Lord of the Rings: Battle for Middle Earth II

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok léccives küldjetek gy crack linket köszi elöre
Helo backcaptain figyu sima hamachin nem lehet csatlakozni?? 1.00 ??

Meg egy kerdes.Az ijaszokat nem lehet felvinni a falakra?
Üdv Mindenkinek!

A #279-es hozzászólásomban szereplõ 3 hamachi szerver most "újraindul"! A játék alap verziójával (1.00) történik a csatározás, hogy mindenki számára egyszerûbbé váljon, nincs kínlódás a verziószámokkal...

És akkor íme a 3 újjászületett szerver:

1.) Név: LotR: BFME2 01
2.) Név: LotR: BFME2 02
3.) Név: LotR: BFME2 03

Jelszóra nincs szükség a csatlakozáshoz.
Én mindig a legfrissebb hamachi-t használom, eddig tökéletesen bevált, nem volt gond a csatlakozásoknál. Bátran ajánlom mindenkinek!

Gyertek bátran, csatlakozzatok és játszunk! ;)
valaki nem tudná átküldeni a telepitött lécci mert a gépem virusnak nézte és letörölte
sziasztok most az lenne a kérdésem hogy letöltöttem a játékot és nem találom a CD 1 filét ezt töltöttem le:The.Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.2-RELOADED a www.isohunt.com-rol pls help....
Hello all! Õhm, megszûnt volna a játék online hálózata? mert nem enged csatlakozni... Régen toltam, most tettem fel, és ezzel fogad:S
darki81
az 1.6-os peccsel meg 1.6-os creckel hamachiba akarnak rám csatlakozni, és azt irja ki hogy nem ugyan az a verzio, pedig ugyan az minden! vki?<#wow3>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

darki81
lehet ez: ikonta jobb gomb, kompatibilitás- és jelöld ki a 2 rublikát

darki81
az 1-es megtelt, a 2-3 nem létezik

Üdv!

Aki szeretne multiba játszani:

Hamachi szerver:

Név: BFME2 TEAM 01
Jelszó: 12345

Név: BFME2 TEAM 02

Név: BFME2 TEAM 03

ezen a linken hirdetik a játékot eredetibe, hogy nagy akció van rá, meg ilyesmi, szerintetek korrekt? vagy átvágás? szerintetek?
http://www.napiakciok.hu/korzo
valaki tud hozzá valami fasza csalást
Hellor lenne egy kédésem/kérésem a játékkal kapcsolatba.Megvettem eredetibe fel is raktam régi gépemre, azon szépen ment meg mindent,azonban az a gép leégett :S , de a probléma nem ez, hanem vettem újabbat-sokkal nagyobbat , és ezen nem akar menni.Olyat csinál hogy mikor elindítom bejön a lotr-s kép és lefagy a game, pedig már próbáltam másik drivereket pls segítsetek! thx
Hello!Valaki megtudná mondani a LOTR:Battle For Middle Earth II telepítési kódját?(A simát)Sürgõs lenne!Az E-mail-em:[email protected]
Kösz!!!
<#mf1>
<#mf1>
elore kossz.......
ha nem valtozik akkor vki segitsen hogy az utolso palyaban megkapjam a gyurut.....
hello ki tudja hogy hogy van ez a gyurus dolog a palya mindig ugyanazon a reszen van vagy folyamatoson valtozik????
hello kellene 1 kis help megvan a game eredeti
meg csináltam az online játékhoz az accountot
de amikor be akarok lépni ki dob azzal hogy nem jó a széria szám és próbáljak meg 1 másikat ez mit jelent?
Hali. Nekem olyan kérdésem lenne, hogy mivan olyankor ha megvettem eredetiben a játékot de azt írja indításnál, hogy minden CD/DVD emuláló progit takarítsak el a géprõl.

Semmi olyan progi nincs a gépemen de folyamat emiatt nemtom elindítani. Elég idegesítõ, hogy kiadtam X ezer Ft-ot egy játékra és el sem indul...

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Sziasztok!Megvan nekem a GYU2 és a kiegészítõ is,de a kieggel viszont NEM tudok játszani Hamachin keresztül!!!!! Mindig megváltozik a játék verziószáma.ahányszor belépek!Ezt,hogy lehet kiküszöbölni?Elõreis köszike.Lécci segítsetek!!! :)
Császtok nem tom miert de a jatek mindig 3 és fél perc mulva kiirja h campecc nekem ha hadjaratba vok vagy csak siman csetepaten.Kerestem hozza cracket h ujrateszem de semmi akarhogy csinalom mindig kihalod.Lécci segitsen vki
Peti0011
Elég furcsán tetted fel a kérdéstXD
am ha kérdezed akkor a válasz:
ha a commandpointot felteszed 2X-vagy tovább akkor már többen lehettek a pályán szval nagyobb sereged lehet.(de ehhez több farmot kell majd építened)

Csá

mckexi
csáo all,azt szeretnéd kéredezni van-e hozzá valami olyan mód,amivel mondjuk nemcsak egy bizonyos hadsereget lehet csinálni,hanem kb egy 10000-set?

