22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• 12346
    ne tudjak a világító nyilak mentén csúszva, kanyarodás nélkül ezerrel végigmenni a pályán, ne csíteljen az ellen, lehetne zsírabb a "tuning", ha már vanik-.- jah meg a tuning...:)) semmi haszna nincs. nem leszek jobb. max 120 helyett 240-el nyomjuk végig ugyanazt a versenyt stb stb stb. egyedül a hangok jöttek be az utóbbi 3 nfs-ben.
  • maffioso
    finoman szólva nem túl nagy igényűeknek adják már el ugyanazt most már negyedszer;) bár mé vennéd észre..:D

nekem is ugy tűnik h tökre ugyanaz a 4 játék
    had kérdezzem meg h neked mik azok a "finoman szolva nem kicsi" igényeid
  • maffioso
    remélem egyszer felébredsz és megtanulsz olvasni
  • 12346
    háttőő.. jó, ne vitatkozzunk, majd kinövöd:D vedd már észre, hogy pont az ilyen, finoman szólva nem túl nagy igényűeknek adják már el ugyanazt most már negyedszer;) bár mé vennéd észre..:D
  • leslieboy
    Ez a játék hatalmas lesz! A történet pedig a Most Wanted folytatása! Ez máris egy jó pont számomra az EA-nak! Ezt az infót is az oldalon lehet találni, a cikkek közt! Az oldal is jó! :)
  • KapuBen
    ÚJ VIDEÓK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Barney Tech
    Ezt Slicknek monnyad.
  • maffioso
    ha nem is lesz egy fenomenális áttörés az új város,tuningok, és a tütük miatt mindenképpen tetszeni fog(nekem)

ui.: az uj driftekre meg kiváncsivok.Nemtud vki egy ingame videolinket adni?ami a faqban vala az nem jo vala
  • maffioso
    előbb kellene egy háttér
  • Paranoia
    Nemkell megsértődni.fogadd el mások jó tanácsát és épitő jelegű hozzászólásukat.Nekik csináltad...
  • Richard90
    csak a hátteret kellene megváltoztatni sztem
  • GrimReaper78
    "Ezzel a faqval egy napom szált el."

Látod, pedig inkább gépelni meg helyesen írni tanultál volna helyette...

• Barney Tech
    Hátha ennyire szar a F.A.Q akokr meg lessz szüntete majd valaki más csinál jobbat....
  • SötétBarom
    "Az, hogy neked nem tetszik attol még nem tömegtermék."

-.-

De. ;D
  • KapuBen
    Egyetértek!Mégha az 1 csalt is egy picit de legalább ki lehetett menni a pályáról és így élethűbb lett!
  • maffioso
    az undergroundok igenis faszák voltak minda kettő.Az egy nan király volt a kettőben meg volt elég újítás.Az, hogy neked nem tetszik attol még nem tömegtermék.
  • KapuBen
    Te vak vagy!És miért kell kritizálni ha ő szorgalmasan dolgozik ahogy ti nem?
  • Pharaoh
    Sötét háttér, fekete betű. Elég fárasztó olvasni,csak ezen kéne változtatni.
  • Barney Tech
    Akkor csináj jobbat...
    Ezzel a faqval egy napom szált el.
  • KapuBen
    Jó a faq!
  • Paranoia
    hm tehát akkor november 10.
  • alakulat
    pontos megjelenési dátum: http://www.jatekok.hu/index.php?kategoria=hir&tabla=hirek_200607&id=39
  • Paranoia
    hát lácik a FAQn,h kicsit sokat megy a userbar készítgetés...Betűtipust kéne hanyagolni és világosabbra tenni mint a háttér.csak 1 ötlet.amúgy sztem rendbe van
  • Csori
    F.A.Q. olvashatatlan.
    Ez a betűtípus sztem pont ide nem jó, főképp nem feketén ezzel a háttérszínnel. Nemtom kinek mik a követelményei 1 F.A.Q.-val kapcsolatban, de nekem elsődleges, h ki tudjam olvasni. Ez a F.A.Q. pont olyan, h talán még itt is 1Xűbb kérdezgetni. Tartalmáról nem mondok semmit, mert pont az olvashatatlansága miatt reflexből be is zártam.
  • Denniske
    Hööö... látom nőtt a lábad. Hanyas?

És amúgy mizu?

• Dave9214
    Szerintem ne fikázuk hogy nem nyujt semmit, mert nehogy ugy legyen!
    Nem kell 2 percenként idejárni fikázni, ha van uj kép video, rakdle véleményedet...
    de ne naponta 5xer aggodani
  • Kabuki
    tök mindegy elöször lássuk az első részt :D
  • Barney Tech
    Jah amugy tudtákok lessz Carbon 2?
  • 12346
    jaja, semmi új nem lesz, tömegtermék lesz, és a demo után már nem is érdemes vele foglalkozni. mint a mósztvantiddel. ez is olyan lesz, mint az undergroundok. a u2, csak egy turbózott u volt. itt is elismerte az ea, hogy mw peccselés helyett új nfs lesz, azsl...
  • Kabuki
    Egyébként ajánlom a figyelmetekbe ezt az oldalt, itt mindig friss hírek vannak a Carbonról:

http://nfscarbon.atw.hu/
  • Kabuki
    a megjelenéssel kapcsolatban a szeptember 6 egy bődületes kamu volt, November 10-e viszont majdnem hogy biztos dátum, állítólag az EA "kotyogta" ki
  • SLICK
    itt a link hozzá :
    http://gportal.hu/gindex.php?pg=1397756&nid=2192243
  • VLB
    PSP carbonról már van videó gamespoton, nem tűnik rossznak, de majd kiderül.
  • bertino
    najauvan
    -fav
  • trackmaniac
    Akik tud angolul, annak egy link:
    EA fórum
  • trackmaniac
    Semmi baj! Egyébként tök jó az oldal.

Ja és klassz a FAQ is, csak egy kicsit olvashatatlan a szöveg. Szürke háttérrel szürke betűk, nem nagyon faxa!

De amúgy szupi!
  • leslieboy
    Akkor oks, csak mert itt filmeket szoktam megfigyelni! Sorry, elnéztem :DDD

• trackmaniac
    Nem, ezt csak a szereplők miatt tettem be! Amúgy a VG=Videogame!
  • leslieboy
    FILM??? Egy film is nem csak játék??? Hát ez mi???
  • trackmaniac
    http://www.imdb.com/title/tt0790814/