22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Vlala #748
    Nyugi, az lesz benne. Divatjárgány, nem hagyják ki egyetlen NFS-ből sem...
  • macleod2005
    R-34 es Skyline GT-R legyen benne és akkor már jó lesz
  • Sland
    Várunk szeretettel :P
  • SNAKE01
    ez így kúrva jó lesz ha mindez benne lesz.már nagyon várom!
  • TothLaci
    Itt tényleg az a probléma, hogy le lettek cserélve az emberek, ezek meg máshogy látják...
  • bertino
    hol lenne... ágy alatt...
    ilyen műanyag játékoknál :)
  • Smuge
    Ez mind szép és jo, de csak üres szavak, mesét én is tudok irni, de elég csak a kinézetre ránézni vagy a videokra , egy az egyben teljesen ugyan olyan mint az eddigiek .Kérdezem én . Hol van a fizika, belső nézet és a többi? 21. század játékátol elvárná már az ember hogy kicsit igényesebb valóságosabb legyen egy egyszerü arcade játéknál ráadásul itt a műfajteremtő NFS-névröl van szó. Kár hogy ilyen irányba sodrodik el az egész, annyi lehetőség van pedig a műfajban , csak senki nem használja ki...
  • SZilaJMaGGoT
    Látom hasonló az ízlésünk... :) Majd találkozunk a TDU topikba.... :)
  • SLICK
    én már tényleg nagyon várom ezek után
  • KapuBen
    Tesztelték a Carbont!
    Fordítás az IGN Cikkjéből!
  • DeathJr
    nem használja a srác csak ott van a kijelzőn...
  • SötétBarom
    Melyik videoban van speedbreaker? link?
  • DeathJr
    szentem jó dolog a speedbraker.vagyis jól lehetett vele szopatni a zsarulat a mw-ben:).meg úgy az egész faxa volt csak igen az furcsa volt amikor be volt kapcs és nitróvaé full kanyar valamerre és szépen repült a kocsi...
    hát majd kiderül milyen lesz ez a rész.
    ha meg vaki nem szereti a speedbraker-t az ne használja:)
  • gabesz012
    Tudom, hogy nem csak azok lesznek benne, de nem is zavar, Nfs-ben is volt Opel Speedster, meg hozzá hasonló nem kifejezetten egzotikus autók. De a lényeg, hogy mehetek ohne tuning kocsival is (és végre van Ferrari+McLaren), vagy legalábbis nem kell "karácsonyfával" versenyezni. Szvsz. ez lett többek közt gusztustalan az Nfs sorozatban, jó tudom, hogy nem szimulátor, tehát "mese", de azért elég unrealisztikus autókkal lehetett menni az utóbbi 3részben (Mw-ben legalább nem volt muszáj csicsa autót építeni a továbblépéshez). Meg az is gáz, hogy az utóbbi 3nfs-ből 2 játszhatatlan kormánnyal. :( U2 még elmegy fizika terén. És még egy fontos dolog, a belső nézet, számomra az dobja meg TDU feelingjét.
  • SZilaJMaGGoT
    Nem csak azok lesznek TDU-ba... Viszont legalább nem lehet tuningolni őket... :) Egy nem tuning lamboval még én is lenyomnék pár kört, de lesz ott nekem való cumó is... :)
  • gabesz012
    Megnéztem a videókat... A remény most halt meg bennem; ugyanolyan fosnak tűnik a fizika, mint mw-ben, meg látom ott figyel a speedbreacker is, na az is egy jó nagy baromság. Ááá R.I.P. kedves Nfs sorozat. Nagyon remélem TDU-t nem rontják el, mert akkor legalább újra lenne egy igazi egzotikus autós game. Én nem hiszem el, hogy tényleg ez kell az embereknek (a tuning Lambo, és társaira gondolok). :S
  • bertino
    :DDDDDd
  • SötétBarom
    UG2-ben talán több volt nem ? bah.
  • SZilaJMaGGoT
    Nem azt mondtam, hogy ug2-től rosszabb... De akkor sincs jól optimalizálva... Ne csak a grafikát nézd... A játékban alig van fizikai számítás, nem csoda, hogy így szalad... Közel sincs egy jól optimalizált játékhoz... Te nem láttál olyat.. :\
  • SLICK
    azt ne mondd hogy nem LOL
    akkor te még nem láttál jól optimalizált gamet szvsz :| pl nekem az MW jóval simábban futott mint az NFSU 2, holott az U2nek közel sincs olyan jó grafikája mint az MW-nak szvsz.
  • SZilaJMaGGoT
    Hiába... Közel sincs a jó optimalizációhoz... :\
  • Wixi
    Igen jol lett optimalizálva.... nekem pl szebben fut mint az u2 meg sok ismerösömnek
  • SötétBarom

