288
  • Peti0011
    Jah szeritem is nyugodtan egybe lehetet volna rakni vasurdavdot és mordort bár igy is jo de azért valami még mindig hiányzik a batle 2 böl ami az 1 ben megvan sajna sajna
  • Kiswarga
    Gordorra meg Rohanna gondolsz? Hát én az első résszel nem játszottam de annyiból igazad van, hogy akkor már Mordor-t meg Vasudvard-ot is egybe kellett volna tenni.

Ma kipróbáltam Sauron bácsit is.:D Hát igencsak oda tud sózni a buzogányával a népnek. Szerintem sokkal erősebb mint a csaj. Szegény ellenfelet kishíján megsajnáltam mikor összegyűjtött egy nagy sereget magának Sauron meg egy meteorzáporral egytől egyik minden ellenfelet megölt. És ráadásul egyedül verte szét az ellenfél bázisát. Még segítség sem kellett neki.
  • Hedic
    lehet nemtom.......de remélem hogy a harmadik részbe már lesznek hobbitok is,nem minthe negyon izgatna a hobbitélet de azért kiprobálnám hogy milyenek meg gondolom hogy a grafika az jobb lesz de a 2-dik részbe azt elszarták hogy az embereket meg a rohani népet egybetették az nekem egyáltalán nem tetszik......!
  • Kiswarga
    Hát azért védekezni érdemes kihívni a mini sárkányt. Volt, hogy a törpök lerohamoztak vagy 8 osztaggal és a sárkány magában lerendezte őket. De az a Sheelob vagy ki a Goblinoknál nem sok sz*rt ér.

A törpök meg 1értelműen védekezésre lettek kitalálva.
  • Hedic
    egyetértek veled nekem is csak akkor van erös hatseregem a goblinokkal amikor kihivom azt a Dragon Lord-ot de nekem az a min sárkány nem kell valahogy nincs rá szükségem nem tom hogy mért de nekem elég csak a Dragon Lord szerintem a legeröseb a Mordor uttána meg Vasudver én a tündéket nem hiszem nagyon erösnek de a törpök azok egy kicsit erösek ....... nagyjából ez a véleményem !!!
  • Kiswarga
    Hát a goblinok nem taktikázásra születtek az tuti. Akkor tudtam velük erős sereget alkotni amikor kigyártottam a Dragon Lord-ot meg a kastélyból azt a mini sárkányt.
  • Peti0011
    Ok OK
  • Kiswarga
    De a DEMO-ban csak goblinok és törpök vannak. Egyenlőre még mindig nincs meg a teljes. Ha minden igaz akkor a jövő héten meglesz.
  • Peti0011
    a Goblinok heleyet tudnám javasolni isengárdot az eredmény ugyan az a Sauron de szerintem jóval erősebb faj
  • Kiswarga
    Na végre sikerült megszereznem a gyűrűt a törpökkel. Az a csajszi eég kemény akit kigyártottam. Pláne a tornádó hatékony amit megidéz. Még a goblinok óriását is rögtön elrepítette.

Mostmár csak a goblinokkal kell kipróbálnom Szauron-t.
  • Kiswarga
    Külön erre a célra gyártottam ki egy csomag íjászt, hogy ja meglátjak akkor leszedik de hiába járőröztetem őket még soha nem láttam.
  • Hedic
    az a baj hogy az a kis szörcsomó gollam bárhol lehet a pályán és mindig mozgásban van,sosem áll le !!!
  • Kiswarga
    De arra még senkisem válaszolt, hogy azt a kis mocsok Gollan-t merre keressem. Erdőben? Tengerparton? Síkságon? MERRE???
  • Hedic
    hehe az ilyet nevezik szopásnak!!!!
  • Kiswarga
    Nem hiszem el akitől rendeltem a játékot kiderült, hogy kb 3 hónapja elköltözött a faluból. És azért nem tudta még megírni mert nem lett még neki bekötve a NET.
  • dzsuvajoe
    MSN: [email protected]
  • Peti0011
    lehet tulmelegszik a géped
    Ha megadod a cimed én válaszolok a kérdéesidre mert én sem tudom elolvasni
  • dzsuvajoe
    MÉÉÉÉRT? mért van az h elindtoma jatekot es eccer csak kikapcsolaj agépet nem értem????? segicseg
  • Kiswarga
    Nekem csak a játék DEMO-ja van meg és abban nem lehet multizni.
    De ahogy pár hozzászólással lejjebb leírták, 60 kb/s-os net elég hozzá. A többit nem vágom.

