1593
The Settlers II - Next Generation
-
CéZé #113 Ehhez milyen kártya lenne jó?
A 9600 xt-n megy kb 10-15 fps-el. -
CéZé #112 egy kis barbár módszerrel angol lett a német demo :) -
tehen_m #111 4200ben nincsen "Shader 2.0"
Bár szerintem nem a minimumot írták oda! -
#110 stornó.
3D-Grafikkarte: DirectX 9 kompatible Grafikkarte mit 64 MB + 64 MB AGP specture size, Shader 2.0 (128 MB, Shader 3.0 empfohlen) -
#109 tud vki németül?
itt jelezni kellene, h 4200vel nem megy. -
#108 remélem a fullban nem lesz ilyen gond. -
CéZé #107 A gyerek gépébe 9600xt van :) -
#106 hogy sikerült? -
#105 azt hiszem ma nem nézek meccset :D
-
Cat 02 #104 szpésszel előjön az építéi terület ? :D -
CéZé #103 -
#102 A demo-t még nem töltöttem le, de szerintem valamelyik fájlban átlehet állítani angolra. -
CéZé #101 nemszereti a ti4200-as kártyát :( -
CéZé #100 cseszik elindulni :( -
#99 dettó :P -
CéZé #98 most telepszik :) -
Inquisitor #97 Na mi van, senki se vetette rá magát? :) -
Inquisitor #96 Megelőztek :P -
#95 német demó
töltöm, bontom ... -
ZsirosKenyer #94 semmi -
#93 Van valami új hír a projektről? -
#92 az az egy nem túl biztató hogy angolul egy betű sincs, még a saját honlapján sem... én még mindig tartok attól hogy csak német lesz a game. ne legyen igazam! :) -
#91 hát csak átfutottam... azt írja, hogy a harcrendszer marad a régiben, csak apróbb változtatás lehetséges, pl. az épületek upgradelése. éj/nappal váltakozás is lesz, meg felfedezőhajó.
jah, és megjelenési időpontnak szeptembert ír:( -
#90 érti vki mit írnak itt? -
CéZé #89 Ez használ egyszerre kettőt :) -
keeper2 #88 Az egy dolog, hogy megy együtt, az meg egy másik, hogy ki is használja. Mióta vannak usb-s egerek, nem nagy dolog rádugni sokat, és mind kezelni is fogja (plusz még ps2/sorost), ellenben mind ugyanazt a kurzort fogja használni, épp ezért kicsit nehézkes úgy irányítani valamit, hogy közben a haverod más irányba húzza az egy szem kurzort. -
#87 ". . . azóta se találkoztam olyan progival, mely kihasznált volna egyszerre két egeret"
Nálam két vezeték nélküli egér simán megy 1xre!
-
#86 Hali LSL..hogy indult el neked a settlers II? dosboxxal inditod? nekem nagy szar minden ilyen régi dosos progi.. xp alatt nem nagyon megy.. a múltkor a NFS első részét szerettem volna életre kelteni, nem ment :((
ÉS A COM problémával mit sikerült csinálni??
PLEASE HELP.. Greg -
#85 már megoldottam... -
#84 dosbox? -
#83 hát csak félig ide való. Kis nosztalgiázásra vágytam, és felraktam a settlers2-őt. De elszáll, mert kéri a com1-et. Tudja valaki, hogy kell kilőni? -
Danton #82 de sajna én csak azon az egyen tudtam
-
Csoder #81 Alakul :D
;) -
Cat 02 #80 jah csaj oanon lehet ahol ilyen vár ikon volt jobb alul egy horgonnyal :D de sok mappon nem is lett volna értelme :D -
Csoder #79 Legközelebb lassabban írj. ;-) -
Cat 02 #78 jah csak oanon leehtwett ahol ilyne vár volt alatta egy horgonnyal :( de sok ampon nem is lett volan értelme :D
de azon a 4. pont csak 1 szigetne volt vasérc az egész pályán ami aézrt fontos :D -
Danton #77 Akkor csak nekem volt valami bugom, hogy csak a római kampány 4. küldetésében tudtam kikötőt építeni???
NAgyon jó lenne ha igazatok lenne, hjogy lehet építeni minden random mapon is!!!!
Ja és nem a hajók katonai szerepére voltam kíváncsi, hanem erre:D -
#76 Jaja, maradjon inkább a hangsúly a gazdaságon és ne a háborún, pont emiatt romlott el ez a sorozat!!! -
#75 Hajózás már jó volt a kettőben is, szerintem a kereskedelmi hajók éppen elegek, nem kellenek harci hajók mert akkor megint Age of Empire stílusra megyünk át. -
Cat 02 #74 1. akkor is lehetettt "normálsian" hajozni
2. azért volt szerep a harcnak is. Egy várban 12 aranykardos emberke elégggé cool volt :D de ha pont a mondjuk a bányáid melleti házat fogalják az összes bányád oda és az szopi-szopi xD