22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#828 CRC fizika NFSben ? jó vicc volt -
#827 akkor te csak honlapot gyártasz neki, meg modolod:)) -
#826 az álmodozásra... :) -
#825 elöttetek a lehetőség^^ -
#824 +street legal tuning+ crc fizika.. -
#823 FlatOut 2 törés+NFS:U1+NFS:MW+egy kis realisztika+++adons:D=(nek kéne lennie)NFS:C -
#822 lál! -.- -
#821 jóak^^ tuningosat-.- -
#820 Én csak egy ilyen vinylt szeretnék ----> -
#819 én platós ifát szeretnék,meg barkaszt,meg zöldségesmercit! -
#818 rohattak -.- -
#817 lol!haggyátok már abba!lessz benne ami lessz benne és kész.én nem rinyálok semmiért sem,majd kiderül milesz benne és milyen lessz... -.- -
#816 remélem lesz benne kitt is. mer ha nem akkor nem is kell-.- -
ZsirosKenyer #815 ez már volt csak nem ennyire hi-res minőségben.
Mindenesetre így jobbnak tűnik mint a pixelhalmazos E3-videóban.. -
#814 és Eleanor -.- -
#813 ÚJ NEED FOR SPEED CARBON MÚVI!!!! 109,68MB -
#812 Neked is htx. -
#811 enyhén durva lesz ;) -
#810 voálá
bár ha már láttad,akkor mid1!:) -
Kamisama #809 Ez annyira jellemző rám is, igazad van teljes mértékben. -
#808 nem para közben megnéztem már youtube-on, de htx. -
#803: nem az időt sajnálom, eccerűen nem vagyok hajlandó ilyen p*cs siteon regelni.. -
Paranoia #806 hmmm feladom -
Paranoia #805 aaah sry
ITT -
Paranoia #804 ittjobbklik mentés másként -
#803 Most 10 mp-et sajnálsz arra hogy regelj? -
#802 Ez az autosculpt video fent van még valahol? Nincs kedvem regelni ilyen csiribiri websitera.. -
#801 A catch up-ot mindenki szidta az MWben, szal sztem ki lehet majd kapcsolni. -
#800 Nem csal ez az un. "catch up mode" amit néhány autós játékban ki lehet kapcsolni de nfs-ben nincs ilyen op. de ha a carbonban is megtartják akkor ez a fajta verseny kicsit érdekes lesz mivel nem lehet lerázni szal szerintem is nagy hülyeség lenne ha ugyan az lenne mint undergroundban de bízzunk benne hogy nem ilyen lesz és aki nagyobbat hibázik az veszít legyen az AI vagy mi magunk... -
#799 Térkép...
-
#798 Trackmania United is akkor lesz elvileg kiadva, inkább azt várom, htx -
#797 A z IGN tesztből:
"This leads us to the newest and biggest mode in Need for Speed Carbon, Canyon Duels. Based on points rather than finishing the race first, Canyon Duels pit two cars against each other in two rounds, with one car chasing the other in the first, and then reversing it for the second. You'll always begin as the follow car in NFS Carbon, whereby you'll earn points for keeping up with your opponent. The closer you are, the quicker you'll earn points. For the second leg, your opponent will follow you and attempt to chip away at the points you've just earned. Finish in the positive and you'll take home a medal, but finish in the negative and you'll go home empty handed (and maybe on foot"
ÉS kérdem én az AI ugyanlyan rohadék csaló lesz hogy burkol egyet én tépek 200-al és ő utolér egy ugyanolyan autóval??? Naneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#796 hát az!és már nem kell sokat rá várni.... -
#795 Huh, ez nem semmi, ha tényleg rendesen megcsinálják :)
Még lehet, hogy jó útra térnek a készítők?! -
#794 Megnéztem párszor.Hát Durva:)) -
#793 ez valami kúrva jó lesz!:D
és figyeltétek a videó végén?RELEASE DATE SEPTEMBER 6 2006!
jeeee!:))))) -
#792 ez nem semmi! jobban szabadjára lehet engedni a fantáziát így,hogy mint a sims-ben csúszkával állítom a dolgokat! de azért remélem a Blower nem csak díszként fog mutatni az autón!:D -
#791 Szeptember 6-odikán jelenik meg az NFS : Carbon -
#790 Tuningrendszer videó and 1 jó site! -
#789 Különben az a helyén volt csak ki lehet törni!A sárga-fekete szalagkorlátot!