Most egy saját kérdés. Skirmish-ben hol a p*csába keressem azt a rohadt GOLLANT??? Eddig ott szaladgált mindig de most, hogy keresem b*szik előjönni. Merthát nála van a drágaszág (XDD) nem?
  • dzsuvajoe
    Hm ezmi?:) nekem szol?
  • remus500
    566666
  • dzsuvajoe
    :P Tudok én hejesen:P írni ha akarok nem kell aggódni. Csak lusta vagyok odafigyelni a billentyűkre:) szal nincs kedved válaszolgatni?

Köff
  • Kiswarga
    Először is tanulj meg helyesen írni. Az a legfontosabb.
  • dzsuvajoe
    Na szala kérdések: Mien gyors net kell a multihoz? Ahhoz h felmenjek egy szerverre ahoz mi kell? Ip? meg jelszo meg ilyesmi? ha tudtok jo szervert adjatok meg cimet leci, van emg vmi amit tudon m kéne amultizashoz?
  • Kiswarga
    Kösz a választ! Ki is próbálom gyorsan.:D Persze a DEMO-ban.
  • Hedic
    hat az aszt jelenti hogy ha beviszed a gyurut ajoknal akkor kibirsz hivni egy csajt nemtom hogy hogy hivjak,azem az elso reszben mutatja amikor frodonak mutatja hogy mi lesz hogy ha o elbukik,a gonoszaknal meg ha beviszed a gyurut akkor meg szauront birod kihivni........ de mind a kette 10000-be kerul !!!!!
  • Kiswarga
    Hát ez van. Egyébként azt megtudjátok mondani, hogy mit jelent ha valaki megszerzi a gyűrűt skirmish-ben? Mert a játék demo-ja megvan és tegnap mikor a törpökkel aprítottam a goblincsordát hirtelen egy troll csapat megtalálta a gyűrűt, bevitte a kastélyukba és megjelent a vár fölött az a kör alakú izé. Utánna megszereztem tőlük bevittem az én kastélyomba de semmi különöset nem vettem észre.
  • Peti0011
    Vú az gáz ugy a jó hogyha anyit töltesz amenyit akarzs nem még beleugatnak
  • Kiswarga
    De meg van szabva, hogy mennyit tölthetek egy hónapban.
  • Peti0011
    Hát ott az internet hogyha 256 os neted van akor 2-3 nap alat lent lene még ha torent akor is ha kel segitek
  • Kiswarga
    Nincs b*szná meg. Tegnap már rácsörögtem a csávóra de nem vette fel. De remélem legalább vette a lapot, hogy belehúzhatna.
  • Peti0011
    mér már megvan jatek?
  • Kiswarga
    Akkor nálam sem lesz gond. Nekem elvileg 256-os letöltésem van de eddig 100 volt a max.
  • Peti0011
    akadás nélül megy vele a battle 2 szoval marhán örülök én is
  • Hedic
    csak annyi és 60 kb/s sebbeséggel tölt?? nem tom te hogy vagy vele de nekem az már csucs.......és hogy neten a battle for middle eart II ?????
  • Peti0011
    6000 ft
  • Hedic
    nem az interneted mennyibe került?????
  • Peti0011
    Az attol füg mi?
    a jetek vagy micsoda amugy toerntel let leszedve és ugy elég olcso volt
  • Hedic
    és azt megtudnád mondani gog körülbelül mennyibe került??
  • Peti0011
    Nekem 60 kb/s os netem van tehát nem valami jó, de gyönyörűen ment.