Meddig elég még az olaj?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
De nem mérgelõdöm veled tovább, mert technikai analfabéta vagy. Ráadásul mindent elhiszel, amit nyomtatásban látsz. Én meg elõbb-utóbb kapok egy helyes felkiáltójelet.....
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
(kicst kapkodok😊)
Gracie Barra
Másik oldalról nézve a generátor fékezi a lendkereket. Ha ezt nem érted, olvasd el az egyik általán iskolás fizikakönyvet.
Gracie Barra
Gracie Barra
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Gracie Barra
Villanymotor termel ózont?
Vagy a belsõégésû?
Érts meg! Ha nehezedre is esik! Ha generátort hajtasz meg, akkor az fékezi a meghajtást! Akkor is ha Egely, meg a japán császár az ellenkezõjét állítja!
Ha a generátorból kiveszed a termelt energiát, akkor a szerkezet egy másik pontján azt az energiát + a veszteségek pótlására szolgálót BE KELL TENNI! Akkor is, ha Te mást mondsz. Nálatok nem szokás a józan paraszti ész?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Gracie Barra
Gracie Barra
De leginkább maga a generátor. Ha áramot termel, akkor a tengelyének forgási energiáját alakítja át villamos-energiává, valamilyen hatásfokkal. Ha ezt kiveszed a redszerbõl, máris megvan az ok.
Egyébként, a hegyi pályán közlekedõ villamosok is generátoros fékezést alkalmaznak, ami egy nagy hõ leadására képes ellenállással rövidrezárt generátor.
Gracie Barra
De leginkább maga a generátor. Ha áramot termel, akkor a tengelyének forgási energiáját alakítja át villamos-energiává, valamilyen hatásfokkal. Ha ezt kiveszed a redszerbõl, máris megvan az ok.
Egyébként, a hegyi pályán közlekedõ villamosok is generátoros fékezést alkalmaznak....
Gracie Barra
Csak egy a laikusok érveibõl.
Ha vitálenergia mozgatja, akkor próbáld meg légszigetelt környezetben! Várjuk a fejleményeket.
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Gracie Barra
csak neked csak ma! :-)) Saját fejlesztés! :-DD Nézd meg! Forgás irány mert akarom, 1-2 mp alatt megváltozik, majd vissza! Azt ne mondd nekem, hogy lehült majd felmelegedett a tenyerem 1-2 mp alatt! :-)) És bármikor megismétlem 2 m távolságból is! Ha nem akarom nem forog!
Ha nem értesz a technikához, akkor nem kéne eröltetni....
Az Egely-kerék a hõáramlás hatására kezd forogni, nem a talán nem is létezõ vitális energiától. Két forróvízzel töltött gumikesztyûtõl épp úgy forog, mint az én két mancsomtól. Próbáltam már...
Ha impulzus-szerûen, ha folyamatosan pótolsz hozzá a kerék mozgási energiájához, akkor te hajtod meg a generátort, a lendkerékkel meg max. a forgási egyenetlenségeket simítod. Pontosan annyi energiára lesz szükség, amennyi a generátornak kell, plusz a rendszer össes vesztesége.
Ennek semmi köze a lendkerék és a generátor tömegéhez. Az csak parasztvakítás, mert komolyabbnak tûnik egy gép a laikusok szemében, ha mondjuk két emelet magas. De próbáld ki! Építs össze egy bicikli-dinamót egy akármilyen lendkerékkel! Az eredményt elõre borítékolom....:-)
A "feltaláló" meg nem akarja megmagyarázni, a mintakészüléket meg nem lehet alaposan(szétszedésig) megvizsgálni, mert "ellopják az Ötletemet!"
Pedig, lehet hogy a szakember csak a csalás módját találná meg....
Soha nem tud elfogyni az olaj, csak egyre drágább kitermelni, mert olyan helyeken mint szibéria ahhol repkednek a minuszok, nehezen megközelithetö szállithato...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Mindenkit meg nem lõhetnek le aki kitalál valamit. Kicsit feltûnõ lenne.
Más. Van egy jó meg egy rossz hírem.
Szénbõl MINDENT elõ lehet állítani amit kõolajból és ez a technológia már több mint 60 éves. Német és Dél-afrikai mûbenzingyártás pl. mond valamit?
Kínban ebbe most nagyon nyomatják a pénzt.Most éítettek eg kísérleti üzeme.t(Kína méretéhez képest az ,M.o.-n hatalmasnak számítana.) Olajuk az nincs, de a szénkészleteik pár száz évre elegendõek. Ezt a technológiát nem fejlesztették 60 éve. Ha nyomatják, ki tudja meddig zuhanhat az ára.Ez a jó hír.
Úgyhogy nem kell izgulni. Még az unokáid unokája is lehet, hogy benzinnel fog autózni.Na ez a rossz.(legalábbis részben, ha hibrid meghajtást alkalmaznak, akkor van értelme)
Egyébként azt, hogy mennyi olaj van a Földön senki meg nem tudja mondani. A tanárom a BME-n '62-ben végzett és nekik úgy szólt a mese, hogy 40-50 éve van még a kõlajnak. Csak hát a technika fejlõdik, az olaj meg drágul.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
és valóban vannak más megoldások, de bizonyos érdekeket szolgál, hogy ezek ne kerüljenek (még?) használatba... elõbb a lehetõ legtöbb embert kell lehetõleg fizetõképes adóssá tenni.
na, én ezekre lennék kíváncsi 😊
Ha meg elveszed a kényelmi ezközeiket, autó,elektromos szerszámok, rögtön fellázad.
Olaj nélkül lehet élni, pl. ott vannak az amerikai amish-szekta tagjai, de õszintén, Te kibírnád? Hajnaltól-napnyugtáig trógerolni a földeken, éjjel mécsessel, gyertyával világítani? Lovas kocsival döcögni, vagy csak gyalogolni ki a földekre hajnalban, este meg vissza? Mondjuk a TV kereskedelmi csatornáit nem hiányolnám, de nem csak ebbõl áll az élet!
De ha lendkerékkel generátort tekersz meg, akkor a lendkerék elõbb-utóbb leáll. Akármilyennek is mondják.
Elolvalstam a linket, de a pasi, aki írta eléggé korlátoltnak tûnik. Elõször is keveri az alapfogalmakat(tehetettlenség és járulékos veszteségek pl. surlódás). Az általa leírt körhintát élõben csak játszótereken láttam eddig, gyerekekjáték. De ha a gyerekek nem hajtották, akkor az is leállt. Egyébként teljesen lényegtelen, nem a tárgyhoz tartozik a mûködése, mert nem energiát termel, hanem a gyerekek pörögnek egy kicsit vele.
Csak ismételni tudom magam, ha egy rendszerbõl energiát veszel ki, akkor a rendszernek belül energiát kell létrehoznia (legyen ez mechanikus, hõ, vagy bármilyen), különben a rendszer elõbb-utóbb leáll!
Egely György pedig az utóbbi években lassan átment fizikusból szélhámosba. Egyre kevésbé mérvadó a szememben amit mond, mert egyre inkább olyasmival foglalkozik, ami az én szememben csalás. Pl. Az Egely - kerék