BMW
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WTCC-ben biztos meglesz nekik
azt sajnálom 2003-ban nem esik ki montoya az utosó versenyek eggyikén akkor simán vb lett volna WilliamsBMW
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ha nagyon koncentrál az ember, látszik a fotón 😄D
De az oldalsó kopoltyú, illetve a GTR Streetnek a felnije is nagyon jól néz ki szvsz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Szerencsére gyorsan javították (kár hogy nem lehet bezúzni a többit)

(a csávókámat elhagyta a barátnõje..+ kirúgta a házból..)
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Szerintem jobb lett mint amilyen volt 😄 Az az élénkebb kék nekem jobban bejön. Csak az a fehér felni.... még mindig nem tetszik 😄 Olyan rally ladás 😄
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Szted ennyi baja lenne? inkább 70-80
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
kb 300m sodródott..(háttérben Rs octávia rendõr)mellette áll a BMW
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
jó lesz-e? lehet túl üres,de sosem szerettem túlcsicsázni a dolgokat😄

2. kép: öööö ez egyszerûen fantasztikusan szép!