Lord of the Rings: Battle for Middle Earth II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja amugy téleg nem rosz örtlet a paradicsomos aknavetõ😄
Csá
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
nem tud valaki hamachin a II-dik részhez szervereket???? nagyon köne
na bay !!!
Egyébként nemtom már ki mondta, hogy megnézné mit tudhatnak a hobbitok a bfme-ben. Hát én nem szívesen látnám õket ott. Már ránézésre sem a harcra születtek.😄 A filmben is csak tököltek.
na mindegy halottatok e már a legujabb lord of the ring-röl????
a legujjabnak ez a neve:The Battle for Middle-Earth 2 - The Rise of the Witch-King szedtem le róla képet is majd mindjárt benyomok egyet ha birok na bay!!
Jah amugy megint leirom mint már sokadjára hogy 60 kb fletöltésem és 16 kb felötltésem van szoval ne megy nagy duranás de se nem akad se nem vág ki sehonan szoval nagyszerû ha érdekel valakit ma jáccotunk már 3 an egyszer midenki midenki elen(nyertem) aztán meg 2 en én elenem természetes en vesztettem😄
De akor is nagyon jó volt amugy örülök hogy legaláb él ez a topic mert a Gamekapocs szinte teljhesen kihalt
na csáó
Csá
ÁZ!
2., Az nekem sem tetszik, hogy mérföldekre kell tenni egymástól a pénzcsináló épületeket.
3., Engem tegnap eléggé meglepett a computer. Megcsináltam a védelmet áttörhetetlenre és csak vártam szépen a támadásokat, hogy a hõseim hadd fejlõdjenek. Erre mit csinál a gép? Kigyártja a Dragon Lord-ot. Erre eddig még nem volt példa. Mindig csak gyengébb osztagokkal próbált leigázni. Végülis nem sokat ért vele mert az íjászaim és az én DL-em rögön kicsinálták.
És most a végére egy személyes kérés. Hedic, megtennéd, hogy jobban odafigyelsz a helyesírásra??? Legfõképpen az írásjelekre. Majdnem kifolyt a szemem mire elolvastam a 169-es hsz-odat. Néha tegyél pontot vagy vesszõt.
jah meg van egykét kép az uj részrõl a wich of valamirõl:http://www.gamekapocs.hu/jatek/2017/The+Lord+of+the+Rings:+The+Battle+for+Middle-Earth+2+-+The+Rise+of+the+Witch-King+PC
hát nagyjabol nekem is enyi ja már kiprobáltam a batle 1 et is a HAMACHIVAL nekem az joban tetszet nyertem is😄
még egy link innen tudjátok leszedni hozá a pechet meg iyleneket persze ha nem eredeti kel hozá crack is de azt inkáb nem irom le nem szeretnék következményeket na it a link:http://www.bfme.hu/download.php
Jó jatekot
Csá
Csá
Ma kipróbáltam Sauron bácsit is.😄 Hát igencsak oda tud sózni a buzogányával a népnek. Szerintem sokkal erõsebb mint a csaj. Szegény ellenfelet kishíján megsajnáltam mikor összegyûjtött egy nagy sereget magának Sauron meg egy meteorzáporral egytõl egyik minden ellenfelet megölt. És ráadásul egyedül verte szét az ellenfél bázisát. Még segítség sem kellett neki.
A törpök meg 1értelmûen védekezésre lettek kitalálva.
Csá
Mostmár csak a goblinokkal kell kipróbálnom Szauron-t.
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
Ha megadod a cimed én válaszolok a kérdéesidre mert én sem tudom elolvasni
Csá
De ahogy pár hozzászólással lejjebb leírták, 60 kb/s-os net elég hozzá. A többit nem vágom.
Most egy saját kérdés. Skirmish-ben hol a p*csába keressem azt a rohadt GOLLANT??? Eddig ott szaladgált mindig de most, hogy keresem b*szik elõjönni. Merthát nála van a drágaszág (XDD) nem?
Köff