22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• SZilaJMaGGoT
    Hát azért az is igazságtalanság lenne ha csak techno lenne... Én semmiféle elektronikus zenét nem szeretek(kivéve elctric goth, azon kívül csak rock meg ilyenek) de u2-be hangulatos volt a paul van dyk krúzolgatás közbe... Ja még a japán pop-ot is szeretem... XD
  • SLICK
    én asszem 2 rockot hagytam bent az MW-ben az Undergorundokban is ahgytam bent rockot mert azok tetszenek is, de mostmár kcisit újíthatnak zenileg is :P
  • SZilaJMaGGoT
    Nem???? Motor city-be csak régi amcsi verdák voltak... Amiről nem tudsz az nincs is??? Amúgy mi az, hogy az "autó grafikája"?? Elég hülyén hangzik... Vagy a modellekre gondolsz vagy mi??? :S Meg az is, hogy szebben csinálják meg a mai autókat... Ennek kurvára nincs semmi értelme...
  • Száddi
    Slick te tudsz valami az kéne nekem is :D Végülis az előzőekben is voltak jó zenét ha még rock is volt de azok elmentek... Jah és akkor ebben meg technonak kéne lenni :D Akkor állat egy játék lenne
  • SLICK
    most a rendőröknek nem lesz nagy szerepe a játékban
    azért remélem lesz a gameben pár nekem való techno zene, meg prodigy minden mennyiségben
  • SötétBarom
    Csak tájékoztatás képpen:

"A 4.6L V8 provides 239 hp of quiet power. The Handling Package’s rear air suspension and touring tires enhance the silky smooth ride. "
    Ez a civil verzióra vonatkozik, a rendőr változat valamivel erősebb, + van benn egykét plusz opció :)
    250-hp 4.6L SEFI V8 with overhead cam

Amugymeg: link
  • SötétBarom
    Gamespot:
    By: EA Games, EA Canada
    Genre: GT / Street Racing
    Release Date: November 2006

Gamershell:
    USA Date N/A
    UK Date N/A

IGN.com:
    Genre: Racing
    Release Date:
    US: November 2006
  • Száddi
    Remélem ebben a részben nem lesznek elbaszva a zsaruk. A Most Wantedbe kurvára elvolt baszva az 1-es szintű mikor mentem 260-al úgy elhúzott mellettem hogy csak figyelek meg hát az ilyenek......... Szal ebbe remélem nem így lesz
  • SNAKE01
    több helyen...
  • Dave9214
    még hol van kiirva hogy szeptember 6?
  • SNAKE01
    ha nemlenne megerősítve akkor nem írnák ki hogy september 6 mindenhol...
  • Dave9214
    énmeg vhogy belefogom rakni :D
    Sims 2 be képzeljétek van 2 köykön pontosabban 1 most terhes a 2. ikal, és majd ma berakok fifty zenét és majd arra nyomják, de jo lesz :d
    amugy tod mit nem krédeztek meg a GS-ék?
    hogy mikor jelenik meg....
    mert sztem ebből nov 17 lesz, de ők szeptembe 06 ot mondanak, ami nincs megerősitve
  • DJ Skyline
    ehehh...az lesz az első,amit kikapcsolok,a fiftáj szent!
  • SötétBarom
  • Dave9214
    remélem lesz benne 50 cent zene, mert akokr nagyon jo lesz.... :D
    Windows Shopper re majd versenyezni D:
  • SötétBarom
    "Melyik, már megjelent NFS epizódhoz hasonlíthatjuk leginkább a Carbont?
    Azt mondhatjuk, hogy a Carbon olyan szinten fejlődött a Most Wantedhoz képest, mint a Most Wanted az Undergroundhoz képest."

