288
-
#88 Persze hogy meg tudnám mondani
http://www.gamekapocs.hu/hir/5165/BfME2:+The+Rise+of+the+Witch-King+megerosites
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=23303
amugy tesék regisztrálni mert a gamekapocson asszem csak ugy tudod megnézni
ja és a grafika nem nagyon lesz megujitva de lessz sok sok faxa cucc hozzá ne makarok káromkodni
Ja amugy mejik volt az a szemét állat aki kitiltot a forumbol????
Tolja ide megát mert egy szemét állat -
Hedic #87 hehe ezt én is megerösitem hogy lesz uj cuc hozzá !!! csak azt nbem tom hogy mi lesz majd benne az ujitás?????? megtudná mondani valaki annyit tudok hogy a grafika már nem nagyon fog változni de aszem hogy lehet még majd hobbitokkal is menni (de ez nem biztos) !!!!! az fiksz hogy az egész uj cucc az update a második részhez !!!! -
#86 Ebből csak egy pár szót értettem meg -
#85 Hát it mizu batle fronton na möksizk a jatek amugy lesz uj cuccos hovvá ha valki még nem halot volna rola karácsoyn kürül -
Hedic #84 azzal ninc problema az marmegvan egyket het es megjon ha sikerul eladni a telcsimet -
#83 JA! -
#82 Az szar dolog szerintem akkor kezdj el sporolni:D
-
Hedic #81 dzsiforsz 4-esem bocs de (nemtom hogy hpogy irják) és a readmiben irja hogy ez a játék nem inbdul 4-es videókártyán a minimum valmi Ati Radeon 8700-8900 között van nem tom pontosan -
#80 Na ez lett volna a másik kérdésem -
#79 Milyen videókártyád van? -
Hedic #78 sajna nem megy.......a grafikus kártyám nem elég jó és nem indul pedig minden más ok csak az a fene grafikuskártya!!! hogy érted hogy milyen cracket használok??? azt használom ami a cd-én van rajta!! -
#77 Amugy van oylan ember akinek nem eredti a jatek és tud multin keresztül jacani?
(neten nem halozaton keresztül)
-
#76 Hedic még mindig nem megy a jatek?
Jah meg amugy mijen cracket használsz? -
Hedic #75 nem tom en is szeretem ezt a jatekot.......kar hogy nem szeretik elyen sokan -
#74 Annyirra lesüllyedt ez a topic, pedig ez a kedven játékom a San Andreas után!!! 74 űzenet a kevés! Talán kevesen ismerik -
Hedic #73 ja nem kell ertem kosz a segitseget !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#72 Ha nemtudsz angolul lefordíthatom!!? -
#71 Rendszerköveltelménye:
· Microsoft® Windows® XP
· PC with 1.6 Ghz equivalent or higher processor
· 256 MB of system RAM
· 512 MB of system RAM for online play with 3 or more players
· 6 GB available hard disk space
· 8x speed or faster CD-ROM drive or DVD-ROM drive (for the
Collector's Edition)
· 64 MB GeForce3-class video card. The game only officially supports
cards with ATI (Radeon 8500 or greater) and Nvidia chipsets, and
the Intel GMA 900 and GMA 950 products. The GeForce 4 MX is not
supported.
· Sound card with speakers or headphones
· Microsoft Mouse or compatible pointing device
· 56.6 Kbps or better modem for 1v1 online play
· Broadband connection for online play with 3 or more players
· DirectX 9.0c or above
Please note that while you will be able to play The Battle for
Middle-earth(tm) II with the specifications above, play experience can
benefit from additional RAM, above the required 256 MB. -
#70 Úgytom geforce 2-től jobb szériák, meg radeon 7500-tól jobb szériák, nézd meg a readme-t!!! -
Hedic #69 szerinted milyen videokartya kellene??????? -
#68 #67: erre ma jöttem rá, haveromnál. A régi és az új gépén se ment, a videókártyát nem cserélte le, betette az új gépbe és így se ment, pedig direkt a gyűrűk uráért vett egy pénégyest. -
#67 Akinek baja van az indulásnál, nézze meg a readmét!!!
