22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#788 Itt a teszt eredeti nyelven! -
#787 Majd meglátjuk, hogy csinálják meg, lehet, hogy amit írtak, csak most kezdenek neki! Vagy passz..A remény hal meg utoljára!
Ha nem lesz jó, ott az NFS 4..
-
#786 nem nem nem és nem...szósincs erről,hogy leesik a visszapillantó,kitörik a lámpa,felszakad az üléshuzat! több helyen is lehetett látni a gameplay videóban,hogy a gallardoval vagy mivel megküldte a falat,és semmi baja nem lett! -
#785 neked soha! olvass vissza! -
#784 Izlésficam. ;D -
ZsirosKenyer #783 PrestigeBodyKits.com :) persze ez korántsem olyan elszállt mint a mw-ben volt.. -
#782 Nem itt nem vágható haza a verda. DE! Ha szemfülesen végignézitek az első trailert, annak az elején amikor megy a canyonban a kamera, van egy spot, ahol hiányzik a szalagkorlátból két darab(és a két lyukhoz két féknyomhoz vezet). Szal zúzni nem lehet, de kirepülni és meghalni igen. (Remélem az ilyen meghalós race-ekből kihagyják a restartot kb úgy mint az MW üldözéseiből, és akkor még izgi is lehet ) -
#781 Sztem valamit férreérthettél, mert a videókból nem úgy tűnt, hogy törne a kocsi... És a fizika is elég butának tűnt... :\ -
#780 Inkább nem mondom, mi törik az MWben, végigvittem!:DD Csak a festék kopik ott, ennyi!
Viszont itt idézem:
a pontok helyett az autónkból megmaradt csavarokat leszünk kénytelenek megszámlálni...!
Ha ez tényleg így lesz, akkor mint a street legalban, itt is hazavágható a verda egy versenyen örökre:D..Bár az a game pont ez miatt több szenvedést, mint szórakozást okozott! :/
-
#779 szia soká -
#778 Sziasztok mikor jön ki a játék?? -
Vlala #777 Fantasztikus. Az Underground Most wanted VI.-ban már törik az autó. Hip hip hurrá. Még élethűbb autókezelés? Naná, az előzőt nem lehet alulmúlni... -
#776 Huh, ha mind igaz lesz, amit írnak, akkor a sorozat találhat egy jó irányt a fejlődésre! Ha jól vettem ki, akkor lesz, sokkal több tuningolás, jobb játékmenet, már élethűbb autókezelés, ez az új fékezés jól hangzik! a csapattársak mindenben segítenek, és nem utolsó sorban, nem szántod végig a korlátot, mert kirepülsz! Széttörik a verda!! YES!! Végre, sok idő után újra itt a törés akkor! Zsaruk is lesznek, szóval mostantól nagyon várom a Novembert, hogy megtudjam milyen lett! Csak így tovább! :) -
#775 #739-et olvasd el -
#774 olvasd el azt amit kapuben belinkelt oldalon a cikket és megtudod... -
#773 Üdv!
Lenne egy kérdésem:
Mi lesz a különbség Carbon és UG2 között a rendőröket(és a pár új autót,esetleg tuninglehetőséget) leszámítva? -
#772 november környékén -
#771 mikor jelenik meg? -
#770 Az lehet, de én szeretem a japán autókat annak ellenére is, hogy egy csomó mindenbe beletették... Hidd el ha értelmesebb játékba látnád őket, akkor máshogy vélekednél... Nagy GTA-s vagy és gondolom GTA-na szívesebben furikázol egy skyline-al mint nfs-be... Bár nem tom, csak tippelek... -
#769 már a Honda is a csapból folyik,az összes "nevesebb" japó autóval együtt -
#768 Én nem csak simán nfs-re gondoltam... -
#767 Télleg, valaki utánanézhetne neten, hogy tényleg lehet-e lambohoz bodykitet kapni ;DDDD -
#766 Alapból ez a tuning nem lenne olyan rosz ötlet, csak ne lenne annyi része a játéknak... Azaz nem lenne kötelező tuningolni, és tuningolt autót csak speciális vagy mellék versenyekre vihetnénk... -
#765 Jó de a kisgyerekek ezt szeretik, és kevés felnőtt játszik, meg olyan aki a szimet szereti... A szimkedvelők többsége meg nem vágyik ilyen tuningos gémre... :( -
#764 Akárki akármit mond, de az biztos, hogy ebben az évben Test Drive lesz a nyerő! -
#763 Van egy furcsa érzésem hogy Gran Turismo-ból több fogyott mint a csicska NFSből.. Pedig nem ilyen "csiribiri-fospisztoly".. -
ZsirosKenyer #762 Ha szimet csinálnának belőle, a sok gyökér butakretén amint az első kanyarban kicsúszna, visszavinné a boltba hogy irányíthatatlan a játék.
Erre van igény > erre van pénz. -
#761 Jah sajna EA nem kapta meg a licensét, és ezért nfs az nfs... :D A régebbi részekbe még komolyabb fizika volt... Főleg 5... :( -
#760 bár abban a fizika tényleg csak egy vicc, dehát pont azért crazy taxi :P -
#759 crazy taxi jóak-,- -
#758 NFS még arcade-nak is buta a fizika terén... Olyan crazy taxi szinten mozog... Egyébként nem a programmereken/modellereken/stb..-ken múlik, hogy milyenek lesznek a játékok, hanem manapság minden a dizájnereken múlik... Erről ennyit.. Amúgy DeathJr nem kell okoskodni, mert arról nem tehetünk, hogy nem csinálnak olyan tuningos gamet ami szim... -
#757 szentem iszonyat jó lesz:)
ha meg vakinek kell a fizika az vegyen egy ps2-őt és hozzá a gt4-et...
vagy játszon a gtr-el
-
ZsirosKenyer #756 nem feltétlenül...bármi ami JDM -
#755 Egy a lényeg hogy civic legyen benne, neM? -
#754 -
ZsirosKenyer #753 hatch -
#752 én örülnék néhány európai hot hatchnek.. Azok soha sehol nem szerepelnek.. OPC astra, RS Focus, Abarth Stilo meg ilyenek.. -
ZsirosKenyer #751 -
Vlala #750 Igen, meg Supra, meg 911-es Porsche, meg Lada VFTS. Nekem speciel Niva kellene bele, meg kispolszki. Mer' csak akkor lesz kiráJ.
(bocs, hogy kiakadtam, de kb. a 15. játékban követelitek sorra ezeket a járgányokat... egy icipicit idegesítő.) -
#749 Csak akkor lesz király ha lesz benne régi challenger és charger..