackPearl megszerzése.
    Bár gondolom megoldottad pénzel a továbbjutást, de azé leírom hátha kell valakinek:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mire idejutsz már nálad van a feltöltött oxigén palack, amivel egy gond van csak, hogy nem tudod használni, mert erre az elveszett búvárnak lesz szüksége. A leglényegesebb, hogy nagyon fel kell készülni(egy armor is jól jön a halak miatt), mert a búvár megtalálása után még vissza is kell jutni, ami nem egyszerű.

1. Barlang megtalálása: Lemerülsz a megjelölt helyen a hajóroncshoz(a hajó orrát megcélozva), ha elég közel vagy akkor kiírja, hogy az első fázis kész.
    2. Búvár megtalálása: Kikerül egy újabb waypoint. Nem törődsz vele, hanem folytatod a merülést és beúszol a roncs orránál a földön levő résbe. Eddigre már elég vacakul van hősünk, úgyhogy igyekszel levegőt szerezni mihamarabb. Ebben a földalatti kis labirintusban sok helyen találsz levegőt, meg soksok kincses ládát és kagylókat is(ellenség nem lesz…pedig már csak az hiányzik:). A barlang bejáratától(hajó orránál) szinte mindig előre tartva gyorsan meglesz a búvár, akinek átadod a palackot és ö ezzel könnyedén le is lép(neked ez nem lesz ilyen egyszerű).
    3. Beszélni a búvárral: Visszamész a barlang bejáratához legközelebbi olyan helyre, ahol levegő van és összeszeded magad(nekem 80HP elég volt, de semmiképp se legyél túlterhelve) , aztán fel a felszínre amilyen gyorsan csak megy, ha itt megtámadnak a csónakok, akkor bukj le és a felszín közelében ússz, de megállás nélkül(néha felmész levegőért). Ha visszajutsz a búvár átadja a BlackPearlt.

Egyebek: Vannak halak, amik támadnak, baromi idegesítő, de azonkívül, hogy igyekszel és esetleg megpróbálod kikerülni őket nem sokat tehetsz, mert ha nekiállsz megölni őket, akkor megfulladsz. Komoly segítség lehet, ha erre a küldire szerzel egy hajót. Na meg persze biztos nagyon nagy segítség az is, ha a búvárkodáshoz tartozó skillek megvannak(nekem nem volt)
  • grebber
    Az se lenne utolsó ez is magyarul jelenne meg nálunk!
  • lalakov
    Ó, akkor jó. Eddig csak abban a falucskában voltam, ahol partra vetődtem.
  • báttyó02
    hát nemtom eddig a missziók nagy része nem volt valami nagy fejtörő dolog,aminél nincs leforditva a párbeszéd(a fő küldetés párbeszédek meg levannak forditva)
    szoval a fő szál teljesen érthető,a mellék missziók amikből a pénzt kapom ott meg általában csak annyi van hogy menjek a megadott helyre,nyírjam ki az ellenségeket,vagy egy papírt hozzak el a bázisról,vagy lopjak el egy utánfutót, de ezeket mindet kilehet következtetni,ha az a misszio nincs angolosítva,mert értelemszerüen oda megyek ahova a radar mutatja,és ott kiderül h miről is van szó.
    egyedül 1 küldetés volt eddig amit abbahagytam mert nem értettem,mikor a tenger aljából kellett volna kimenteni valakit ha jol értettem,de kurvára nemvolt a megadott helyen senki,ugyhogy ezt hagytam,és mentem egy másik missziora( bár sztem ez a misszio bugos volt)
  • lalakov
    Hogy tudsz játszani vele, hiszen a párbeszédekből semmit sem lehet érteni(nincsenek lefordítva)?

Azért az érdekes, hogy ha eldobok egy üveget, akkor a játék egy katonai ládát dob el helyette.
  • lalakov
    Igen.

• Apus
    mennyire jó már, hogy a formák ott dekkolnak a stégen :D
    ebben is vannak frakciók?
  • báttyó02

• báttyó02
    viszont most elakadtam,elvileg megint a víz alá kell mennem vmiért,legalábbis a jel azt mutatja de lennt meg nem találok semmit+ az oxigénem is elfogy hamar,ha meg feljövök a felszínre ott 2hajóból lőnek rám :|
  • báttyó02
    nemrossz,bár belső nézet nincsen,de am az irányítás olyasmi mint mondjuk a crysisben
  • Apus
    nagyon durva hangulata van ennek is. járművek irányítása milyen? boilingban eléggé szörnyű volt, javítottak rajta?
  • Solid Snake
  • grebber
    Én megvárom míg valaki készít hozzá magyarítást mert ehhez kell !
  • lalakov
    Köszönöm
    Csak beállítottam, mert mennem kell aludni, de holnap....
  • lalakov
    Nem.
  • Solid Snake
    1.01 patch nem kell rá?
  • Montanosz
    thx
    amúgy nagyon rá voltam kattanva az előző részre is.
    amit írsz róla az nagyon szívdobogtató)))
  • báttyó02
    ez is durva,condom :DDDDDDD még nem használtam,de gondolom nem véletlenül van itt :D

