1593
The Settlers II - Next Generation
-
#233 Minden kívánságom ilyen gyorsan teljesűljön!
Köszi! -
#232 kész totál feladtam hogy ez ebben az életben elinduljon a régi verzió
levettem a felbontást 800x600 / 60 Hertz -re de igy sem megy
no kép -
#231 thx -
CéZé #230 S2DNG -
#229 Valaki felrakhatná FTP-re az Unlockert... -
#228 ne közvetlenül töltsd le.
rapidshare -n van.
csak 1 filet lehet felülírni vele. (bin folderban van, S2DNG.exe) -
#227 Nekem mindenre azt írja, hogy "can't open xxx file"...Nem indul el :\
International demo exejét kell felülírni? -
#226 most láttom :)
-
#225 Na majd hazaviszem :-) -
#224 Hmm... ebben a gépben egy Geforce 4200Ti van. Az meg még DX8-as. -
#223 DX9es kari kell neki.
:( -
#222 Nekem sajnos nem indul. Ezt a hibaüzenetet kapom:
D3DERR_INVALIDCALL
Invalid call
Aztán kilép. -
#221 ok thx
müxik ez is csak elbambultam az elöbb -
#220 Mindenesetre köszi a linket -
#219 csak ezt tom. -
#218 magyar link nem lenne esetleg ?? -
#217 átmegy minuszba ... -
#216 Továbbra is számol visszafelé, de azt nem tudom, hogy mi történik, ha a végére ér... -
#215 90 minutes unlock
try it! -
#214 Érdekes fordítás. -
Bankrupt #213 Igen, a régi magyar verzióba címernek írja -
#212 Címer? Az lenne a zászló?:-) -
#211 Húh, de szokatlan volt megint így játszani. Kijelöltem a bányák építési területét, de nem kezdték el felhúzni, akkor esett le, hogy nincsen összekötve úttal :)
Sajnos ez a 90 perc nagyon kevés, nem tudtam elsőre egy jó gazdaságot összehozni :) -
Bankrupt #210 Az a jó benne, hogy nem olyan mindennapi a játék menete, mint mondjuk az AOE-be.
A házak építését nagyon eltalálták, az ösvények is nagyon jól működnek, hogy két címer között viszi egy hapsi, és a címereknél lerakják, meg később a főhadiszállástól kifele az utakon szamarak segítenek... engem ez megfogott! -
#209 Hát ha régen is kibírtad akkor most is bírkózz meg vele :) -
#208 Nekem is jól megy, csak azt a fárnya 60hz -et nem tudom fentebb emelni :(( -
#207 Kompatibilitás? -
Cat 02 #206 nekem megy XP alatt csak akad :D -
#205 Amúgy ebben is van zoom egér görgőnek nevezik :)
Valaki tudja hogy az újban miket csinálnak a teherhordók?
A régiben emlélkszek volt olvasás, rágó, ugrálókötél...olyan röhejes volt :D
Sztem a régi meg megy dosboxxal de mintha nekem olyan lenne ami megy xp alatt is, majd holnap megnézem. -
Cat 02 #204 csak 2 vel toltam :S :D meg a hajoépítő is ahogy néha-néha kimegy , ahogy a molnár alszik :D -
#203 Meg ahogy a kis teherhordók kézen állnak,újságot olvasnak és egyéb dolgokkal töltik ki az üres időt. :-D Ezek a játék legötletesebb részei. Más stratégiában ilyen részletes dolgokat nem látni. Ablakon belátni ahogy a hentes aprítja a disznót meg ilyenek. (Nem csak a 2,hanem 3-4ben és az 1ben is) -
Cat 02 #202 (régiben votl nagyítás , picit kockás volt de harcot + ilyenekt jó votl nézni xD) -
Cat 02 #201 én régen a horgászt szerettem nézni :D:D:D + a régiben ijja volt a vadásznak :P -
#200 Engem pont az érdekel. :-D Órákig nézem ahogy az öntödében készül a vasrúd,ahogy a farmer kimegy búzát vetni megnő és arat. Egyszerűen gyönyörűen aprólékos. :-D -
#199 (2. mondattól értve) -
Cat 02 #198 :D tudom én azt nyugi !!!
ui.: ugynazaok a páláyk lesznek felturbózva + még pár ??? vagy telejs új ? -
#197 MIért nem mész inkább valami mással játszani ahelyett hogy itt mérgezed a köztudatot?? egy az egyben a régi játék csak grafikai frissítéssel. Ergo annak minden hibája és előnye is benne van. pl hogy órákat lehet vele szöszmötölni. Elhiszed, hogy ebben a játékban senki nem kíváncsi arra, hogy a lelőtt őzből hogyan lesz hús? (azaz sonka). A lényeg ,hogy a vadász elmegy vadászni. -
az istenért nem akar elindulni a régi játék
-
Cat 02 #195 eléggé xarul megy :( 800*600 on fut
1ébként úgy bírom benne az építést meg az inteligenciát :D vadász elindul elmegy 2 őziek mellet és a 3. -at levadássz azt is úgy hogy lándzát eldobja az áldozat áá tovűább a vadász meg odamegy kotorászik őzike eltűnik és egy sonka lesz ott xD -
#194 angol demo