• TothLaci
    NFS Carbon - interjú [GS]
  • bertino
    szívemből szólsz...
  • DJ Skyline
    ja :X :D
  • Dave9214
    nem arrool van szó....
    csak vhogy szebben kidolgozotabban megcsinálják a játékba a mai autokat....
    mert a tuning video közbe, nemvoltam oda a kocsi grafikájáért.. elmegy, de mondjuk egy carrera gt-t 1000x szebben megcsinálnak.....
  • DJ Skyline
    megmondom őszintén nekem nem nagyon jönnek be a "mai dizájnú" autók...pl az új ford mustang eléggé egy órmótlan dömper autó! az új charger is eléggé tré,az új camaroról nem is beszélve...
  • Dave9214
    Én azt tom leszögezni :d
    hogy az nfs még nem gyártott iyen Muscle carokat.....
    Én a ingame video láttán, nekem minden nagyon bejött.....
    Ha megnézed egyik kocsit, és össze haslonlitod ezekkel a 60-as kocsikkal, észrevehető hogy a jelenkoraiak szebben kidolgozottak....
    A tuningolás teccet, csak ahogy figyeltem, egy picit bonyolultnak tűnik de majd kiforrik az
  • GoKu x
    nem tom ti hogy vagytok vele de én nem sok grafikai javulást láttam, bár ha olyan lessz mint a mw-ben nekem az is jó.
  • DJ Skyline
    érdekes,hogy amikor bütyköl az autón,akkor eltűnik az árnyéka! mondjuk ez jól jön pl a hátsólökhárítónál,mert semmit nem látni,ha ott van az árnyék!
  • bertino
    :|
  • DJ Skyline
    megvan,de egy sokkal rövidebb verzió van fent!:|
  • DJ Skyline
    ennyi az egész,se hosszabb se kevesebb! youtubeon keresgélem,de ott egy oldalon fent van 10x 2 féle gameplay videó,szal nehéz kiszűrni
  • MikX
    Ez a videó nincs meg egyben? mert ugye gondolom nem ez a kis részlet az egész...
  • MikX
    van, csak nemrég bexart :P
    Nem olvas semmit...
    Pedíg nyomnám a GT4-et, bár azzal is tele van már a tököm, 2x szállt el a mentésem, először már 96% nál voltam, és az összes Driving Mission kész volt, kemény vér izzadás után... Hát kicsit ideges lettem...
    Mostmár nincs gond, mivel az egész nem jó :D
  • SZilaJMaGGoT
    Neked van ps2-d?? Ha igen, akkor a tokyo xtreme racer drift-et próbáld ki, vagy a kaido battle 1-2-t meg még van sok amit nem is ismerek.. :) Azok elég jó driftes játékok...
  • MikX
    hát ja, azon meglepődtem én is...
    De azért remélem legalább látványosra csinálják, ha már olyan 20-as iq-val megáldott emberek szintjére teszik a technikáját...

De a tuning az nem rosz, sztem van benne 5let, nekem nagyon bejön, mindíg is iennek kellett volna lennie...
  • SZilaJMaGGoT
    Már csak azt sajnálom, hogy a driftet lehúzzák ilyen köcsög szintre...
  • Dave9214
    picit, de nem fagyle tőle a géped.......
    remélem jokis game lesz belőle.....
    leginkább a canyon driftre vok kiváncsi, de amugy amit láttam Carbonrol térképet, nem láccik vmi kanyargosnak, az MW pályái kanyargosabb voltak, leszámitva azt a 15 km ny egyenest amivel 400 felett is lehet menni, igaz nekem a rekem 381 km/h, Porche Carrera GT-vel fullig nyomtva...
  • MikX
    ÁÁÁÁÁ :OOOO

Inkább mellőzném ezt a kéet, vagy kisebbre venném, kicsit nagy, nem?
  • Dave9214
    Jaj bocsi, igazatok van, csak vhogy July ugrott be. boccs, amugy itt a kép:
    (rendszámtábla)
    tök oyan érzésem volt mintha July 9 lett volna ott, de csak képzelődtem, bocss
  • DJ Skyline
    szerintem te rosszul emlékszel,MW-t eleve Novemberre kürtölték be,csak volt 10 féle megjelenési dátum...de ha megmutatod azt a képet,videót,cikket ahova Július van írva,akkor elhiszem!:) én nem emlékszem Júliusra
  • MikX
    Július?
    Hmm, nemhinném, az EA-nél nem nagyon halasztanak, meg már egyideje mindíg november környékén jönnek ki az újabb NFS-ek :D
  • Dave9214
    Nah már nemvok kitiltva :D
    Megnéztem a tuningos vidit, s naon bejött. ha iyen lesz akkor nagyon lefog kötni, igaz engem UG1-től MW-ig eddig lekötött...
    Szeptember 6- sztem ne éljéte bele magatokat!
    Emlééyetek amikor megjelent az első MW kép?
    Vmi Juliusi dátumvolt beirva, és milett belőle? November 16
  • SZilaJMaGGoT
    Jólenne ha nem csakk vicc lenne... :(
  • SZilaJMaGGoT
    Úgy még esetleg... :)