Peti0011
261-es hozzászólás:
Azért mert nem jó a cracked... szerezzél egy normális cracket hozzá.

262-es hozzászolás:
Töröld az elõzõ regedet...
Vagy pedig kérjél az EA-tól egy új kódot.. és add be neki a régi kódodat, bár úgy tudom csak akkor adnak új kódot ha amit megvettél játékot már annak is rossz volt a cd kulcsa, de egy próbát megér.

Csá

Sziasztok.Új vagyok itt és kérlek segítsetek rajtam.Egyszer már feltettem az eredeti játékot és multyplayerben nyomtam.De most újre felraktam és nem tudok újra regisztrálni=(=( mer azt írja hogy az a CD kód már használt PLZ segítesetek
msn:[email protected]
hello!
lenne egy furcsa kérésem. nekem megvan a lord of the rings the battle for middle earth 2, amikor belépek hadjáratba vagy sima pályába 5 perc után magától kiírja hogy meghaltam és vége a játéknak. valaki nem tudja hogy miért???
Hello!
Ha szeretnétek hamchin jáccani keressétek fel a honlapunkat:
lotr_bfme.extra.hu
[email protected] az msn címem itt elérhet az aki szeretne játszani:)

Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion

Hello! Valaki nem szeretne hamachin keresztül lord of the ring battle for the middle eart 2-zni vagy a kiegével???

Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion

nem mert kérni fogja a pachet és ha letöltöd többet nem indúl el a játékod csak eredeti dvd-vel:)

nem eredeti the lord of the ring battle for the middle eart 2 lehet onlineba játszani???
ebben kéne a segitség
nem eredeti the lord of the ring battle for the middle eart 2 lehet onlineba játszani ebben kéne a segitség
Peti0011
Max 8 an

Csá

atenza
Meg tudnáok mondani h. multiplayerben hányan lehet 1×re tolni? 8 esetleg 10?

csátok van 1 problemem neten szeretnék játszani regelnék a EA izén amit bead aztán a végén a kulcsot nem fogadja elnos nekem kéne egy kulcs amit elfogad segítséget elõre is köszönöm (emailom [email protected])
Csá ezt a pc-és játékot honnan szedtétek le?????<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

én is újra felttetem a gamét higy kijött a kiegészítõ agyin zsír lett:)
valki nem kar neten játszani mert még úgy sose próbáltam???????
Peti0011
HA 1.06 ot használtok oda nem elég a pach +hozzá a crack amugy add meg léci a hamachis szoba nevét ahol jacotok beszálnék én is

Csá

Sziasztok!
Nekem nagyon tetszik a játék csak az lenne a probléma, hogy mivel nem eredeti ez ért haverokkal hamachin keresztül játszunk. Elég sokáig kell szórakozni az idõtúllépésekkel mire beenged, de jó, ha ketten játszunk. Ha már hárman akarunk akkor egyszerûen nem tudjuk összehozni..
Valakinek valami ötlet?
A patchekkel meg nem lehet játszani, mivel mindig azt írja ki hogy a host módosította a játékot, pedig ugyan az a patch van fent.
Peti0011
Ez volt ám az értelmes beszolás szerinted ki kiváncsi arra hogy neked mi a vélemyényed a Multirol?
Nekem pl tetszik

Csá

tiszta fos az egész multi

miért van az hogy nem tudok csatlakozni haver szerverére, vagy idõtullépés miatt vagy mert használt a serial

mármint 1.6 patch hoz
nemtudtok 1.6 hoz cracket?
Peti0011
Jeah fentartju kezt az odlalt és ne feled kitartás!!!!

Csá

ja én is itt avgyok,de csak mint nézõ.Mivel nem megy fel a játék a gépemre igy csak néha betoppanok ha erre járok....
na csá

Peti0011
azért én még mindig itt vagyok:D

Csá

Peti0011
De hát nekem ez mondtatni törzshelyemmé vált
bár lejet akkor ot osztom meg gondolataimat

Csá

Oldal 1 / 6Következő →