22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Dave9214 #948 lol tök oyan képek mint a godfatherbe annak idején, hiányzottak a kerekek a kocsirol.... -
#947 Milyen a felni a Pegouton nézzétek meg. -
bongo1 #946 Hát elég érdekes képek :D -
#945 hülyeség ez a motion blur,remélem kilehet kapcsolni! 180-al se megy a Gallardo de olyan homályos minden,mintha víz alatt lennénk! -
#944 azért egy mai autós játékból már nem szabad kihagyni :D -
Dave9214 #943 látom a motion blur-t bennehagyták..... -
Szabi1991 #942 lool
visszapillantó , pizzáskocsi ;DDD érdekes tőrés model , mint az mw ben , oda álok a kocsi mellé (fél méterre), és darabokra hullik ;) -
Szabi1991 #941 és a fekete mazdának a tőbbi képen sincs felnije ;) -
Szabi1991 #940 ez is érdekes a jobboldali ss rendszámának a kőzepébe van a márkajelzés :) -
#939 McLaren max a Veyronnak ellenfél, és vissza és majd vlmikor a GT1. De EA-nél akár az 1.2l corsa is tönkreveri :DDD v. akár a Hummer H2 :DDDD -
#938 végülis meglehet oldani,csak akkor új kategóriák kellenek
mazda 2-nek pl beginner kategória (),terepjárónak értelemszerű,McLarennek,Veyronnak meg nem is tudom! -
#937 azért a kívánság listát érdemes megnézni az oldalon! zenei,és autós listát egyaránt! csak egy párat az autók közül
McLaren F1...ezt mi fogja lehagyni,mert alapból viszi a 400-at majdnem,ha még tuningolgatunk rajta,kis nitró akkor mi lesz,megyek majd vele 500-al?
Bugatti Veyron...ugyanaz mint a McLarennél
Cadillac Escalade 2007...hagyjuk már a terepjárókat
Chevrolet Silverado...ugyanaz mint az Escaladenál
Lamborghini Concept S...ha még csak terv,concept,akkor mit keres a játékban?
Hummer H2...nc
Mazda 2...lol?
stb stb
mondjuk a McLarennel szívesen mennék,de tök felesleges,vagy akkor ne lehessen tuningolni,de akkor meg ott vagyunk,mint az MW-ben,hogy az M3 GTR-t sem lehetett tuningolni,a többit meg igen...az meg hülyén jön ki -
#936 EA felgen DTM-CARBON(plexi) v.1 :DD -
#935 Reméljük. De ez a felninélküliség hanyattvágott a székben :DD -
#934 lehet ez egy újfejlesztésű felni! egy erős plexilap az egész!:D -
#933 a botrányt keltő kép!:D eléggé furcsa! reméljük a kompresszor nem csak díszként fog szerepelni -
#932 Hmmm... nézegettem TCM-en a képeket, és 1 elég fura dologra figyeltem fel. Az 1ik autón (verseny közben) nincs felni, szépen a féktárcsák kilátszanak körülöttük a fekete semmi, és 1 peremre van húzva a gumi. Ha ijjen hibák lesznek benne az elég gáz :/ Történetesen a 31. képről van szó, és balra a fekete kiskocsiról. Azért láttam ++os dolgot is, amerikás muszklikárból kilóg a kompresszor a gépháztetőn ... ahogy korábban óhajtottam :DDD -
#931 jah,akkor meg nyit valaki egy új Carbon topikot arra hivatkozva,hogy a másik zárva van! -
Dave9214 #930 ammgy nem lehetne azt sinálni hogy bezárjuk a topikot szeptemberig?
addig ugyis sok info lesz, ide megcsak gyűlik a spam -
#929 nem fikázódott szerintem! meg nem lehet csak rózsaszín felhőben élni,hogy juj de jó a játék,kellenek a negatívumok is! -
bongo1 #928 Olvass utána .... (www.gamestar.hu) ha meg nem szereted az NFS-t akkor válassz pls más forumot .... mert nem kell itt a fikázodás mert ebböl megint csak "balhé" lessz és erről fog szolni a forum és nem az Need For Speed Carbon-ról ! THX -
#927 jaja, kb. -
#926 ezt már máshol is megkérdztem, de még senki nem tudta elmondani: miben lesz ez több az előző nfsu-knál? vagy ez a szokásos EA-s rókabőrnyúzás, a sok szerencsétlen meg megint megveszi? -
Szabi1991 #925 off : NFS Most Wanted Ferrari 360 Spider -
Szabi1991 #924 fejlesztés alatt... -
#923 F.A.Q -
#922 hácc... várhatod még nyugodtan... -
#921 alig birom kivárni
-
Dave9214 #920 én megmondtam!
NFS Carbon november 10-én?
[2006. július 19. @ 15:52 - Berkenye]
Egy Xbox 360-as híroldal információi szerint az Electronic Arts elárulta, hogy a Need for Speed: Carbon november 10-én jelenik meg az összes platformra. Korábban csak annyit tudtunk, hogy valamikor ősszel vagy karácsony táján érkezik az autóversenyzős sorozat új darabja. A Tothegame szerint viszont a megjelenés november elején várható. Nos, majd kiderül...
-
#919 htx -
#918 Ajánlom! -
#917 ok köszi ;) -
#916 ahham. telepítés idejére kell csak monnyuk kutja.nev :DD ... utánna visszaírod speed.exe-re, mert a parancsikon már mappa szerint választja ki és nem fog kavarni. -
#915 aha, ha ráérsz akkor összedobhatunk egyet.
Csori ha jól értelmezem akkor az Undergroundok speed.exe-it nevezzem át vmire, majd írjam át ha felraktam az MW-t?
-
#914 Akkor összserakunk egy F.A.Qt-? -
#913 szal : ne speed.exe legyen
majd később visszanevezed -
#912 arra az időre amíg telepítesz, a már fent lévő játéknak az .exe-t nevezd el valaminek, de speed.exe maradjon a neve.
én vlmi ilyesmit olvastam ennek a probl. orvoslására. -
#911 vki esetleg tud ebben segíteni? :|
amúgy egy FAQ-t én is elkészítek szívesen -.- -
#910 Látom engem nagyon számba vesztek.....
-
bongo1 #909 hopp egy kis félre irás LOL :D szoval sokan kértétek hogy legyen :) sorry bye....