BMW

← ElőzőOldal 67 / 67

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Najó. Ezt nem hiszem el.
DanielT
DanielT
Atyaég!
DJ Skyline
képek a fotostoriesben vannak...külön 2ajtós,4ajtós,kombi,cabrio,m3 csoportokra bontva

DJ Skyline
én is E30at javaslom! mivel M5-re nincs pénzem,így az E30-ast szemeltem ki!😊
egyik kedvenc e30-as oldalam! van 1-2 szutyok rajta,de vannak igényes,nem csili-vili darabok is!

DanielT
Ennél egyértelmûbb választ arra sem tudnék adni, hogy fiú vagyok -e vagy lány 😊
E30! Én ezzel kezdenék mindenképpen, de csak egy nagyon jó darabot vennék meg. Az E36-ot ugranám, az a széria ami a legkevésbé tetszik, illetve nagyon elterjedt olyan körökben ahova nem szívesen tartoznék 😊 Ha egy csodaszép E30-at vezetsz, már egybõl mûértõnek számítasz 😊 Aztán ha megszeretted, akkor irány a komolyabb kategória az E46 ami szerintem az egyik legszebb karosszéria az egész BMW történelemben.
Sland
szerintetek egy E30as bömöst vagy egy E36ost használjak elsõ autónak?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
OMFG!!!!!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DanielT
Nos, ha azt szeretném, hogy mindkét oldal égjen, akkor kénytelen vagyok a ködlámpát használni(nem teszem), mert nem világít a rohadt jobb oldali xenon. Lehet, hogy a többieknek is ez a bajuk 😊

Egyébként gondolom azért, mert menõnek néz ki, legalábbis szerintük. Én idiótának éreztem magam amikor egyszer kb 1 percre kipróbáltam. (Egyébként mikor megnéztem szembõl ködlámpával a kocsit tényleg vadul nézett ki, de akkor is gáz így járni)
DJ Skyline
E30 (M3)

DanielT
BMW Power:
DanielT
Távlati terveim között szerepel egy E21 es gyönyörûség gyári állapotú beszerzése vagy tökéletes restaurálása az utolsó csavaralátétig. Ha valaki errõl a típusról talál jó képeket ne habozzon megosztani velem. Lakkfekete lesz a drágaság. Elsõ cél egy 02-es lett volna, de az hihetetlen nehéz lenne.

Itt a kis aranyos:
ngcsnet
igen, egyszer nyílt egy az általánosba de valamiért átrakták a gumiba, na mind1 nekem tök mind1^^

DanielT
Nem baj, ez maradhat, keresõvel én sem találtam.
DJ Skyline
tényleg,van 1 a sajátban is! ejj nem is néztem

DanielT
ngcsnet
nyílt már bmw tápig

DanielT
Végre már! Ideje volt megnyitni 😊
PyRex
m6 nem olyan nagy 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

OK Bocsi csak nem szeretem õket...
De magát az autót azt igen😊

DJ Skyline
nem tudom

de nem szeretnék vitatopikot,hogy <#kocsog> kopasz BMW-sek,stb,stb,stb...ez mindenkinek szólt,thx!😊)

DJ Bee18
bocs, de te ilyen bálnamániákus vagy? 😄DDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Atkamon
"van már BMW-s topik tudom, egy a gumiban,meg egy F1-es BMW topik!"

0ppika
Egyik haverom megszállott BMW-s, a szobája falára festett egy szép nagy logot, majd ha arra járok lefényképezem ... <#nyes>

http://epica.nl

Barney Tech
má van ujen topic csak a modik átrakták a gumiba.<#boxer>

Web mester

PyRex
Kedvenceim:

760Li:

M6:

X5:

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Mér van az, hogy a bmwsek csak ködlámpával tudnak közlekedni a városban?
Más is utálja õket?

dunga
topicnyitóhoz méltóan te tegyél be képet elõször😛

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

DJ Skyline
SzevasztoK!
van már BMW-s topik tudom, egy a gumiban,meg egy F1-es BMW topik!
jöhetnek képek,videók,infók,tapasztalatok,tulajdonosok,fanok,stb,stb...egyszóval minden ami BMW!😊

← ElőzőOldal 67 / 67