Hedic-nek szól: a videókártyával van a gond! Nem támogatja a gáma :( -
kolibrinyelv #66 Üdv Peto0011! Honnan lehet letölteni plusz pályát a játékhoz? Elöre is kösz: Aron -
#65 Figyuzzatok elindul az csak jó krack kel hozzá nekem se eredeti de már fenn van az 1.4 es pach és ugy jacok jaaa meg le lehet tölteni egy rakas uj palyat hozzá persze a csetepaté részbe:d
-
#64 Sok haveromnak nem inul egyébként a gámme, nem tudom, hogy mi miatt -
KaTy #63 van egy eladó collector's edition-om 10k-ért!
nem kell valakinek? -
#62 help....
valaki nem tudna nekem a LORD OF THE RINGS THE BATTLE FOR MIDDLE EARTH 2 v1.03 verzió trainert? nagyon fontos lenne,.
aki tud az küldje el erre a címre mellékletben
[email protected]
előre is köszi -
#61 Figyu még vissza nézek ide ugyhogy ha nem megy szolj vagy ijr valamit a Gamekapocson azt rendszeresen nézem -
#60 Hedic assztihszem tudom mi lehet a baj
Figyu nekem 64 mb os VGA mellett ugyan ezeket a tüneteket probukálta
valszeg ez lehet a probléme egy uj VGA megoldhatja szerintem 256 alatt már ne vegyél:D(csak tipp nekem is annyi van)
Amugy előszőr a pachet rakd fel aztán a törést!!!!!!!!!
Szval felrakod az 1.4 pachet aztán az 1.4 kracket
Itta link: http://www.bfme.hu/download.php?list.21
Szal ahogy felrakod a gamet ne kcackeld előszőr pachutána ckrack de ha gyengus a vga akkor nem sokat ér azért probáld meg :D -
#59 -
Hedic #58 nem mukodik most valami mast ir ki!!!! -
#57 És műkszik? -
Hedic #56 ja tegnap leistoltottem egyet,ma ki is probalom hogy jo e!!!! -
#55 Ezt megnézted már ? -
Hedic #54 nekem 97%-ot amikor el;ri egyszeruen kidob a jatekbol es azt irja hogy game.data error.azert kosz a tippet, megnezem a readme-t hogy mit ir benne!!! amugy ebbe a jatekba csak egy valami nem tetszik,de ettol eltekintve eleg jo jatek!!! -
#53 Hedic, amúgy neked kiírja hogy hány százaléknál jár a betöltés? Mert nekem nem.
Lehet, hogyha felteszed a cracket, és továbbra sem indul, akkor valami konfigurációs kompatibilitási baja van, pl. nem Geforce, hanem ATI videokárdod van (ez csak példa!), és ezt nem támogatja a game, gondolom én! Nézd át a readme-t! -
#52 Amúgy ez az a játék, amit mikor először megláttam, majdnem letöröltem a gépről (első benyomás), majd 2-3 nappal később megint kipróbáltam, a kedvenc játékommá vált. Aki már játszott vele, tudja, hogy miért. Azt hittem, hogy a filmről lekoppintott, 1 hónap alatt összedobott, feleslegesen 5gigát foglaló szemét játék. De most már mint mondtam, a kedvenc gémem!!! -
#51 Mármint, szerintem a game.dat fájl hibája okozza, amiket látsz, azok ennek a fájlnak a javított változatai (crackek, ki vannak javítva, hogy a nem eredeti játék is menjen :D) :D -
#50 Attól függ, hogy melyik verziód van meg, itt a lista -
Hedic #49 szevazstok...van egy kis gondom a játékkal kapcsolatban,
remélem valaki tud segiteni nekem...az van hogy amikor bekapcsolom a játékot akkor és beállitok mindent,elkezd töltődni és amikor elér 97% ra egyszerűen kiugrik a játékból és azt irja hogy gam.dat error...már mindent megpróbáltam amit tudtam,már ujraraktam az Xp-et is de semmi haszna nem volt!
remélem tud valaki segiteni.előre is köszike!!