"Legalább azér ismer lesznek 3 fajta kocsik"
    "lessz"

életkor: ismeretlen
  • kisrecsi
    Az MW télleg csak helyben futás volt de ez má tuti nem az lessz.
    Legalább azér ismer lesznek 3 fajta kocsik meg újra drift meg csapatok.
    :D
    Tehát a carbon nem helybenfutás lessz.(nagyon remélem)
  • SZilaJMaGGoT
    Mert az MW aztán kurva jól volt optimalizálva... LOL XD
  • DJ Skyline
    ezt hogy érted,hogy csinálsz egy öntőformát,és kiöntöd otthon a garázsban?:DD
  • DeathJr
    szentem még az lenne a jó ha külön festhetnéd a cuccokat mint a street legal-ba.megdobná a játékhangulatot.szentem.
  • SLICK
    nem hiszem hoyg bármivel is rosszabb lenne az új NFS.. sőt nekem kifejezetten tetszik, eddig minden rész bejött amivel játszottam és sztem ez is be fog jönni. csak ezt is optimalizáljak olyan jól mint az MW-t
  • SZilaJMaGGoT
    Nem lesz az annyira egyedi... Az lenne az igazi, ha úgy lenne, hogy a saját modelledet húzd be... Ez a morphing téma elég gagyi.. Gondolom úgylesz, hogy majd nyújtogathatod, meg csicsásíthatod toldattal, meg rakhatsz rá beömlőt... :S
  • rockymitymók
    Az egyik legjobb az lesz, ha sikerül megcsinálni, hogy te készíted a tuningalkatrészeket egyedelig. Remélem meg is tudják szépen valósítani.
  • ZsirosKenyer
    Igazából nekem úgytűnik hogy ugyanaz az engine. Még az autók is ugyanúgy mozognak.

árkéd
  • SZilaJMaGGoT
    Underground 2-be még elég sok újítás volt az u1-hez képest, de az mw már helyben futás volt... Előre is lépnek meg vissza is... Ennél is ugyan ez a helyzet..
  • TothLaci
    Nekem tetszett a videó. Sőt már elég hangulatos NFS, a zene is illik a játékhoz. MW-től biztos előrelépés lesz!
  • Paranoia
    Ahpppf vidókat végignézni is unalmas volt...semmi újat nem láttam benne.MW éjszakai peccs
  • Paranoia
    hmmm hát szépek

visszapilantótükör
  • SiteDisagner
    Pár új infó.
  • rockymitymók
    Olyan újításokat olvastam, amikre nem is gondoltam:))
  • rockymitymók
    Sziasztok, tudom hogy ez nem a reklám helye, de aki tudja, vegye meg az ehavi Gamestart, mert nagyon jó előzetes van a játékról. 4 oldalas, leírja a szuper újításokat. Ez nagyon király lesz!!!!!!!!!!!!
  • SötétBarom
    Énis ezt vettem ki belőle..
  • vki
    Ha jót vettem ki, lehet benne majd magadnak cuccokat alakítani, ahogy akarod?