22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#1109 Te szerencsétlen, a postod előtt 10hsz-el ottvan hogy mikor jelenki meg..
Ne fárasszá-e.
A témához meg nem hozzászóltál, hanem beleolvasás nélkül hülye kérdéssel szemetelted. -
#1108 Most már nálma is de elöbb nemjött be semmise... na mind1 -
#1107 nálam a FAQ valamiért jó! igaz ma még csak most néztem előszőr! -
#1106 Nemtudom, hogy mi a fasz a bajod. Hozászoltam csak a témához és feltettem egy kérdést te meg bunkon teszed a megjegyzéseket. Egyébként pedig faq valamiért nemjó nálam és ezért kérdeztem...
De látom itt ilyen nagypofájú taplok vanak mint te. (Tisztelet a kivételnek)
Tudodmit visszaolvasom a hsz -eidet és megnézzük, hogy a tieidbe mennyi hiba van... -
#1105 jonak, tünik, ara, lenék, várhato...
hejesirás? -
#1104 faq -
#1103 Hogy lehet valaki ennyire hülye? -
#1102 hali jonak tünik , ara lenék kiváncsi hogy mikorra várhato? -
#1101 Igen, és novemberig csinálnak gyorsan még 50et.. ;DDD
-
Szabi1991 #1100 sztem csak ezek akocsik vannak lemodellezve , és csak ezzel a tuningal :D -
#1099 Tesco gazadágos Porshe Carrera -
#1098 Hehe. -
Szabi1991 #1097 lol ien olcso egy Porshe Carrera GT ? vagy csak leárazás volt ?:P -
#1096 Na a F.A.Q javítva.... -
#1095 megtudlak érteni, csak sajnos sokára lesz a demo és a full game:((( -
#1094 Sziasztok!
Úgy döntöttem hozzá szólok ehez a topikhoz. Eddig a képekből és videókból látva nagyon jó játéknak igérkezik. De szerintem csak akkor tudom (és sokan mások) kijelenteni, h milyen is a játék ha lesz demó! és persze full game.
(Lehet, h most fölösleges volt ez a hozzászólás de el akartam mondani az eddigi véleményem)
-
#1093 bazeg -
#1092 nebaz -
Dave9214 #1091 de... november 17 re -
#1090 fasza lesz... remélem nem csúszik majd a megjelenése -
Dave9214 #1089 november 9 én -
#1088 Demo mikor várható? -
#1087 legalább beismered a hibád
erre nan sok ember képtelen -
#1086 Jól van, rossz napom volt! El van felejtve... Oké? bocs
Igen már rájöttem, hogy fasz voltam...
-
#1085 Egyre buzisabb a környezet... -
#1084 Te minek jöttél ide a nyálad verni? -
#1083 a te videokártyád nem támogatja az idézőjelet? -
bongo1 #1082 Ha vissza olvastál volna akkor értenéd a szöveget madár gyerek !!! DE inkább térjünk vissza a Need For Speed Carbonhóz!THX -
#1081 erre már tényleg nem tudok semmi sem mondani
én nem tudok értelmezni egy egyszerű szöveget?
mind1 hagyjuk, nem akarom többször leírni -
#1080 úristen?! Te honnan írsz? Tanuljál meg magyarul! htx -
bongo1 #1079 "Látod, pedig inkább gépelni meg helyesen írni tanultál volna helyette... de raj gyerek vagy hmmm nem hogy támogatnád ......... inkább fikázól.....
-
GrimReaper78 #1078 Nem tudom, hozzád ki szólt, de én nem, szóval fogd vissza magad, nem kell a hülye duma. Ezt a témát már tegnap lezártuk, különben is. Jó reggelt... -
#1077 Nagyon jó a F.A.Q. -on a háttér! -
bongo1 #1076 Ne legyél már ennyire paraszt , magától megcsinálta és amugy olvasható attol hogy Te egy madár vagy nem kell leszolni a másik munkáját........ÉS A F.A.Q téma lezárva ! Barney Tech-nek meg köszönöm hogy elkészitette a F.A.Q -
#1075 Te írtad, h szóljunk ha vlmi nem jó. Erről többen is szóltak. De yoo ez ah van.
Ez nem fikázás stb. csak 1 észrevétel volt és mivel te írtad lentebb ... mertem szólni. BOCS!
Részemről FAQ lezárva. -
#1074 #1070
véleménynek hívják
#1071, #1072
áh.. ha nem vagy képes egy egyszerű szöveget sem értelmezni, minek vagy itt? + ne mammomgj nekem, majd ha felnősz, talán:/ más topikban is sikerült bizonyítanod, hogy veled kár beszélgetést kezdeményezni;) -
Dave9214 #1073 nem azért, de akkora élmény nekem, hogy modnjuk példaként MW. a 3. embernél a 3-as turbot kapom meg.... vhogy nagy élmény hogy látom a csuszkán meg az erején hogy menyivel jobb! -
#1072 ohh még vmi
egyedül a hangok jöttek be az utóbbi 3 nfs-ben.
akkor lécci monitort is kapcs be a hangfalak mellé -
#1071 énsem
de ez a saját véleménye akkor nem kell az nfssel jáccani
mindenképp végig tudsz kanyarodás nélkül menni a pályán csak épp nem fogsz nyreni
ja és nincs haszna a tuningnak: én sem nevezem hasznosnak ha carrera gt-k ellen nyerek versenyt.Mert attol függetlenül h te tuningolsz-e az ellen (aki term. nem csitel csak balfaszvagy) igenis tuningolja a gépét és veszi a brand new carokat
na csak ennyit akartam, és legközelebb értelmesebbet irj thx csá -
Dave9214 #1070 amugy most te fikázol vagy enm, mert nembirom leszűrni