Meddig elég még az olaj?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és az már egy nagy százalék
van, ami tart a nullához, az mikor következik be?

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

Roliika ennyire ne járasd le a programozókat
Te felhoztad a hajszárítót. Én válaszoltam. De te addigra már teljesen másról beszéltél.

Gracie Barra

Mondom HOSSZÚ TÁVON. Hosszú távon az 1 ezrelék az esetek 1000edrészében bejön.

Gracie Barra

Mert összevissza kérdeztek!

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Ez is hülyeség...mert ha pont az az 1 ezrelék jön be? Akkor ja tévedtünk bocs.

Ez a baj, összevissza kapkodsz a témák között. Hogy várja el bárki is tõled, hogy komoly munkát végezz?

Gracie Barra

Nem mondooooood? :-DDDD Már rég nem a hajszárítóról beszélek , leakadtál ott.:-D

A valószínûségszámítás hosszú távon nagy pontossággal képes jósolni.

Gracie Barra

Na jó, mivel bebizonyosodott, hogy rollika minden matematikai, fizikai, logikai stb tudást nélkülöz, sztem hagyjuk rá a végtelen sok energiájával együtt. Ha tényleg termel + energiát a semmibõl, akkor elõbb-utóbb úgyis meggazdagszik.

Gracie Barra

:-DDD

Valószínûség az találgatás. Einstein erre azt mondta, hogy Isten ha létezik, szerinte nem szerencsejátékos.

igen!
nem!
igen!
nem!
...
igen!
Igen!
nem!
na látod!

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

rollika átesett a ló túloldalára

És mi történt, hogy elfelejtetted?

Gracie Barra

A közegellenállás a hajszárító lényege te nagyokos. Azért fújja ki a levegõt.

Gracie Barra

Jelenleg programozó. És fizikából is érettségiztem.

Ez fájt. Tekercs meg ugye nem is termel hõt...elektromágneses energiaveszteség is van, van közegellenállás is!

Ha nem tudod megmondani pontosan hol mikor és mi fog történni, akkor csak valószínûségek maradnak .És kvantumszinten nem tudod.

Gracie Barra

Roliika, én nem vagyok tanár. Szerencsédre, mert ha én tanítottalak volna valaha, soha nem adtam volna neked semmilyen bizonyítványt sem.

Ami meg az értetlenséget illeti, hát más szemében a szálkát... A folytatást meg gondolom ismered.

Azért megkérdezném, Neked milyen végzettséged van? Hasonlítasz egy ismerõsömhöz, aki a pannonhalmi apátság gimnáziumában érettségizett. Annak sem lehetett elmagyarázni, nem úgy mûködik valami, ahogy õ elképzeli. Csak lehülyézett mindenkit.

A francokat! Nincs valószínûség! Csak elméletben!
1: Mert minden lehetséges verzió valóban lejáttszódik alternatív világokban!
2. Mert ha leejtesz 1 poharat valószínûleg 1000000 ból egyszer fölfelé fog esni! Gyakorlatilag nem. Hacsak a külvilágtól tökéletesen el nem szigeteljük! De akkor minden esetben felfelé fog esni. Valószínûségszámítás csak matematikai elmélet.

Jé és tényleg. Mert súrlódik. NINCSEN 100%os hatásfokú motor, De egy haszárító még 100% hatásfokkal sem pörögne túl.

Gracie Barra

Kapcsolj be 1 villanymotort! Járatsd 30 percig! Nézd meg melegszik -e! Jé! Melegszik! ...

"Minden lehetséges, max. végtelenül kicsi a valószínûsége"

Qwantum mezõ ismerõs?:-) Alias qwantum összefonódás. Röviden bármi lehetséges! /Ha elszigetelt tárgyról van szó/

vannak furcsa kvantumdolgok, de ott is úgy fogalmaznak, hogy kvantumméretekben pillanatnyilag megszeghetik a részecskék, de ez is csak egy hatás, amit még nem ismernek

Akkor én lennék az isten. De te legalább az én szintemre feljöhetnél, és nem beszélnél jülyeséget.

Gracie Barra

Szted mire jó egy hajszárító? Levegõt fúj ki. Az meg hajtani kell. Az meg fékezi a forgást. Ha ezt nem érted meg, akkor hagylyuk az egészet.

Gracie Barra

Pff....:-DDD Ha tudnád amit nem tudsz...:-DD

"Igen elõforful, hogy eltûnik egy-egy részecske." <-- Véletlenek pedig nincsenek!

