1593
The Settlers II - Next Generation
  • CéZé
    Ehhez milyen kártya lenne jó?
    A 9600 xt-n megy kb 10-15 fps-el.
  • CéZé
    egy kis barbár módszerrel angol lett a német demo :)
  • tehen_m
    4200ben nincsen "Shader 2.0"
    Bár szerintem nem a minimumot írták oda!
  • Serpa
    stornó.

3D-Grafikkarte: DirectX 9 kompatible Grafikkarte mit 64 MB + 64 MB AGP specture size, Shader 2.0 (128 MB, Shader 3.0 empfohlen)
  • Serpa
    tud vki németül?

itt jelezni kellene, h 4200vel nem megy.
  • Serpa
    remélem a fullban nem lesz ilyen gond.
  • CéZé
    A gyerek gépébe 9600xt van :)
  • Serpa
    hogy sikerült?
  • Mo.Organ
    azt hiszem ma nem nézek meccset :D
  • Cat 02 #104
    szpésszel előjön az építéi terület ? :D
  • CéZé
  • Gerbill
    A demo-t még nem töltöttem le, de szerintem valamelyik fájlban átlehet állítani angolra.
  • CéZé
    nemszereti a ti4200-as kártyát :(
  • CéZé
    cseszik elindulni :(
  • Serpa
    dettó :P
  • CéZé
    most telepszik :)
  • Inquisitor
    Na mi van, senki se vetette rá magát? :)
  • Inquisitor
    Megelőztek :P
  • Serpa
    német demó

töltöm, bontom ...
  • ZsirosKenyer
    semmi
  • Fenrir
    Van valami új hír a projektről?
  • Lacee
    az az egy nem túl biztató hogy angolul egy betű sincs, még a saját honlapján sem... én még mindig tartok attól hogy csak német lesz a game. ne legyen igazam! :)
  • laslandes
    hát csak átfutottam... azt írja, hogy a harcrendszer marad a régiben, csak apróbb változtatás lehetséges, pl. az épületek upgradelése. éj/nappal váltakozás is lesz, meg felfedezőhajó.

jah, és megjelenési időpontnak szeptembert ír:(
  • Serpa
    érti vki mit írnak itt?
  • CéZé
    Ez használ egyszerre kettőt :)
  • keeper2
    Az egy dolog, hogy megy együtt, az meg egy másik, hogy ki is használja. Mióta vannak usb-s egerek, nem nagy dolog rádugni sokat, és mind kezelni is fogja (plusz még ps2/sorost), ellenben mind ugyanazt a kurzort fogja használni, épp ezért kicsit nehézkes úgy irányítani valamit, hogy közben a haverod más irányba húzza az egy szem kurzort.
  • OliApa
    ". . . azóta se találkoztam olyan progival, mely kihasznált volna egyszerre két egeret"

Nálam két vezeték nélküli egér simán megy 1xre!
  • gregoryan
    Hali LSL..hogy indult el neked a settlers II? dosboxxal inditod? nekem nagy szar minden ilyen régi dosos progi.. xp alatt nem nagyon megy.. a múltkor a NFS első részét szerettem volna életre kelteni, nem ment :((
    ÉS A COM problémával mit sikerült csinálni??

PLEASE HELP.. Greg
  • LSL
    már megoldottam...
  • MerlinW
    dosbox?
  • LSL
    hát csak félig ide való. Kis nosztalgiázásra vágytam, és felraktam a settlers2-őt. De elszáll, mert kéri a com1-et. Tudja valaki, hogy kell kilőni?
  • Danton
    de sajna én csak azon az egyen tudtam
  • Csoder
    Alakul :D
    ;)
  • Cat 02 #80
    jah csaj oanon lehet ahol ilyen vár ikon volt jobb alul egy horgonnyal :D de sok mappon nem is lett volna értelme :D
  • Csoder
    Legközelebb lassabban írj. ;-)
  • Cat 02 #78
    jah csak oanon leehtwett ahol ilyne vár volt alatta egy horgonnyal :( de sok ampon nem is lett volan értelme :D
    de azon a 4. pont csak 1 szigetne volt vasérc az egész pályán ami aézrt fontos :D
  • Danton
    Akkor csak nekem volt valami bugom, hogy csak a római kampány 4. küldetésében tudtam kikötőt építeni???

NAgyon jó lenne ha igazatok lenne, hjogy lehet építeni minden random mapon is!!!!

Ja és nem a hajók katonai szerepére voltam kíváncsi, hanem erre:D
  • Newyorker
    Jaja, maradjon inkább a hangsúly a gazdaságon és ne a háborún, pont emiatt romlott el ez a sorozat!!!
  • Fenrir
    Hajózás már jó volt a kettőben is, szerintem a kereskedelmi hajók éppen elegek, nem kellenek harci hajók mert akkor megint Age of Empire stílusra megyünk át.
  • Cat 02 #74
    1. akkor is lehetettt "normálsian" hajozni
    2. azért volt szerep a harcnak is. Egy várban 12 aranykardos emberke elégggé cool volt :D de ha pont a mondjuk a bányáid melleti házat fogalják az összes bányád oda és az szopi-szopi xD