Lord of the Rings: Battle for Middle Earth II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenképpen élvezetesebb mint az Empire At War planetáris harca. Szerintem az csak dísznek van abban a játékban.
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
sztem ezekbõl sajnos sohasem lesz már újgame, mert mindneki agyonhype olná magában aztán csalódna... ez így jó így szép, nemkell ide semmi más. jo a generalsd spec, jólett, de közelsem egy red alert... vagy starcraft (azis jó csak én nemértek hozzá), szoval sztem nemis csináják újra, ez olyan mintha klónoznánk elvist, nemkell ... elvis akkorvolt király amikor élt, mostmár nemlenne az, cask rontana a "image" én,
u dont have to listen anybody else but me
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
nekem pl a SC egyáltalán nem jött be, de a C&C-t és folytatásait a világ legjobb háborús stratégiáinak tartom...
Egyébként most épp a BFME elsõ részét nyûvöm újra megint, mielõtt elkezdeném a BFME II-t.
De igazából nagy C&C fan lévén annak örülnék ha mostmár a készítõk nekiállnának komolyabban egy C&C 3-nak vagy új Red Alertnek... <#violent>#violent>
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
practitioner of the forbidden arts of death
mármint király lett.
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
én sem gyógyultam még ki 😊
szal, szerinted?
Most jelenleg április 28-ra van kiírva a Heroes 5 <#vigyor2>#vigyor2>, már alig várom
A gép ellen, nekem nem volt kihivás 1 nap alatt lement mediumon mindkét kampány. Tul rövidek és egyszerüek, a gép nemis nagyon támad csak várja egy helyben hogy kivégezzék... Nemtom én egy mai stratégia játéktol elvárnék egy minimális szintet, taktika lépések, védelem épitése, többfrontos támadás stb...
Viszont elég nagy a memoria igénye is, nekem 1G rammal is be-beszaggat ha nagyobb sereg van a képernyõn, meg amikor hirtelen átugrok a térképen, remélem majd kijavitják késöbbi patchben.
Multiban nyomtam már jopár csatát, és ugy bejön. 😊
Nem tom, valami bil.kombináciot nyomhattam meg, egyfolytában diavetités van, hogy lehet visszacsinálni? plizz segitsetek!!
<#vigyor2>#vigyor2>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
ui.: elsõ 😛
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