• báttyó02
    amugy most toltam még kicsit,istentelenül jó ez a játék
    kurvajók a missziók,meg annyira jó a hangulat h hihetetlen
    pl egyik misszionál egy csávó adott egy oxigénpalackot,és elkelett menni a tenger alá egy hajóroncshoz elhozni neki egy cuccost
    aztán volt egy olyan h egy buggyval mentem,belerongyoltam egy falba,kiszakadt az első kerék a semmi közepén...namondom jolvan most gyalogolhatok,erre leszállok,odamentem a kerékhez,és volt egy olyan gomb h a csávokám visszaszereli a kereket :o
    aztán pl a pálmafák ugy mint a crysisbe,ha elkezdem darálni,akkor kidőlnek..szoval rengeteg ilyen kis apróság van benne,amit más játékba nem vagy nagy ritkán láttam csak
  • báttyó02
    én ezt szedtem le
    utána gamecopyrol a crack+az angolosítás és már megy is
  • Solid Snake
    Ugynézem hogy kell hozzá patch is, az angol nyelv miatt.
  • Montanosz
    akkor torrentről bármelyket leszedhetem és a gamecopywordről azt a fájlt és kész?
    mert ez az emule-s ippelt, agyon tömörített, fél nap volt mire kicsomagolta. igaz nem is fut, de jó lesz talonba ha lesz gépem)))
  • Solid Snake
    Jóféle
  • lalakov
    De jól néz ki. Hogy lehet ezt beszerezni?
  • báttyó02
    itt vannak a képek a perk,fegyver fejlesztés meg néhány dologrol

• báttyó02
    nah én viszont nem bírtam már várni,mert találtam egy angolosítást a gamecopyworld-on
    ugyhogy feltettem a játékot,hát nem minden van angolosítva sajna,de ami lényeges az megvan,meg amugyse túl bonyolult a történet
    amugy magárol a játékról,kurvajó lett,én imádtam anno a boiling pointot is és itt még egy lapáttal rátettek
    hangulat,grafika,minden fasza,map HATALMAS,asszem 3vagy 4sziget van,én még csak az elsőn vagyok,de nem 2perc körbeautózni
    aztán vannak nagyon jó dolgok benne pl lehet aludni,aztán vannak ilyen perk-ek mint a cod4ben,hogy lehet magunkat fejleszteni,van vmi időlassítós dolog is meg még csomó ilyen apróság..egyszóval nekem nagyon bejön,tuti végigviszem
    jah és nem utolsó sorban a gépigénye hálisten nem olyan mint az 1nek volt...ultrán már kicsit belassul,viszont medium vagy high-on folyamatosan 30fps fölött van,úgy hogy egy reccenés sincs,vagy töltés az egész szigeten
    néhány kép ittvan amiket most csináltam

• Encore
    Sajnos nem, mert annak idején az orosz verziót töröltem.
  • Montanosz
    esetleg van olyan fájl amit elküldök és megtudsz róla győződni hogy jó?
    mert vagy egy hétig szedtem emuléról és engem is idegesít, torrenten én sem látom ezt a verziót, csak kint lenne azóta ja....
  • Encore
    Akkor megvárom, amíg felkerül torrentre is a cucc. Csak kicsit fura, hogy nem találom torrenten és addig nem vagyok biztos abban, hogy nem fake, amíg valaki meg nem erősíti, de ha nem fake akkor órákon belül fent lesz mindenhol.
  • Montanosz
    game.ini-ben lehet állítani a nyelvezetett.
    Language=1
    gondolom ez az angol

telepíteni nem tudtam mert videókártya kellene jobb neki.
  • Montanosz
    ippen most csomagolom ki
    játszani nem tudok vele mert netbook-om van de telepítem és ha az angol szerintem a játék is))
    ha nem akkor is írok ide
  • Encore
    Írtad a BP topicban, hogy van agol verzió, ezek szerint, amit alant írtál, hogy töltöd az nem kamu volt.
    Írhatnál pár sort milyen az angol, meg tehetnél fel pár képet. Sajnos torrenten még nem láttam angolul, emule-t meg nem használok. Egyelőre kivárok.
  • Montanosz
    elkezdtem szedni az emule-ról egy eng.full.rip verziót, de erős a gyanúm hogy fake. de azért majd kiderül))
    ed2k://|file|[%E7%99%BD%E9%87%91%E5%A4%A9%E5%A0%82].Xenus.2.White.Gold.ENG.full.rip.rar|4488249954|5D7E5897A1761A0A93F86E87797AC640|/
  • Encore
    Szép munka Mr Joe. :D Reméljük tényleg lesz world wide release de arra is fel kéne készülni, ha nem...
  • MrJoe
    Sikerült felvenni a kapcsolatot az egyik taggal, nagyon rendes megígérte, hogy megpróbál valamit tenni az érdekünkben. Ami még fontos lehet, írta a levelében h. megfog jelenni mind a White Gold mind pedig a Precursors "world-wide" (világszerte:D) tehát nem csak CIS release hanem általános nyugati kiadás. Persze arról nem volt szó, hogy mikor és a majdot eléggé kiemelte "because WG/Precursors _will_ be published world-wide." De legalább ez is valami, hogy hiába van még mindenhol elhanyagoltan a "majd 2008-ban" mikor már 2009-et írunk és még mindig semmi :P. Tehát a remény hal meg utoljára, tudom mondani.