BMW

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

malter
ilyen volt repi után (szint az uj tulaj kérte igy)

aztán ilyen lett
Sland
auto-motorban említette. vmilyen 3as asszem.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
neked milyen BMW-d van?lehet már említetted,de lemaradtam!😄

DanielT
Szomorúan hallom, de a képeket mindenképp nyomd be! Most is BMW -van, ha igen, jöhetnek a képek! 😊
malter
már nincs meg,mert sajnos elszáltam vele,nagy baja nem lett,de igy már nem az igazi,16os alukat kapott és teljesen uj festést,majd tolok még rolla képeket,csak elö kell keresnem😊
DanielT
Nyomass több képet, rohadt szép így elsõre! Megvan még?
malter
viszonyitás képpen ezt én anno 540ért vettem,szal ha türelmes az ember talál😊

bár ez 25ös volt az 1.8asok jobban mennek,ezért valamivel drágábbak
DanielT
Visszaraknám az elejére a króm veséket és jöhet!

DanielT
Alkudni kell, de nincs sok jó állapotú itthon, sérülésmentes pedig szinte kizárt egy 20 éves kocsinál ilyen áron.

Ha találsz jobbat ide vele 😊
malter
550ért sok sztem,homlokfal meg küszöb cserélve volt csak ami elsöre látszik
DanielT
Tökéletesen tisztában vagyok vele, köszönöm. Mindezek mellett ez az autó most lett behozva az országba, ha fejre álltok akkor is 😊 Látszik a rendszámkereten a német BMW kereskedõ reklámja + oda van írva a törzskönyv ami csak pár éve behozott autókra kötelezõ, az itthoni régiekre nem kell kiváltani.
leveskocka
a haverom ladajanak is K**-*** a rendszama.a rencept egyszeru.elloptak a regit,es ilyet kapott.
malter
nem,ha régi rendszámod van kérhetsz uniosat,és kortol függetlenül kap,ha elsök közt kérte volna akkor J-s lenne ha 30éves akkor is
B0B0
Nem

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

DanielT
Figyelj, odamész, megnézed, kipróbálod, elviszed átizsgálásra. Ha minden rendben és átmegy az eredetiségvizsgán és minden papírt megkapott, akkor hol a kockázat?
DJ Skyline

DJ Skyline

DJ Skyline

DJ Skyline
pár kép

folyt.köv.

Falconer
Na egyelöre ennyit.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer

Falconer

schrank
az világos hogy most hozták be de szerinted mennyi a reg adó egy 20 éves kocsira szerintem ha ingyen kapta sem éri meg hivatalosan forgalomba helyezni az már mást tészta hogyan lehet okoskodni vele de olyant meg nem vennék vadidegentõl <#ejnye1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Volt szerencsém ilyet vezetni csak cabrioba de nagyon dúúúrva <#vigyor2><#finom>

DanielT
Öööö, talán úgy, hogy most hozták be az országba? (a rendszámtartó kereten látszik, hogy német) Korához képest magas az ára, úgyhogy tuti leinformálható a múltja.
schrank
nnnna azért én utánna néznék ennek a 20 éves kocsinak hogyan lett K-s rendszáma <#ravasz1>

DanielT
Atyaég, micsoda fenék 😊
malter
egyik sem,csak ugy mellesleg😛
malter

😊
stp4trick
Melyik KÖHÉM és/vagy egyéb rendelet engedélyezi a rendszámtábla ilyetén elhelyezését? Csak úgy mellesleg:-)))

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

GregSB

schrank

Zetorg
legalább rá tud állni a csaj 😊

ÁÁÁÁ....gusztustalan amcsi lökös.....

de jó lenne már valami bumm....

Zetorg

Zetorg
jeee...
beköltözök én is ide 😊

malter
jah picit leharcolt verda😄
DanielT
Az illesztésektõl a hajam égnek áll 😊
malter

Barney Tech
nekünk régebben ilyen volt pont ilyen felnive.

Sland
kössz!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

malter
ha szeretsz hajtani akkor e36,mert joval kezesebb és komolyabb a futomü,sajnos e30 elég kiszámithatatlan,és gépészkedni kell vele rendesen ha meg akarod fogni
Az X5-ös a legtutybb. -.-

DanielT
Hehe 😊 Nekem a fekete felni nem jön be (nem gyári) a többivel azonosulni tudok 😊)
DJ Skyline
az én álmom BMW-ben ennyi:
E30 fekete színben,fekete felnikkel,és az elsõ sárvédõk mögött egy "MFP"-s embléma felfestve!<#buck><#worship>

DanielT
Konkrétan megvakultam!!
DJ Skyline
ez nekem is nagyon tetszik,ezt én is elnézegettem egy darabig! <#eljen>