288
  • Peti0011
    MOat nem azé de télleg nem erős a jatek:D
    a brutál szint is csak közepesnek mondahto szerntem
    ja mi az a + órajelezd felül a VGA-t.???
  • Peti0011
    na de télleg mi az a "+ órajelezd felül a VGA-t."
    valaki mondja meg léccives
  • Peti0011
    megkérdezhetem mi az
    a "+ órajelezd felül a VGA-t."
    Jah ha felrobbansz az volt nekem is töltsd le ujra a crakcet vagy a jatekot és nincs gond
  • Peti0011
    Én csak azt tudom mondani hogy kuvva jo a jatek!!!
    Nekem nagyon tetszik és szerintem evvel másis igy van
    :D
  • Pretorian
    Nekem ugyanez a konfigom, és nincs vele gond. Sztem nyomjál le egy töredezettségmentesítést + órajelezd felül a VGA-t.
  • Pretorian
    Mondjuk attól lehet, hogy nem eredeti a game. Ez az EA kedves kis meglepetése a crackelt verziót választó gamereknek.
  • Kulikovó
    szentem me béna vagy
  • throne
    sztem yo játék, de nekem minden skirmish elején egyszer csak fogják magukat az épületeim, lerombolódnak, a katonák és munkások meg lehalnak... mindez 1 mp alatt...
    fogalmam nincs mitől lehet :/
    vkinek ötlete?
  • Dragonlords
    hyhy ki tud adni vmi kódot amivel műkszik az online-n a gemelés??
  • achime
    hello valaki megtudja nekem mondani ahoz hogy online játszak ahoz kér egy kódot de nem tudom melyiket!
    Nem tud nekem adni valaki?
  • jodamester
    Elég jó kis game (bár nem vagyok oda-e műfajért). Viszont akadozik a gépemen. A vinyót baszkerálja főleg, pedig 1giga ram van bent. Nektek is ezt csinálja? Konfigom: A64 3000+@2400mhz, 2*512mb, x800gto 256mb. High-on és ultra high-on is akadozgat.
  • vacuum
    Helló! Nekem megvan és szerintem nagyon jó.De tényleg könnyű. Azt ,hogy hőst lehet csinálni szerintem király. Meg az is ,hogy meglehet szerezni a Gyűrűt.
  • zachi
    de az egy akkor is jobb
  • zachi
    bocs tévedtem
  • Zoliz
    Ez egy nagyon jó játék. És talán a legszebb RTS. Véleményem szerint. Nem tudom miért kell lehúzni. Viszont a közepesen profi RTS fanatikusoknak is a HARD módot javaslom a kapányoknál, mert szerintem még úgy is könnyű lett. Bár lehet én vagyok jó. :)

Mindenképpen élvezetesebb mint az Empire At War planetáris harca. Szerintem az csak dísznek van abban a játékban.
  • Runo
    Lehet jobb is, ki tudja mekkora csalódás lenne, ha megcsinálnák őket?!
  • Lazur
    EZT jol Megaszontad
  • RangeR
    Ja, végeredményben ugyanaz, csak teljesen más, nincs kötött építkezés, alapjában véve tökre más az egész :) De, hát biztos ugyanaz mint az 1...
  • VRSDM
    új red alert ááá, nemis emlegessük, mert könnybelábad a szemem...
    sztem ezekből sajnos sohasem lesz már újgame, mert mindneki agyonhype olná magában aztán csalódna... ez így jó így szép, nemkell ide semmi más. jo a generalsd spec, jólett, de közelsem egy red alert... vagy starcraft (azis jó csak én nemértek hozzá), szoval sztem nemis csináják újra, ez olyan mintha klónoznánk elvist, nemkell ... elvis akkorvolt király amikor élt, mostmár nemlenne az, cask rontana a "image" én,
  • zachi
    mellesleg az egy jobb
  • zachi
    ugyan az mint az egy csak más emberekkel
  • Saccard
    ugy legyen!!!
  • viizo
    Kinek a StarCraft, kinek a Command & Conquer...
    nekem pl a SC egyáltalán nem jött be, de a C&C-t és folytatásait a világ legjobb háborús stratégiáinak tartom...
    Egyébként most épp a BFME első részét nyűvöm újra megint, mielőtt elkezdeném a BFME II-t.
    De igazából nagy C&C fan lévén annak örülnék ha mostmár a készítők nekiállnának komolyabban egy C&C 3-nak vagy új Red Alertnek...
  • Saccard
    Nagyon kellemesen csalódtam! Grat a készítőknek! Van stratégia ami legalább annyira tetszik mint a warcraft vagy a C&C generals.
  • Frosty01
    StarCraft2.. Dio3...? sajnos csak hiú reményeink vannak hogy valaha is elkészülnek
  • Esrohnoil
    dehogyisnem :)
  • Kövesdi A
    a játékban ugye nem kötötek az egység számok ?
  • Bta
    Szerintem nagyon jólett igaz nekem a régi sem volt rossz, de ez már valami
    mármint király lett.
  • Tiberius B
    Szerintem se:-)
  • CsőKujts
    Semmi. :) De ha már a Counter Strike-ot megcsinálták, szerintem megérdemelné a Star Craft is, mint a valaha készített legjobb stratégia. Amit valahogy a mai napig nem tudtak überelni...
  • Tiberius B
    Mi bajod a régi grafikájával?
  • aDannyBoy
    :) legyen viszonyítási alap :)
  • magus
    nem fogom fel miert gyartanak strategiat a blizzardon kivul, ugy hogy ekkora penzt olnek bele,
  • aDannyBoy
    ettől függetlenül tényleg egy betegség :)
    én sem gyógyultam még ki :)
  • Adrian Graves
    6 millió eladott játék és kb 4 millió állandóan aktív előfizetés -amiben ugye azok száma nincs benne, akik éppen egy hétig vagy kettőig nem játszanak-
    szal, szerinted?
  • aDannyBoy
    Nehezebb fokozatokon tényleg vérpisilős... Először azt hittem, hogy működni fog a gyors előrenyomulás, majd utána építkezés... Ehelyett örültem, ha meg tudtam tartani a stratégiai helyeket addig, amíg összeraktam a védelmet. Ez már nem megy olyan hipp-hopp... :)
  • CsőKujts
    Mellesleg az All tökéletes. Nehezebb szinten folyamatosan építi a termelőhelyeket és le is termeli belőle a seregét, amit aztán kiválóan összeállítva rak a megfelelő helyre védekezni vagy éppen támadni.
  • CsőKujts
    Szerintem nem kell Star craft 2. Elég lenne az alapot mai grafikával megcsinálni... Amit megmondom őszintén nem tudom miért nem csináltak még meg. Talán a WoW-ba nagyobb a lóvé. ? :) Amúgy ez az egész Wow-os dolog rosszat tesz a Blizzardnak, akarom mondani nekünk mert hiába jó a wow, de egy dio 3-al meg egy Starcraft 2-vel hol ér fel? Annyi hogy a Blizzardnak több pénze van. Mellesleg a Wow az nem is játék, hanem valami nagyon súlyos betegség. :) Sory az off-ért.
  • CsőKujts
    Pff. Fórumban is ezen háborodtam fel. Majd akkor írj a gépi intelligenciáról, ha mondjuk végigvittél egy war of the ring rule them all-t hardon. Brutálról már nem is merek beszélni.
  • Tiberius B
    Star Craft 2? Jó lenne.