Nem sajna. Pl hajszárító. Folyamatosan kap a motor energiát mégsem gyorsul a végtelenségig, vagyis pazarol. De legalább állandó a ford szám. Ha nem kapnának a motorok több energiát mint amennyi kell nekik, nem melegednének. Szarul vannak megtervezve. Bár a villanymotor még így is jó hatásfokú gép.

Mardel
Szél energia milyen lenne az autókban?
Szélhárfa esete, ha egyszer megfújod egy ideig pörög, majd leáll, a folyamatosan fújod, akkor addig pörög míg van szél.
Tehát felkéne gyorsítani egy sebességre az autót, és ráhagynia többit a menetszélre...

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Najó. Alapvetõ fizikai ismeretbeli hiányosságaid vannak. Szóval nem is érted mit építettél és miért. Menj korrepetációra a tanítónénihez, és ha kapsz tõle egy kegyelemkettest, akkor majd folytatjuk.

Gracie Barra

Igen elõforful, hogy eltûnik egy-egy részecske. Mondjuk ha egy elektron és egy pozitron találkozik, akkor lesz belõle 2 gamma foton. De a 2 foton energiája megegyezik a részecske energiájával (tömegével: E=mc^2). Az energiamegmaradás törvényének mindig érvényesnek kell lennie. Mondhatod, hogy nem az, de akkor egy teljesen új modellt kell alkotnod, semmit sem használhatsz fel a jelenlegi fizikából.

Én azt tanácsolom, hogy vegyél elõ pár középiskolás fizikakönyvet, olvasd végig, és azután fogalmazz meg nyiltan ilyen merész elképzeléseket.
És mi lenne, ha folyamatosan kapná. Akkor nem lassulna. Hisz a lassulás folyamatos, ergo az utánpótlásnak is folyamatosnak kell lennie.

Gracie Barra

Én tegnap ránéztem egty elemre, és a nézéstõl feltöltõdött. Ezt ûbereld.

Gracie Barra

Lassul, kap energiát, lassul, megint kap...ledes ford számmérõ.

Hát plusz energiát nem sokat termelt. Mert kicsi volt. Indításnál kell sok energia, de a forgásban tartáshoz nem. És ilyenkor kicsit több jön ki mert nem lassul..nem engedem neki a lassulást.

Ha van feles energia, max gyorsabban hajtja.

Gracie Barra

?????????????,

Miért, idõszakosan lassult? Azt hogy hoztad össze?

Gracie Barra

Mert ha folyamatosan kapja, az felesleges energia. Mikor nem lassul, minek adjan neki? Az pazarlás. Mivel magát hajtotta, leállt volna, ha folyamatosan kapja.

És miért impulzust kapott? Miért nem folyamatosan?

Gracie Barra

Szóval te megalkottad a nagyon hosszú ideig forgó kereket? Grat. De itt energiatermelésrõl van szó.

Gracie Barra

Amikor csökkent a fordulatszám kapott impulzust. 3500 ford/perc volt a sebessége. 5kg ballaszt súly lendkerék gyanánt. Mûanyag tartó tárcsa, Nióbium mágnesek.

Lassan szépen azért neked is leesik látom. Ez jó jel.:-) Várok holnapig.:-D Maga a lendkerék a generátor forgó része, elektromágnesektõl kapott impulzusokat hogy ne lassuljon le.

Hát akkor egészségedre. Köttesd le magad az áramhálózatról, és jelöltesd magad nóbel díjra, Azt úgyis a svédek osztják, õk meg keresik az ilyeneket.

Gracie Barra

Na pá belétek lefáradtam. Venti az szerintem nem akksiról megy már bocs. Ha meg úgy is örökké megy akkor nincs mirõl beszélnünk. Ott termelt hogy hajtotta megát + töltötte az elég veszteséges ólom akksit. Még az a csoda, hogy 1 hétig bírta. Na pá.

Pesze, ha az elején elején elég jól felpörgetted a lenkereket, és jó a cspágyazás, akkor nagyon hosszú ideig elpörög magában. De ez nem termel + energiát. Sõt, van egy nagy adag energiaveszteséged, amikor felpörgeted a kereket.

Gracie Barra

Folyamatosan töltötted? Akkor hol is termelt ez energiát?

Bekapcsolom a ventilátort az is örökké megy, ha eltekintek az amortizációtól.

Gracie Barra

Gondoltam visszatöltöm a keletkezett fölös töltést, hogy a vezérlõ elektronikát legyen ami meghajtsa. Hát nem jött össsze. De 1 hétig nem bírta volna normál esetben az akksi gondolom ez belátható.