3334
-
#691 A soros 6 hengereseiről híres többek között, V motor 8 hengertől felfelé van náluk. -
Reyes #690 Ez biztos? Linket esetleg tudsz dobni?
(Csak mert ha valaki vitatkozna velem, akkor biztosan tudjam állítani:)) -
#689 BMW-ben nincs V6 :) Egyetlen egyben sem. Soros 6 van :) -
DJ BP #688 e30-ba mi a francnak V6? -
DJ BP #687 és a gyár tuning? :)
Amúgy ezzel én is így vagyok -
#686 Elég agresszív, de én mindenben a gyári mellett vagyok. Nálam az autótuning kimerül a kocsi lemosásában. -
#685 megtetszett nekem ez:
kicsit fantáziálgattam vele, hogy hogyan nézhetne ki pl egy fekete kasztnival, erre jutottam:
(direkt nem csináltam meg a jobb oldalán)
nem tudom, szerintetek? jobb a gyári, vagy szebb a fekete verzió? mondjuk már csak egy a baj, hogy 100.000 Ft körül mozog! :D -
#684 "Sportcélra a 4 hengeres gyenge szirszarok (e28-e30) alkalmatlanok"
nem zavar hogy e30 m3 is 4 hengeres?:D
-
#683 az ökörség,elsö autom 318as volt és semmi baj nem volt vele,soros 6 a favoritom,de nem vetem meg a 4hengert sem(barátom most vett 318is-t,és meglepett milyen jo:))anno azért adtam el mert enyém még nem i-s volt és sokat zabált -
#682 Engem kérdezel?
Nem én írtam hanem Maszka a 652-es Hsz-ben!
Természetesen nem értek vele egyet! -
#681 De a bajom csak ez:"4hengeres bmw-ket alapból nem szabad venni"
mi az hogy alapból? -
#680 Ha te mondod!
Magyarországi viszonyokra szerintem még gyakran a 4-is sok!
Gondolok az úthálózatra,meg az anyagi lehetőségekre például. -
#679 BMW 530 D Rendszám :) durva ilyen kell nekem is -
#678 BMW Turbok -
#677 <object width='320' height='273'><param name='movie' value='http://videa.hu/flvplayer.swf?v=g5R9jPEV14UzV0r8' /><embed src='http://videa.hu/flvplayer.swf?v=g5R9jPEV14UzV0r8' type='application/x-shockwave-flash' width='320' height='273' /></object> -
#676 tehát nem az igazi a 4henger -
#675 BMW-be olyan kb a 4 henger, mint Porsche-ba az orrmotor ha érted mire gondolok.
Sportcélra a 4 hengeres gyenge szirszarok (e28-e30) alkalmatlanok
a 6henger simábban jár és jobban bírja a gyűrődést viszont többet fogyaszt
V8-as az meg egyszerüen sokat eszik -
#674 hát eléggé el vagy tájolva,az egyik legegyenletesebben járo motor a 6hengeres 4 ütemü 360fokonként ismétlődik a 4ütemű motorban
360fok/6=60fok/henger
és 90fok egy robbanás,azaz amig az egyik a robbanása kétharmadánál jár, és kezd gyengülni, akkor kezdődik a másikban,a 4hengeresnél meg 90fok
ott pont vége van az egyikben, mikor kezdődik a másikban igy nincs átfedés
-
#673 Én sem értek egyet vele,ami 6 hengeresben bírja,az 4 hengeresben miért nem,sokszor minden egyezik.
'Hogy jobb az üteme a 4 hengernek,jobb a gyújtása."
-ezt továbbra sem értem!
A 6 hengeres simábban jár,de nagyobb a surlódási ellenállása,ezért többet fogyaszt mint egy ugyanakkora 4 hengeres.A lóerő meg nem a hengerszámtól függ.
-
#672 Hogy jobb az üteme a 4 hengernek,jobb a gyújtása.
6 henger erősebb jobban bírja a gyűrődést,de abban nem értek 1et,hogy "4hengeres bmw-ket alapból nem szabad venni"
4 hengeresek nagyon birják a gyűrődést neten fennt van sok 350000 km futott bmw e30 m40,m20 as motorral. -
#671 'minden autóban a legszabályosabban a 4 henger megy,nem beszélve a befecskendezésről,porlasztókról."
-ezt hogy érted? -
#670 Azért mondta hogy megvedd
Ha 6 Henger akkor lehet 8 is az még jobb,de minden autóban a legszabályosabban a 4 henger megy,nem beszélve a befecskendezésről,porlasztókról. -
#669 nem saját tapasztalat hanem ismerős és sokat olvastam a BMW-kről
főleg fórumokat
akitől vettem volna az e30-at 2.0i 6henger 136LE Coupe azt mondta ha eléri az üzemi hőfokot akkor nemigen lehet megőlni -
#668 Ezt tapasztalatból mondod mert én nem vettem észre -
#667 abba(E30 M3 Evolution2) legalább érezni az utat
az új az már túl kényelmes nekem
de inkább 1 E28 vagy M1-es kéne -
DJ BP #666 420 miért nem elég? :) Már az is csak erőfittogtatás, egy e30 M3-al biztos van olyan élvezetes, sőt... -
#665 Én ott voltam. Nem lehett tovább menni a baleset miatt úgyhogy kellett egy kicsit kerülni... -
#664 Óvatosan vezessetek!
-
#663 A BMW -ről vétek levenni a jelet szerintem
-
#662 a BMW e21-esnek tökmodern hátulja volt a 70-es évek végén
e30 se bézki rosszabbul:-)
-
#661 -
#660 -
#659 -
#658 hát biztos nem használ neki
le van írva nekem valami.doc ba mt kell kiszedni és akkor a 7000-es szabályzás kiiktatva
e30.hu-n szedtem le még 4éve már lehet nem lehet letölteni -
#657 Készül az F1 utódja a McLarennél. A hírek szerint az új modell még a közel 400 km/órás tempóra képes elődnél is gyorsabb lehet.
A McLaren úgy döntött, a legendás és eddigi leggyorsabb saját márkajelzésű autója, az F1 helyett előrukkol egy még gyorsabbal. Az újdonság a P11 nevet fogja viselni, és ugyan kisebb motort kap elődjénél, mégis gyorsabban száguld majd.
A háromüléses F1-et egy V12-es BMW S70 motor éltette, akár 386 kilométer/órás sebességig. Ezt a tempót kevesebb, mint 40 másodperc alatt érte el, ezzel egykoron a világ leggyorsabb szériaautója volt, habár csak 100 darab készült belőle.
bmwpower.hu
-
#656 És utána nem érted miért szar a co-ja,miért megy szarul és eszik sokat,és indul nehezen?
Görbe szeleppel?
-
#655 a szabályzást ki lehet kötni e28 e30-ba házilag is -
#654 Egy 325-ösnek az is elég volt,mikor 140-nél a haverom 4. helyett 2.-ba húzta vissza,a dugók utolérték a szelepeket.
Sokáig nem értettem miért szabályoznak viszonylag hamar,gondolom ezért. -
#653 nem semmi 560LE
-
#652 4hengeres bmw-ket alapból nem szabad venni csak 6hengerest mert az nem igen lehet megölni