1593
The Settlers II - Next Generation
  • Kandurex
  • Botond #152
    #140 :-)
  • Kandurex
    Jó lett a játék?
  • Botond #150
    Remélem lesz idő limitet kitörő crack. ^.^
  • tehen_m
    Így nem lehet játszani .... Elkezdem zúzni. 10.utánpótláskatonája jön az ellenségnek erre lejárta az idő. Pedig felszerelkezdem bearanyozott katonákkal.
  • Cat 02 #148
    nem nem :D csak az 1 es fajkardos katona 3 ütés :P van aranykarod az 6 ütés és az ugorva harcol :P és ha katapulta l meglövijk akkor mindig egy katona meghal benn :D de settlers 2 ben néha elé mentek az ellenjk :O :D
  • Botond #147
    Hát úgy fogy el az őr,hogy az ellenség megöli. :-D És utána az állva maradt ellenség befoglalja,de igen így van. :-D
  • Serpa
    bővebben
  • Inquisitor
    Utána néztem, a hivatalos gépigénye legalább 64MB-os DX9-es videokártya, ami PS2.0-t vagy jobbatt támogat, meg 1500MHz-es P4 proci.
  • Inquisitor
    Nem úgy van, hogy ha elfogy az őr, akkor semleges a torony, és amikor beér az első (ellenséges) katona, akkor foglalják el? Vagy az csak a késöbbi Settlersekben volt?
  • Botond #143
    Harc is ugyanolyan. Kivonulnak a katonák a torony mellé a rétre elkezdik ütni egymást és aki 3 ütést kap az lefekszik. :-) Amikor elfogy az őr átáll a torony.
  • Piko888
    Remélem meg lehet valahogy oldani hoyg ne csak 90 percet elhessen játszani
  • Fenrir
    Szerintem a Settlers II volt a sorozat legjobb része, maradjon is csak meg úgy ahogyan volt :)
  • Botond #140
    Hú,pont mint a settlers 2,csak a grafikát lökték meg. A 90perc pont elég volt,hogy összeüssek egy atomtáp gazdaságot és az első őrtornyát bezúzzam a pirosaknak. ^.^ Remélem remake áron dobják ki olyan 5-7kért.
  • Inquisitor
    Az egy DX7-es kártya, csodálnám ha menne, de ki kell próbálni.
  • ZsirosKenyer
    nem :C
  • Piko888
    Na vége a meccsnek irány a Settlers
  • Cat 02 #136
    vegyél egy radone 9200 :D
  • ZsirosKenyer
    a szokásos kérdés: megy Geforce 4 mx 460-on?
  • Cat 02 #134
    windoz reinstall ? :D Trial-rester ? D:
  • tehen_m
    Ha valaki talál vmit az időkorlát feloldásáról az ossza meg velünk. :D
  • a_n_d_r_e_w
    pl a 118-as hsz-t :P
  • Muki100
    Na aki nem vágja a dajcsot:
    megkeresed a language könyvtárt, és bemásolod a gb-ből a de-be a fájlokat és angolosodott. A menüben nem találtam nyelvi beálítást úgyhogy egyelőre ez az egyetlen megoldás, amit találtam persze lehet hogy 20 mp alatt nem vettem észre valamit :D
  • a_n_d_r_e_w
    wááá, ez mekkora nosztalgia volt! csak az a fránya 1.5 órás időkorlát ne lenne :(((
    gépigényről: nálam 6600GT, 1.5GHz-re lassított P4, 1G RAM, és megy mint a villám 1280x1024 minden maxon
  • Mo.Organ
    tényleg, elfelejtettem
  • Cat 02 #128
    + jobb zászlo :P
  • Botond #127
    A köves út és a szamár is így volt régen si a 2ben. :-P 86% :-P
  • Muki100
    Sztem ez a sok német név WW2 commandos hangulatot kölcsönöz hozzá. De majd kiderül. Ruszki mirrorról 55 KB/s-el jön...
  • Mo.Organ
    Ha sokat mész az úton köves lesz. Hát ez hihetetlen jó. Botond te még nem játszol
  • Muki100
    DAS IST EINFACH WUNDERBAR!
  • CéZé
    Amikor a sok a meló a paraszt helyett szamár hordja a motyót vagy mindkettő :)
  • Botond #122
    Kegyelem,még csak 26%on tart a letöltés,ne cukkoljatok! :-(
  • tehen_m
    Egy-két dologra nehezen ismertem rá :(
  • tehen_m

• Serpa
    ez fájt ... :)
  • CéZé
    data/language
    a gb mappa tartalmát átmásoltam a de könyvtárba :)
  • Mo.Organ
    amúgy iszonytos FAN a game
  • Mo.Organ
    hogy csináltad angolra? előre is köszi

• Cat 02 #115
    celeron 2.4 pont elég fx 5600 meg talán :D
  • Serpa
    gondolom legalább egy 6600, vagy ehhez hasonló Ati.

Systemanforderungen Demo:

Betriebssystem: Windows XP

Prozessor: 1,4 GHz Inter Pentium IV oder AMD (SSE) Athlon XP (3 GHz empfohlen)

Arbeitsspeicher: 512 MB (1024 empfohlen)

3D-Grafikkarte: DirectX 9 kompatible Grafikkarte mit 64 MB + 64 MB AGP specture size, Shader 2.0 (128 MB, Shader 3.0 empfohlen)

Soundkarte: DirectX 9.0c kompatible Soundkarte

Viel Spaß!