22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#1149 de mozsmár megnyissa de felénél kilép -
#1148 óóóó te magyar vagy? neked se nyissa meg a cullangot a cucc? :) -
#1147 nekem se nyitotta meg a winamp csaka zenét játszotta,semmi kép...de ott volt a windos media player az lejátszotta -
#1146 de én ómagyar vagyok:D -
#1145 *nyitja-.- -
#1144 nekem nem nyissa meg -
#1143 wazze télleg :) most néztem bele és télleg tök olyan -
#1142 a mai videót látva szinte ugyan ez mint a NFS:MW és ez nekem kicst minuszba viszi a játékot..... -
#1141 én mondtam már hogy elvállalom -.- -
#1140 :DD -
#1139 lehet írok a modiknak... -
#1138 lol!kéne már ide egy házigazda... -.- -
#1137 lol :D -
#1136 Remélem hogy ebbe már dubla nitro lesz, mer azt szeretem ha sokáig elvan mosódva a kép és jó menni nagyon a tunningolt kocsival, és remélem ebbe is ugyan ugy lefog pattanni a kocsi mindenről, mer nem szeressem ha nekimegyek valaminek azt lelassul az olyan irreális :/ -
#1135 a színét biztos,de a szintjét már nem! ^.^ -
#1134 hála a jó égnek :|
mondtam én elvállalom a házigazdaságot és törlésre kerülnek az idióta megnyilvánulások -.- -
#1133 számör tájm van...jön az isi,aztán már csak délután lesznek ilyenek a lecó után! -
#1132 semmi különös. teljesen olyan, mint a többi nfs topik-.- hiszen kid game^^ -
ZsirosKenyer #1131 hú milyen színvonal lett itt :O -
Dave9214 #1130 hüye fosok, nfs 4-5 öt szinét megüti..........
-
#1129 nemtom mér áll a nagytöbség ugy a gém előtt hogy ez csak "tömegtermék" meg bőrlehuzás lesz
mátrixot idézve ennyiből szűritek le? -
#1128 Rövidke életemben kipróbáltam az összes nfs-t!!
És azért GONDOLOM (nem tudom) h. ez lesz a legjobb mert ugye megmarad az időlassítás és visszahozzák régi kedvenc kocsijaimat is (Honda S2000, Dodge Neon). Ennyiből szűrtem le h. nekem szerintem ez lesz a legjobb nfs.
Egyből fikázol vazze oszt csak a véleményem mondtam el. -
#1127 szerintem mind1 milyen csaj van benne (na jó,azért 80 éves mari néni ne legyen),mert úgysem fogsz vele járni,dugni,vacsorázni,csak gondolom néha felvillan majd és kész...csak kell egy suni aki viszi a sztorit
az hogy meg ez lesz a legjobb nfs...egyenlőre utol kéne érni az NFS 4,5 színvonalát,és azon kéne túltenni,akkor lesz a legjobb NFS -
#1126 ez lesz az eddigi legjobb nfs?
1. ennyiből leszűröd?
2. hány nfs-el játszottál rövidke életetben -
#1125 pár kép...van 1-2 szar kép róla,de szerintem sincs baj a csajjal...mondjuk mellben lehetne kicsit izéé,teltebb -
#1124 Róla van szó...
Szerintem semmi gond nincs vele! -
#1123 Emaunelle Vaugier; így hívják ,keressetek rá ha vkit érdekel. -
#1122 A csajszit láttátok már ki lesz a Carbonba??
Valami noname csóró francia tyúk, és ráadásul nem is szép szerintem.Eddig csak ezt az egyet szúrták el a játékkal kapcsolatba,amúgy szerintem ez lesz az eddigi legjobb nfs!! De akkor is ez a csaj??pffff. Josie Maran Forever!!! -
#1121 Nem a camaron elöl van az evo mindkét oldalán van csak eltakarja a camaro! -
#1120 "Mind a két kocsin jol láthato a Carbon rendszámtábla, fullba ez ugylesz hogyha mondjuk sanyi nevet adtál a profilodnak akkor az jelenik meg!"
ez hülyeség, ug-ban meg az volt a kocsira hogy NFSU...
"Egyik kocsin sincsen rendszámtábla, szerintem itt arol szol az egész, hogy itt 2 en versenyzünk a Canyonba ugyhogy jönenk a rendőrők!"
<árnyék eltakarja a kocsi alját> -
#1119 ÚJ VIDEJJÓÓÓÓ!!!!!!!!!!
Ehh mindegyiken van csak azokon elöl! -
bongo1 #1118 Hmmmm....... tényleg érdekes , de szerintem semmi jelentősége nincs annak hogy valamelyiken van rendszámtábla valemelyiken meg nincs -
#1117 ez ejj de nem így lesz :| -
#1116 Dave, te egy nagyon furcsa és alternatív gondolkodású gyerek vagy..
-
Dave9214 #1115 most ugyis hüyének néztek, inkább tolok képet.....
Mind a két kocsin jol láthato a Carbon rendszámtábla, fullba ez ugylesz hogyha mondjuk sanyi nevet adtál a profilodnak akkor az jelenik meg!
de itt:
Egyik kocsin sincsen rendszámtábla, szerintem itt arol szol az egész, hogy itt 2 en versenyzünk a Canyonba ugyhogy jönenk a rendőrők! -
Dave9214 #1114 amugy é azt vettem észre a képek alapján, hogy vmeyik képen van rendszámtábla, vmeyiken meg nincs, arra övetkeztetek hogy lesznek oyan versenyek hogy rendszámtábla nékül versenyzünk! -
#1113 igaz -
#1112 -
#1111 haggyátok még ujreg ... -
#1110 tudod létezik visszaolvasás is