288
-
Kiswarga #128 Engem érdekelni fog ha meglesz a game. Lassan rácsörgök ismét a csávóra mert szerintem elfelejtette. -
Hedic #127 én benne vagyok csak kell még egy kicsit várni mert majd most ujjitom a kompimat neked milyen interneted van????? jol ment a battle II neten??????? -
#126 Hét azt hoy van-e valami a lemezen azt megtuodod nézni tok kinyit azt ránéz
Amuigy mükszik már nekem is a Hamachi és jécotam is a batle 2 vel nagyon jo
Hadic majd gyilkoljhatuk egymást
Aki szerten velem hamachizni szoljon és jachatnák akár töben is
-
Kiswarga #125 Hát azért arra nem vetemednék, hogy piacon vegyek játékot. Semmi bizonyíték nincs rá, hogy tényleg van valami a lemezen vagy, hogy nincs-e tele vírussal. -
Hedic #124 ja és ha van msn- messengered akkor szivesen várlak [email protected] elérsz !!!! -
Hedic #123 nekem nem gond !!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#122 Ezel a csunya felkiáltójjellel ne is törödjetek csak észreveték hogy hangoztatotm hoggy kivágtak a chat -bol -
#121 jaaa értem -
Hedic #120 az ugy 1200 ft -
Hedic #119 nemtom 300 din -
#118 Nem kel szerintem piacon neten olcsobb bár piacon menyi? -
Kiswarga #117 Hedic felvettelek msn-re. Legalábbis remélem.:P -
Hedic #116 nem nagy kunc csak bemész egy játékboltba és megvszed vagy kint a piacon !!!!!!
tök mindegy az a külömbség hogyha boltba veszed akkor nem kell crackelni de ha kint a piacon veszed meg akkor igen ennyi az egész !
na bay !!! -
#115 Dehogynam hogy hogy szerzed meg:D -
Kiswarga #114 Velem sokmindenről nem lehet még dumálni mert nincs is meg a játék.:P -
Hedic #113 te is add meg a tiédet
-
Hedic #112 én fent vagyok az msn címem [email protected] -
#111 Dehogynem én szivesen beszélek veled csak gyere fel az msn-re -
Hedic #110 ápropó nem akarna valaki msn-en dumálni ?????? -
Hedic #109 jaja nekem a II részben csak az nem tetszik hogy olyan messzire kell rakni a kaja házakat,más minden jo tényleg tök kvafa minden a grafika az emberek is meg minden csak az az egy nem teteszik benne !!!! -
Kiswarga #108 Nekem azt mondták, hogy az 1. rész a nyomába sem érhet a 2-nek. -
#107 Megjik mocskos genya volt aki kitiltot a chat-bol????
Válalja fel
(ez nem a Stratégáknak szol) -
#106 gratula szerintem tetszeni fog ja az 1 et is probáld ki szeritem anak a War OF The Ring része jobb -
Kiswarga #105 Hát az tényleg nemsok. Én eddig csak a 2. rész DEMO-jával játszottam de abban csak goblinok és törpök vannak. Mondjuk ha mindenigaz a héten meglesz a teljes game is. -
#104 Mejik rohadék tiltott ki abbol a szenya chat -bol??????
Szakadna össze elegem van -
#103 De csak hát nem igazán érek el senkit msn be mintha dretk akkor irnátok amikor pont elentem egy fél orára a géptől -
Hedic #102 hehe ez nem valami jo nekem meg van a II-dik de nem hinnem hogy valami jol menne mivel elég rosszul megy a netem a sebbeségem is csak 4 kb/s a max az 5 volt na mindegy nem lenne inkább kedved msn-en vagy valami máson dumcsizni??? -
Kiswarga #101 Engem is érdekelne bármilyen netes multis harc!!! (igaz még nincs is meg a game) -
Hedic #100 oki meglesz -
#99 Hedic nem egészen értem hogy mit mondasz de legalább te vegyél fel msn re: [email protected] cimen kössz -
Hedic #98 en megtudom csinalni vagyis a baratom aki itt vana a szomszedba csak az a baj hogy nem mindig lehet elerni mert net problemai vannak !!!! de utanna nzek egy idoben nekem is fent volt,ahogy elnezem eleg felkapott lett mar ez a forum lehet mse-nen is dumcsizni nem gondoljatok?????? -
Kiswarga #97 Nekem sem eredeti lesz.:P De tört szerverek nincsenek? -
#96 Fogalmam sincs mert nekem nem eredeti sajna ja amugy lutitt lanon tudunk jacani -
Kiswarga #95 Hi csak annyit kérdeznék, hogy a 2. résznél működik a multi rendesen? Úgyértem vannak szerverek? -
#94 Téleg lesz 3. rész? ha küldenél még egy linket is azért hálá lenék amugy örülnék neki de visszacsinálhatnák már azt a nyomi War of the rings részt is -
#93 Ebből "rest in peace" lesz :(( -
#92 Benne vagyok! A Cossacks 2-vel már játszottam egy haverral a hamacsin keresztül. -
#91 Valaki nem ért a Hamachi-hoz és nem jacana velen Lan-on keresztül batle 2 vel???
Kérem szoljon előre is kössz
Nekem már be van állitva csak kelene még egy ember és ugy egymást gyilkolhatnánk -
Indigo #90 Electronic Arts játék... Lenyúzzák azok a játékról még a 826. rókabőrt is... Úgyhogy biztos lesz :) -
Hedic #89 koszke,igaz hogy lesz 3-dik resz is?????
mert neten az emberek mar plegyaznak rola??????