3334
-
#611 nem éri meg,a kis kategoria hoz legtöbbet a konyhára(250 a limit 300fölött nem támogat bmw mert szerintük ott már nem lehet biztonságos 1 auto ebben van is valami,igy fölös is sztem 100ezer le-s verdákat csinálni -
#610 nem bírtak má a sok lóerővel
amúgy azt nem értem a BMW M8-asba szánt motor ment bele a McLaren F1 GTR-be az 600Le volt 1994-be azóta eltelt vagy 13év és most 507Le-nél tartanak
nem értem mi ez a visszafejlődés
azt tudom hogy a Eu-s normáknak meg kell felelni, de azért elgondolkodtató -
#609 -
#608 OMG... -
#607 biztos törött volt -
#606 hát nem tudom
az illesztések nem a legjobbak
-
#605 Eszméletlen kurvajól néz ki ez a gép!!! -
#604 AC Schnitzer GP3.10 3-Series Coupe with Alternative LPG Drive
Most így ennyi a BMW újdonságokból... -
#603 AC Schnitzer ACS5 Sport Touring -
#602 X6 Hybrid
X6 megint
és X6 megint
Nagyon baba :P -
#601 M3 CSL!!! -
#600 M5 Twin-Turbo és M7 -
DJ BP #599 GT Legends meg szinte GTR :D
Amúgy nem ez a lényeg, hanem hogy nem indul, egyszerűen nem értem -
#598 ez GT Legends-en alapszik de min1
amúgy a magyrok között elvertem benne elés sok embert:-)
nagyon jó kis játék
én éjjel nappal tolom má 2 napja:-)
-
#597 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=sa-iRLQDfaQ&mode=related&search=]BMW M3 Power Intejú "Cigány"-al[/URL] -
DJ BP #596 hát basszus, bármit csinálok (régebbi vagy legújabb graf driver, reinstall, mindenféle grafikai beállítás, stb.) pálya betöltés végén mindig lefagy és kilép... Pedig a GTR2 amin allapszik ez az egész, gond nélkül ment -
Reyes #595 Ez de komoly, köszi! -
#594 Hátha érdekel valakit ...Vigyázat , mert nem NFS ;) -
Reyes #593 BMW M3 teszt -
#592 nem rossz -
Reyes #591 Jah, tegnap kaptam meg én is a Bildet és egyből kiszúrta a szemem:) -
#590 cs all láttátok már az új 8-as prototípust?1 kép van róla az auto bild-ben be is teszem mobillal vannak és ujságból szal nem a legjobb minőség az a kocsi a bal felső sarokban nem ő de ez sztem látszik -
#589 szolj mikor pakoljak:D
nem tudom elérhetö-e már nem VIP vendégeknek -
#588 Oda majd én is megyek mindenképpen, de az Münchenben van. -
#587 mit kerestél a házunknál?(te mázlista):)
én a muzeumot nézném meg szivesen ami anno total carba volt -
#586 Ha már Lipcsében voltam tegnap, elmentem megnézni a gyárat. Sok mindent nem láttam mert csak kívül néztem szét, de a hely szelleme így is áthatott :D
-
#585 "BMW-erőforrások fogyasztása az egyik legrosszabb volt a mezőnyben. Ennek ellenére különleges edzésmotort építettek, ahol az elektronikának köszönhetően a motor egy körig hihetetlen 1400 lóerős teljesítményre volt képes. Ez azt jelentette, hogy 1 literre majdnem 1000 lóerő jutott! Ezzel a BMW minden idők legerősebb Forma-1-es motorját építette meg. Soha senki nem épített ennél erősebb F1-es erőforrást. " -
#584 "Az idényzáró helyszíne, Kyalami mintegy 2000 méterrel van a tengerszint felett, a levegő sűrűségre érzékeny turbók esetében itt könnyen végződhetett motorhibával a hétvége. A Brabham-BMW nem bízott semmit a véletlenre. Az angol gárda a verseny előtt Kyalamban tesztelt, a bajorok 13 motort gyártottak le a versenyre és az elektronikus befecskendezés mellé, biztos, ami biztos egy mechanikusat is beszereltek az autókba. A Brabham BT52-es nagyobb hűtőket kapott és szénszál erősítésű féktárcsákat. Mire a mezőny többi tagja megérkezett, Piquet-ék már tudták, hogy mire kell odafigyelni. Piquet és Patrese rögtön a rajt után az élre álltak, Prost pedig megpróbálta a lépést tartani a két Bramhammal. A Renault francia pilótájának esélyei a 35. körben szálltak el, amikor a turbófeltöltő megadta magát. Piquet innentől kezdve csak a biztonságos célba érkezésre koncentrált. A versenyt csapattársa Patrese nyerte, az első turbós világbajnoki címet pedig Nelson Piquet Sauto Major és a BMW motorja, elcsenve a címet a Renault orra elől. 630 napnak kellett eltelnie az első bemutatkozás és a világbajnoki cím között.'" -
#583 GP Brasil 1983 -
Reyes #582 Hm, érdekesek -
#581 F1 1983 Round5 Monaco Grand Prix -
#580 F1 1983 Round6 Belgium Grand Prix
http://www.youtube.com/watch?v=kakepI-6A_M -
#579 "Egyesek szerint a gyár udvarán hagyott blokkokat gyakran le is huggyozták a dolgozók,bár ennek nem tudom mi értelme volt,de egészségükre."
Mesél a Száguldó Cirkusz- A turbomotor. -
#578 az F1 -es forúmba senkit seérdekelt
azért ide is berakomBajnoki cím Hitler szuperbenzinjével
"hiszen a motor hűtését az üzemanyaggal oldották meg és amiatt a BMW-erőforrások fogyasztása az egyik legrosszabb volt a mezőnyben. Ennek ellenére különleges edzésmotort építettek, ahol az elektronikának köszönhetően a motor egy körig hihetetlen 1400 lóerős teljesítményre volt képes. Ez azt jelentette, hogy 1 literre majdnem 1000 lóerő jutott! Ezzel a BMW minden idők legerősebb Forma-1-es motorját építette meg. Soha senki nem épített ennél erősebb F1-es erőforrást." -
#577 Megacápa
-
BMW F1 Száguldó Cirkusz- A turbomotor -
#575 -
#574 -
#573 BMW M1 Válaszd az igazit -
#572 bővebben itt - BMW M1 GTR